Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. ogłasza przetarg
- Adres: 35-959 Rzeszów, ul. Szopena 51
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 017 8520600, 8520610 , fax. 017 8520611
- Data zamieszczenia: 2013-09-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
ul. Szopena 51 51
35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 017 8520600, 8520610, fax. 017 8520611
REGON: 69026033085969 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rarr.rzeszow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka prawa handlowego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zapewnienie cateringu dla uczestników szkoleń i warsztatów w ramach działalności czterech Centrów Informacji i Wspomagania (CIW) woj. podkarpackiego; Rzeszów, Jasło, Lesko, Przemyśl, w związku z realizacją projektu NGO sprawne jak mało kto. Projekt wsparcia sektora organizacji pozarządowych w województwie podkarpackim współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określa: Załącznik nr 1 do siwz - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia; Załącznik nr 2 do siwz - wzór umowy. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. Zamawiający nie zamierza ustanawiać dynamicznego systemu zakupów. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. Część I- szkolenia: I etap Przedmiot zamówienia będzie realizowany w sali wynajmowanej przez Zamawiającego. Zamawiający zapewnia salę i ponosi koszty sali. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu dla uczestników szkoleń obejmującego obiad i 2 przerwy kawowe dla 15 uczestników szkolenia (1 grupa) obejmującego 2 dni szkoleniowe w miesiącu, w każdym z 4 CIW, przez okres 6 miesięcy. Zajęcia odbywać się będą 2 dni w miesiącu, zaczynając od stycznia 2014r. do czerwca 2014r. Łącznie: a) 2 dni x 15 uczestników x 4 CIW x 6 miesięcy = 720 obiadów b) 2 dni x 2 przerwy kawowe x 1 grupa = 4 przerwy kawowe x 4 CIW x 6 miesięcy = 96 przerw kawowych dla 720 osób x 2 = 1440 porcji W wyjątkowych przypadkach Zamawiający może zwiększyć ilość dni szkoleniowych w miesiącu, co nie wpłynie na ilość łącznie wydanych porcji. II etap Przedmiot zamówienia będzie realizowany w sali wynajmowanej przez Zamawiającego. Zamawiający zapewnia salę i ponosi koszty sali. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu dla uczestników szkoleń obejmującego obiad i 2 przerwy kawowe dla 15 uczestników szkolenia (1 grupa) obejmującego 2 dni szkoleniowe w miesiącu, w każdym z 4 CIW, przez okres 8 miesięcy. Zajęcia odbywać się będą 2 dni w miesiącu, zaczynając od września 2014r. do kwietnia 2015r. Łącznie: a) 2 dni x 15 uczestników x 4 CIW x 8 miesięcy = 960 obiadów b) 2 dni x 2 przerwy kawowe x 1 grupa = 4 przerwy kawowe x 4 CIW x 8 miesięcy = 128 przerw kawowych dla 960 osób x 2 = 1920 porcji W wyjątkowych przypadkach Zamawiający może zwiększyć ilość dni szkoleniowych w miesiącu, co nie wpłynie na ilość łącznie wydanych porcji. Część II- warsztaty: I etap Przedmiot zamówienia będzie realizowany w sali wynajmowanej przez Zamawiającego. Zamawiający zapewnia salę i ponosi koszty sali. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu dla uczestników warsztatów obejmujących obiad i 2 przerwy kawowe dla 15 uczestników (1 grupa) przez 6 dni zajęć warsztatowych w miesiącu, w każdym z 4 CIW, w maju lub czerwcu 2014 roku. Łącznie: a) 6 dni x 15 uczestników x 4 CIW = 360 obiadów b) 6 dni x 2 przerwy kawowe x 1 grupa = 12 przerw kawowych x 4 CIW = 48 przerw kawowych dla 360 osób x 2 = 720 porcji II etap Przedmiot zamówienia będzie realizowany w sali wynajmowanej przez Zamawiającego. Zamawiający zapewnia salę i ponosi koszty sali. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu dla uczestników warsztatów obejmujących obiad i 2 przerwy kawowe dla 15 uczestników (1 grupa) przez 6 dni zajęć warsztatowych w miesiącu, w każdym z 4 CIW, w lutym lub marcu 2015 roku. Łącznie: a) 6 dni x 15 uczestników x 4 CIW = 360 obiadów b) 6 dni x 2 przerwy kawowe x 1 grupa = 12 przerw kawowych x 4 CIW = 48 przerw kawowych dla 360 osób x 2 = 720 porcji. Termin realizacji zamówienia: od stycznia 2014r. do 30 czerwca 2014r. i od września 2014r. do 30 kwietnia 2015 roku. Szczegółowy harmonogram szkoleń, warsztatów oraz adres dowozu cateringu będzie podany wykonawcy 7 dni przed rozpoczęciem każdego szkolenia i warsztatów w każdym z 4 CIW (Jasło, Lesko, Rzeszów, Przemyśl) oraz na terenie powiatów: bieszczadzki, brzozowski, jasielski, krośnieński, leski, przemyski, ropczycko-sędziszowski, sanocki, strzyżowski, rzeszowski, m. Rzeszów, m. Przemyśl, m. Krosno. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rarr.rzeszow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla dzieci uczęszczających do Przedszkola Publicznego w Brzostku
Dodano: 2016-07-22 - Gmina Adamówka. /Przygotowywanie i sprzedaż obiadów w stołówce Gimnazjum w Adamówce/
Dodano: 2016-07-15 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2016-06-01 - Usługa obejmująca całodzienne wyżywienie uczestników szkoleń, kursów i doskonaleń zawodowych organizowanych w 2016 r w Ośrodku Szkolenia w Nisku - Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Rzeszowie
Dodano: 2016-02-11 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2015-12-11 - Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na codziennym przygotowaniu , gotowaniu oraz wydaniu w dniach nauki szkolnej w szkołach na terenie gminy Dzikowiec gorących posiłków uczniom oraz osobom dorosłym w godzinach od 8.30 do 13.00. Przedmiot usługi będzie realizowany ze środków finansowych Ośrodka Pomocy Społecznej w ramach wieloletniego programu wspierania finansowego gmin w zakresie dożywiania -Pomoc państwa w zakresie dożywiania
Dodano: 2015-12-11 - Dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Tryńcza w 2016 roku
Dodano: 2015-11-24 - Świadczenie usług polegających na produkcji i dostarczaniu posiłków oraz modyfikowanych mieszanek mlecznych, diet eliminacyjnych dla pacjentów Centrum Opieki Medycznej w Jarosławiu
Dodano: 2015-11-18 - na zakup posiłków
Dodano: 2015-11-05 - Dożywianie prowadzone przez MGOPS w Nowej Dębie na terenie Miasta i Gminy Nowa Dęba w okresie od 16.11.2015r. do 31.12.2016r. z podziałem na części - liczba części 2.
Dodano: 2015-10-23