Przetargi.pl
Zapewnienie cateringu dla uczestników szkolenia, warsztatów w projekcie NGO sprawne jak mało kto. Projekt wsparcia sektora organizacji pozarządowych w woj. podkarpackim. Przygotowanie i dostawa gotowych posiłków, dostawa do Rzeszowa, Jasła, Leska, Przemyśla oraz na terenie powiatów: bieszczadzki, brzozowski, jasielski, krośnieński, leski, przemyski, ropczycko-sędziszowski, sanocki, strzyżowski, rzeszowski, m. Rzeszów, m. Przemyśl, m. Krosno.

Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. ogłasza przetarg

  • Adres: 35-959 Rzeszów, ul. Szopena 51
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 017 8520600, 8520610 , fax. 017 8520611
  • Data zamieszczenia: 2013-03-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
    ul. Szopena 51 51
    35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 017 8520600, 8520610, fax. 017 8520611
    REGON: 69026033085969
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.rarr.rzeszow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka prawa handlowego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zapewnienie cateringu dla uczestników szkolenia, warsztatów w projekcie NGO sprawne jak mało kto. Projekt wsparcia sektora organizacji pozarządowych w woj. podkarpackim. Przygotowanie i dostawa gotowych posiłków, dostawa do Rzeszowa, Jasła, Leska, Przemyśla oraz na terenie powiatów: bieszczadzki, brzozowski, jasielski, krośnieński, leski, przemyski, ropczycko-sędziszowski, sanocki, strzyżowski, rzeszowski, m. Rzeszów, m. Przemyśl, m. Krosno.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zapewnienie cateringu dla uczestników szkolenia, warsztatów w projekcie NGO sprawne jak mało kto. Projekt wsparcia sektora organizacji pozarządowych w woj. podkarpackim. Przygotowanie i dostawa gotowych posiłków, dostawa do Rzeszowa, Jasła, Leska, Przemyśla oraz na terenie powiatów: bieszczadzki, brzozowski, jasielski, krośnieński, leski, przemyski, ropczycko-sędziszowski, sanocki, strzyżowski, rzeszowski, m. Rzeszów, m. Przemyśl, m. Krosno. Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 części. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na dowolną ilość części. Część I- szkolenia: I etap Przedmiot zamówienia będzie realizowany w sali wynajmowanej przez Zamawiającego. Zamawiający zapewnia salę i ponosi koszty sali. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu dla uczestników szkoleń obejmującego obiad i 2 przerwy kawowe dla 15 uczestników szkolenia (1 grupa) obejmującego 2 dni szkoleniowe w miesiącu, w każdym z 4 CIW, przez okres 3 miesięcy, zaczynając od kwietnia 2013r. do 30 czerwca 2013r. Zamawiający dopuszcza przesunięcia terminów szkoleń pomiędzy miesiącami przy zachowaniu łącznej liczby szkoleń w trakcie trwania całego zamówienia. Przesunięcia mogą polegać np. na niezorganizowaniu żadnego szkolenia w miesiącu kwietniu, w miejsce czego Wykonawca będzie zobowiązany zorganizować 4 dni szkoleniowe w miesiącu maju. Łącznie: a) 2 dni x 15 uczestników x 4 CIW x 3 miesiące = 360 obiadów b) 2 dni x 2 przerwy kawowe x 1 grupa = 4 przerwy kawowe x 4 CIW x 3 miesiące = 48 przerw kawowych (każda przerwa kawowa dla 15 osób) II etap Przedmiot zamówienia będzie realizowany w sali wynajmowanej przez Zamawiającego. Zamawiający zapewnia salę i ponosi koszty sali. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu dla uczestników szkoleń obejmującego obiad i 2 przerwy kawowe dla 15 uczestników szkolenia (1 grupa) obejmującego 2 dni szkoleniowe w miesiącu, w każdym z 4 CIW, przez okres 4 miesięcy. Zajęcia odbywać się będą 2 razy w miesiącu, zaczynając od września 2013r. do grudnia 2013r. Łącznie: a) 2 dni x 15 uczestników x 4 CIW x 4 miesiące = 480 obiadów b) 2 dni x 2 przerwy kawowe x 1 grupa = 4 przerwy kawowe x 4 CIW x 4 miesiące = 64 przerwy kawowe (każda przerwa kawowa dla 15 osób) Część II- warsztaty: Przedmiot zamówienia będzie realizowany w sali wynajmowanej przez Zamawiającego. Zamawiający zapewnia salę i ponosi koszty sali. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu dla uczestników warsztatów obejmujących obiad i 2 przerwy kawowe dla 15 uczestników (1 grupa) przez 5 dni zajęć warsztatowych w miesiącu, w każdym z 4 CIW, przez okres 1 miesiąca, w miesiącu maju lub czerwcu. Łącznie: a) 5 dni x 15 uczestników x 4 CIW x 1 miesiąc = 300 obiadów b) 5 dni x 2 przerwy kawowe x 1 grupa = 10 przerw kawowych x 4 CIW x 1 miesiąc = 40 przerw kawowych (każda przerwa kawowa dla 15 osób).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rarr.rzeszow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach