Przetargi.pl
Dostawy ryb przetworzonych i konserwowanych

"UZDROWISKO RABKA" SPÓŁKA AKCYJNA ogłasza przetarg

  • Adres: 34-700 Rabka-Zdrój, ul. Orkana 49
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-08-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: "UZDROWISKO RABKA" SPÓŁKA AKCYJNA
    ul. Orkana 49
    34-700 Rabka-Zdrój, woj. małopolskie
    REGON: 491971074
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-rabka.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy ryb przetworzonych i konserwowanych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Filet mintaj mrożony glazura max 25% -1500 kg,Filet z karpia mrożony glazura max 25% -10 kg,Karp świeży patroszony - 65 kg, Filet z morszczuka glazura max 15% -315 kg, Filet z miruny glazura max 15% - 430kg, Łosoś steki mrożone pojedynczo – 35 kg, Łosoś wędzony steki – 8 kg,Makrela w pomidorach 160g/200g – 30 kg, Makrela wędzona – 900 kg, Pstrąg patroszony,mrożony pojedynczo /szt.max.30 dkg /-35kg ,Sardynka w oleju 230g-280g -310 kg, Sardynka w pomidorach 230g-280 -305 kg,Szprot "Winter"w oleju 160g-200g-15kg,Szprot w oleju160g-200g -75kgSzczegóły zamówienia w zał.nr 3 do SWZSzprot w pomidorach 160g-200g -135 kg,Śledź salinat -450 kg, Tuńczyk w oleju 160g-200g- 220 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Dotyczy zdolności technicznej lub zawodowej;Warunek będzie spełniony jeżeli prowadzona działalność, sprzedawane towary, oraz warunki dostaw, będą spełniaćwymogi Polskich Norm , zasad GMP/GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna ), systemu HACCP, iposiadać dopuszczenie do stosowania w obrocie na terenie kraju, oraz spełniać wymogi określone w ustawie z dnia 25 sierpnia2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz.U.2020.2021)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-09-05

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach