Przetargi.pl
zamówienie na dostawy konserw i ryb mrożonych

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 31155 Kraków, ul. Montelupich
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 126 345 077 , fax. 126 335 354
  • Data zamieszczenia: 2017-02-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Montelupich 7
    31155 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 126 345 077, fax. 126 335 354
    REGON: 35114186900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    zamówienie na dostawy konserw i ryb mrożonych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa I: Ryby przetworzone i konserwowe CPV 15200000-0 Tusza z miruny mrożona (minimum 400 g/1 sztuka) w opakowaniach do 25 kg – 1 600 kg Mrożona tusza z miruny ma być pozbawiona głowy i ogona, wypatroszona, bez obcych zanieczyszczeń, glazura techniczna maksymalnie do 5 %, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku. Filet z mintaja mrożony w opakowaniach do 25 kg – 400 kg Mrożony filet z mintaja ma być bez obcych zanieczyszczeń, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku, glazura techniczna maksymalnie do 5 %. Ww. asortyment powinien być zapakowany w opakowania do 25 kg (netto). Termin przydatności do spożycia nie może być krótszy niż 30 dni licząc od daty dostawy. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności oraz masa netto ryby. Dostawy będą realizowane samochodem typu chłodnia, spełniającym wymagania niezbędne do transportu artykułów spożywczych (głęboko mrożonych) wymagających warunków chłodniczych. Nie później niż do 7 dni po podpisaniu umowy Wykonawca przedłoży Zamawiającemu kopię świadectwa dopuszczenia samochodu przez Stację Sanitarno- Epidemiologiczną do ww. celu. W przypadku wykorzystywania innego pojazdu na etapie realizacji zamówienia – kopie ww. świadectwa należy przedłożyć (bez odrębnego wezwania Wykonawcy) nie później niż przy pierwszej dostawie realizowanej nowym samochodem. Grupa II: Ryby przetworzone i konserwowe CPV 15200000-0 Paprykarz szczeciński 330 g – 1 600 kg Szprot w oleju 330 g – 1 600 kg Szprot w pomidorach 330 g – 1 200 kg Śledź w oleju 330 g – 1 200 kg Śledź w pomidorach 330 g – 1 400 kg Grupa III: Konserwy i przetwory z mięsa CPV 15131000-5 Konserwa przysmak śniadaniowy 130 g w puszce alu.– 1 400 kg Konserwa turystyczna 300 g – 1 600 kg Konserwa tyrolska 300 g – 2 000 kg Pasztet drobiowy 130 g w puszce alu.– 900 kg Pasztet wieprzowy 130 g w puszce alu. – 1 800 kg Mielonka drobiowa 130 g w puszce alu.– 1 000 kg Mielonka wieprzowa 300 g – 1 800 kg 1. Ww. artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie lub normom zawartym w klasyfikacjach ujętych w ustawie z dnia 29.06.1995 r. o statystyce publicznej (Dz. U. z 2012 r. poz. 591 ze zmianami). 2. W sytuacji odmiennego nazewnictwa poszczególnych artykułów dopuszcza się możliwość zastosowania nazw własnych (firmowych) producenta, ale pod warunkiem że produkowany przez niego produkt jest tożsamy w procesie produkcji, składu i grupy technologicznej z artykułem podanym w przedmiocie zamówienia. 3. Ilości szacunkowe mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy w zależności od stanu zaludnienia w jednostce.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach