Przetargi.pl
Zakwaterowanie i wyżywienie w ramach 6 dniowego wyjazdu rodzin na terenie Polski dla 50 osób - uczestników projektu „Z rodziną najlepiej” – zamówienie uzupełniające

MIEJSKIE CENTRUM POMOCY SPOŁECZNEJ ogłasza przetarg

  • Adres: 95-200 Pabianice, ul. Gdańska 7
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. (42) 215-89-35
  • Data zamieszczenia: 2023-08-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: MIEJSKIE CENTRUM POMOCY SPOŁECZNEJ
    ul. Gdańska 7
    95-200 Pabianice, woj. łódzkie
    tel. (42) 215-89-35
    REGON: 473215122
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcps.pabianice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakwaterowanie i wyżywienie w ramach 6 dniowego wyjazdu rodzin na terenie Polski dla 50 osób - uczestników projektu „Z rodziną najlepiej” – zamówienie uzupełniające
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi w zakresie zakwaterowania i wyżywienia (od obiaduw pierwszym dniu do obiadu w ostatnim dniu z zapewnieniem prowiantu na podróż powrotną) w ramach6 dniowego wyjazdu na terenie Polski dla 11 uczestników i kadry projektu: „Z rodziną najlepiej" współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020. Priorytet IX „Włączenie społeczne". Działanie 9.2 Usługi na rzecz osób zagrożonych ubóstwem lub wykluczeniem społecznym. Poddziałanie 9.2.1 Usługi społeczne i zdrowotne w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz rodzaj i zakres czynności do wykonania, które należy uwzględnić na etapie szacowania przez Wykonawcę wartości oferty:a) Liczba uczestników wyjazdu – 11 osób.b) Pobyt 5 dni - 6 dób hotelowych (od obiadu pierwszego dnia do obiadu dnia siódmego). Pobyt 5 dni - 6 dób hotelowych (od obiadu pierwszego dnia do obiadu dnia szóstego). Pobyt powinien odbyć się w dniach od 24.08.2023 roku do 29.08.2023 roku.c) Miejsce zakwaterowania - Ośrodek Krywań - Białka Tatrzańska, ul. Środkowa 323a.d) Pokoje 2-5 osobowe z łazienką (WC, umywalka, prysznic). Dokładny rozkład pokoi przedstawi Zamawiający.e) Wyżywienie:- 3 posiłki dziennie: śniadanie, ciepły obiad dwudaniowy z dodatkowym podwieczorkiem, kolacja - szczegółowy opis w punkcie 3 poniżej.- catering podczas warsztatów (napoje: kawa, herbata, woda i soki, a także zdrowe przekąski, ewentualnie owoce).- zapewnienie prowiantu na podróż powrotnąWykonawca ma obowiązek uwzględnić w przygotowanym wyżywieniu zgłoszone przez Zamawiającego minimum 2 dni przed rozpoczęciem pobytu uczestników ewentualne uwarunkowania dotyczące diety uczestników (dieta specjalistyczna, np.: wegetariańska, wegańska, bezglutenowa).3. Szczegółowe wymagania związane z wyżywieniem.3.1. Forma posiłków w ciągu pełnego dnia pobytu:a) śniadanie w formie szwedzkiego stołu - pieczywo różnorodne, danie na ciepło: jajecznica lub kiełbaski na gorąco, wędliny, ser żółty, dżem, mleko, płatki śniadaniowe, przetwory jogurtowe, świeże warzywa: pomidor, ogórek zielony, napoje: kawa, herbata, dodatki: cytryna, mleko, masło, margaryna;b) obiad - zupa, danie główne (mięsne z dodatkiem ziemniaków lub ryżu i zestawu surówek), napoje: kompot lub soki owocowe (0,331/os.);c) deser - owoc (jabłko, banan, brzoskwinia) lub słodki wafel, jogurt;d) kolacja w formie szwedzkiego stołu - minimum jedno ciepłe danie np. bigos, zapiekanka, spaghetti oraz różnorodne pieczywo, wędliny, ser, świeże warzywa: pomidor, ogórek zielony, napoje: kawa, herbata, dodatki: cytryna, mleko, masło, margaryna;e) suchy prowiant na drogę i jednodniową wycieczkę: napój (sok owocowy 100% i woda mineralna 0,33 l/os), dwie bułki z wędliną i serem żółtym, świeży owoc (jabłko lub banan), drożdżówka.4. Pozostałe wymagania – tożsame z opisem przedmiotu zamówienia w postępowaniu, w wyniku którego Wykonawca podpisał umowę z Zamawiającym.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55000000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach