Świętokrzyska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Kielcach ogłasza przetarg
- Adres: 25-507 Kielce, ul. H. Sienkiewicza 36
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 041 343-13-54, 343 13 55 , fax. 041 343-13-54, 343 13 55
- Data zamieszczenia: 2011-06-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Świętokrzyska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Kielcach
ul. H. Sienkiewicza 36 36
25-507 Kielce, woj. świętokrzyskie
tel. 041 343-13-54, 343 13 55, fax. 041 343-13-54, 343 13 55
REGON: 00103679600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.swietokrzyska.ohp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ochotnicze Hufce Pracy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakwaterowanie i wyzywienie uczestników 13-7 Hufca Pracy w Pińczowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi polegającej na zakwaterowaniu i wyżywieniu 40 uczestników 13-7 Hufca Pracy w Pińczowie w okresie od 01.09.2011 r. do 30.06.2012 r. z wyłączeniem wakacji, ferii i innych dni ustawowo wolnych. Uczestnicy to osoby w wieku 15-20 lat, które należy zakwaterować w pokojach 1, 2, 3 lub 4-ro osobowych o powierzchni min. 4 m2 na osobę. Dla ww uczestników należy zapewnić dostęp do świetlicy i pomieszczeń socjalnych. Dla komendanta i wychowawców - dla potrzeb administracyjno-biurowych - należy zapewnić: trzy pomieszczenia biurowe i dyżurkę o pow. min. 20 m 2 oraz magazyn - o pow. min. 10 m2 w okresie od 01.07.2011 do 30.06.2012 r. Pomieszczenia mieszkalne winny być na jednym piętrze, oddzielone od innych użytkowników oraz zgodne ze standardami kwaterowania uczniów obowiązującymi w internatach szkolnych. Wyżywienie uczestników obejmujące: a)pierwsze śniadanie, a na drugie śniadanie (bułka lub kanapka) wydawana przy pierwszym śniadaniu,b)obiad c)kolacja. Wyżywienie uczestników winno być zgodne z obowiązującymi normami jakościowymi i ilościowymi żywienia młodzieży w internatach szkolnych. Ma spełniać poniższe kryteria kaloryczności: - udział energii powinien być nie mniejszy niż 12% - udział białka zwierzęcego winien stanowić ok. ? ogólnej ilości spożywanego białka - udział energii z tłuszczu nie powinien przekraczać 30% - porcje kwasów nasyconych do jednonienasyconych i wielonasyconych ma wynosić 1:1 - udział energii z sacharozy nie powinien być wyższy niż 10-12 % - udział energii z węglowodanów powinien mieścić się w przedziale 56-65 % - poziom cholesterolu w racji pokarmowej nie powinien przekraczać 300 mg na dzień - zawartość błonnika pokarmowego winna mieścić się w przedziale 24-30 g/dzień - zawartość soli kuchennej nie powinna być wyższa niż 5-7 g/dzień. Dzienna stawka żywieniowa na koszty produktów przeznaczonych doprzygotowania posiłków dla każdego uczestnika ma wynosić minimum 9 zł. Zakwaterowanie łącznie z wyżywieniem realizowane tylko na terenie Pińczowa. Obciążenia dokonywane przez Wykonawców będą dotyczyły:faktycznych dni zakwaterowania uczestników w obiekcie, tj. noclegi od poniedziałku do piątku włącznie, bez sobót i niedziel; faktycznie wydanych posiłków w dniach, licząc od śniadania w poniedziałek do obiadu w piątek ( w rozbiciu na: śniadanie, obiad, kolacja). W przypadku konieczności pozostania uczestników na sobotę i niedzielę, Wykonawca obciąży ŚWK OHP za wydane w tych dniach posiłki oraz zakwaterowanie.Wykonawca zobowiązuje się do nieodpłatnego udostępnienia na potrzeby Hufca miejsca na czołowej ścianie obiektu celem wywieszenia szyldu - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.swietokrzyska.ohp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 13-7 Hufca Pracy w Pińczowie
Dodano: 2016-06-08 - Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 13-7 Hufca Pracy w Pińczowie
Dodano: 2015-06-15 - KOMPLEKSOWA OBSŁUGA WYDARZENIA PN.: BRANŻOWE FORUM INNOWACJI
Dodano: 2015-04-28 - KOMPLEKSOWA ORGANIZACJA SEMINARIÓW ŚWIETOKRZYSKIEJ RADY INNOWACJI
Dodano: 2014-06-18 - Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 13-7 Hufca Pracy w Pińczowie
Dodano: 2014-06-04 - KOMPLEKSOWA OBSŁUGA WYDARZENIA PN.: BRANŻOWE FORUM INNOWACJI
Dodano: 2014-05-13 - Świadczenie usług noclegowych i gastronomicznych w ramach wyjazdu edukacyjnego organizowanego w 2014r. w projekcie Wyrównywanie szans w Gminie Łączna
Dodano: 2014-04-11 - KOMPLEKSOWA OBSŁUGA DWUDNIOWEGO WYDARZENIA PN.: REGIONALNE FORUM INNOWACJI
Dodano: 2014-04-08 - Świadczenie usług noclegowych i gastronomicznych w ramach wyjazdów edukacyjnych organizowanych w 2014r. w projekcie Wyrównywanie szans w Gminie Łączna
Dodano: 2014-03-03 - Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 13-7 Hufca pracy w Pińczowie
Dodano: 2013-05-25