Przetargi.pl
Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w artykuły żywnościowe

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 49-300 Brzeg, ul. Chrobrego 29
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4162011 , fax. 077 4162287
  • Data zamieszczenia: 2014-04-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Chrobrego 29 29
    49-300 Brzeg, woj. opolskie
    tel. 077 4162011, fax. 077 4162287
    REGON: 00032019900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w artykuły żywnościowe
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w artykuły żywnościowe Grupa I - PRODUKTY RYBNE 1. Filet mrożony z pangi białej dop. 10% glazury filet pakowany luzem w karton. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowania jednostkowe od 5 do 10 kg kod CPV 15220000-6 ilość: 500 kg 2. Śledź matias lekko solony w wiadrach 5-10 kg kod CPV 15232000-3 ilość: 100 kg 3. Burger rybny mielone mięso ryby ryba min. 50% bez ości, łusek i skóry, płatki ziemniaczane, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól, drożdże. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10 kg. Zawartość glazury max. 5% kod CPV 15229000-9 ilość: 1200 kg 4. Farsz rybny mintaj, dorsz, miruna bez ości, łusek i skóry. Bloki głęboko mrożone pakowane w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 do 10 kg. Zawartość glazury max. 5% kod CPV 15229000-9 ilość: 800 kg Grupa II- KONSERWY RYBNE i MIĘSNE 1. Szprot w pomidorach w opakowaniach 300-330g kod CPV 15240000-2 ilość: 800 kg 2. Sałatka makrelowa z warzywami 330g kod CPV 15240000-2 ilość: 1200 kg 3. Paprykarz szczeciński w opakow. 300g-330g kod CPV 15240000-2 ilość: 1200 kg 4. Konserwa tyrolska w opakowaniu aluminiowym 300g kod CPV 15131000-5 ilość: 500 kg 5. Konserwa turystyczna w opakowaniu aluminiowym 300g kod CPV 15131000-5 ilość: 500 kg 6. Konserwa wołowa w opakowaniu aluminiowym 300g kod CPV 15131000-5 ilość: 500 kg 7. Pasztet mazowiecki w opakowaniu aluminiowym 300g kod CPV 15131300-8 ilość: 500 kg 8. Przysmak śniadaniowy w opakowaniu aluminiowym 300g kod CPV 15131000-5 ilość: 500 kg 9. Pasztet drobiowy w opakowaniu aluminiowym 130g kod CPV 15131300-8 ilość: 100 kg Grupa III- MROŻONKI 1. Mieszanka warzyw mrożonych trzyskładnikowa marchew,seler, pietruszka w opak zbiorczych do 2-5 kg kod CPV 15331170-9 ilość: 500 kg 2. Pyzy ziemniaczane z mięsem w opakowaniach foliowych 450-500g kod CPV 15313000-5 ilość: 350 kg Grupa IV- SUSZ 1. Susz warzywny mieszanka warzyw trzyskładnikowa marchew seler, por w opakowaniach 5-10 kg kod CPV 15331170-9 ilość: 200 kg Grupa V- PRZETWORY WARZYWNE 1. Sałatka wielowarzywna w słoikach 0,9l kod CPV 15331000-7 ilość: 400 kg 2. Sałatka szwedzka w słoikach 0,9l kod CPV 15331000-7 ilość: 400 kg Grupa VI- SOJA 1. Soja kostka w opakowaniach do 15kg kod CPV 15800000-6 ilość: 100 kg 2. Soja krajanka w opakowaniach do 15kg kod CPV 15800000-6 ilość: 100 kg 3. Soja kotlet w opakowaniach do 15kg kod CPV 15800000-6 ilość: 100 kg 4. Soja granulat w opakowaniach do 15 kg kod CPV 15800000-6 ilość: 50 kg Grupa VII- JAJA 1. Jaja kurze klasy M kod CPV 01242000-5 ilość: 30000 szt. Grupa VIII- PRZYPRAWY 1. Liść laurowy w opakowaniach zbiorczych do1kg kod CPV 15870000-7 ilość: 10 kg 2. Sól spożywcza drobnoziarnista w opakowaniach 1kg kod CPV 15872400-5 ilość: 900 kg 3. Herbata granulowana w opak. 100 g kod CPV 15870000-7 ilość: 150 kg 4. Pieprz czarny mielony w opakowaniach zbiorczych do 1kg kod CPV 15872100-2 ilość: 50 kg 5. Przyprawa w płynie typu maggi o pojemn. 0,9-1 litr kod CPV 15871000-4 ilość: 1100 L 6. Przyprawa jarzynowa mielona w opakowaniach do 1kg kod CPV 15871000-4 ilość: 700 kg 7. Bulion warzywny w opakowaniu do 1kg kod CPV 15891500-5 ilość: 400 kg 8. Majeranek suszony w opakowaniach 8g kod CPV 15870000-7 ilość: 5 kg 9. Koper suszony w opakowaniach do 1kg kod CPV 15870000-7 ilość: 10 kg Grupa IX- CUKIER 1. Cukier biały kryształ konfekcjonowany w opakowaniach 1kg kod CPV 15831000-2 ilość: 7500 kg Grupa X- KONCENTRAT OWOCOWY 1. Syrop malinowy w opakowaniach 5 l kod CPV 15831500-7 ilość: 3700 L Grupa XI- MĄKI i KASZE 1. Kasza jęczmienna w opakowaniach 1kg kod CPV 15613100-9 ilość: 1500 kg 2. Kasza manna w opakowaniach 1kg kod CPV 15613100-9 ilość: 300 kg 3. Ryż biały w opakowaniach 1kg kod CPV 15613100-9 ilość: 1500 kg 4. Mąka ziemniaczana w opakowaniach 1kg kod CPV 15312000-8 ilość: 500 kg 5. Mąka pszenna typu 500-550 w opakow. 1kg kod CPV 15612100-2 ilość: 2000 kg 6. Makaron czterojajeczny świderek, rurka w opakowaniach od 10kg do 15kg kod CPV 15851110-2 ilość: 2000 kg 7. Groch łuszczony w opakow. od 15kg do 20kg kod CPV 03212200-2 ilość: 400 kg 8. Fasola średniej wielkości jasiek w opakowaniach od 20 kg do 25kg kod CPV 01121210-6 ilość: 600 kg Grupa XII- INNE 1. Koncentrat pomidorowy 30% w słoikach 0,9l (kod CPV 15331134-5); ilość: 850 kg 2. Groszek zielony konserwowy puszka 400g; (kod CPV 15331462-3); ilość: 250 kg 3. Kawa zbożowa w opakowaniach do 15kg; (kod CPV 15861000-1); ilość: 600 kg 4. Dżem truskawkowy nisko słodzony w wiaderkach do 5-15kg; (kod CPV 15332296-5); ilość: 200 kg 5. Marmolada, opakowania 1-3 kg; (kod CPV 15332230-5); ilość: 500 kg 6. Żurek w proszku w opakowaniach do 5kg; (kod CPV 15891400-4); ilość: 100 kg 7. Sos pieczeniowy w opakowaniach zbiorczych do 1kg; (kod CPV 15871260-4); ilość: 200 kg 8. Ocet 10% w butelkach 0,5l; (kod CPV 15871120-1); ilość: 150 L
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152200006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach