Gmina Łączna ogłasza przetarg
- Adres: 26-140 Łączna, Kamionki 60
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 41 25 48 960 , fax. 41 25 48 977
- Data zamieszczenia: 2014-04-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Łączna
Kamionki 60 60
26-140 Łączna, woj. świętokrzyskie
tel. 41 25 48 960, fax. 41 25 48 977
REGON: 29101018000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uglaczna.bip.doc.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług noclegowych i gastronomicznych w ramach wyjazdu edukacyjnego organizowanego w 2014r. w projekcie Wyrównywanie szans w Gminie Łączna - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie usługi noclegowej i gastronomicznej w ramach wyjazdu edukacyjnego do Starego Sącza lub okolic - do 20 km organizowanego w ramach projektu Wyrównywanie szans w Gminie Łączna dla Szkoły Podstawowej w Łącznej Usługa noclegowa Uczestnicy: 50 osób, w tym 45 uczniów Szkoły Podstawowej w Łącznej, 4 opiekunów, kierowca Miejsce realizacji: Wykonawca będzie zobowiązany do zorganizowania noclegów i wyżywienia w mieście Stary Sącz, lub w okolicy Starego Sącza - do 20 km. woj. małopolskie Termin realizacji: 4 czerwca 2014r.- 6 czerwca 2014r. (2 noclegi) Usługa gastronomiczna Zamawiający wymaga przygotowania i dostarczenia obiadu i kolacji w dniu przyjazdu (4 czerwca 2014) śniadania, obiadu i kolacji w dniu 5 czerwca 2014r i śniadania i obiadu w dniu wyjazdu (6 czerwca 2014r). Zamawiający wymaga realizacji usługi gastronomicznej wg poniższego jadłospisu: Obiad: zupa pomidorowa, filet z kurczaka, ziemniaki, zestaw surówek, kompot Kolacja: pizza, wędlina, ser żółty, jajka, pomidory, ogórki, dżem, masło, herbata Dzień 2 Śniadanie: kiełbaski na gorąco, wędlina, ser żółty, ser biały, jajka, pomidory, ogórki, dżem, masło, herbata, płatki, mleko Obiad: zupa jarzynowa, schabowy w panierce, ziemniaki, zestaw surówek, kompot Kolacja: zapiekanki, wędlina, ser żółty, jajka, pomidory, ogórki, dżem, masło, herbata Dzień 3 Śniadanie: kiełbaski na gorąco, wędlina, ser żółty, ser biały, jajka, pomidory, ogórki, dżem, masło, herbata, płatki, mleko Obiad: rosół, pieczone udko z kurczaka, ziemniaki, zestaw surówek, kompot Usługa noclegowa i gastronomiczna świadczona jest na potrzeby projektu pt. Wyrównywanie szans w Gminie Łączna współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.1 - Wyrównywanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług edukacyjnych świadczonych w systemie oświaty, Poddziałanie 9.1.2 - Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszania różnic w jakości usług edukacyjnych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uglaczna.bip.doc.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 13-7 Hufca Pracy w Pińczowie
Dodano: 2016-06-08 - Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 13-7 Hufca Pracy w Pińczowie
Dodano: 2015-06-15 - KOMPLEKSOWA OBSŁUGA WYDARZENIA PN.: BRANŻOWE FORUM INNOWACJI
Dodano: 2015-04-28 - KOMPLEKSOWA ORGANIZACJA SEMINARIÓW ŚWIETOKRZYSKIEJ RADY INNOWACJI
Dodano: 2014-06-18 - Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 13-7 Hufca Pracy w Pińczowie
Dodano: 2014-06-04 - KOMPLEKSOWA OBSŁUGA WYDARZENIA PN.: BRANŻOWE FORUM INNOWACJI
Dodano: 2014-05-13 - KOMPLEKSOWA OBSŁUGA DWUDNIOWEGO WYDARZENIA PN.: REGIONALNE FORUM INNOWACJI
Dodano: 2014-04-08 - Świadczenie usług noclegowych i gastronomicznych w ramach wyjazdów edukacyjnych organizowanych w 2014r. w projekcie Wyrównywanie szans w Gminie Łączna
Dodano: 2014-03-03 - Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 13-7 Hufca pracy w Pińczowie
Dodano: 2013-05-25 - KOMPLEKSOWA ORGANIZACJA WRAZ Z OBSŁUGĄ DWÓCH, JEDNODNIOWYCH WYDARZEŃ - BRANŻOWE FORA INNOWACJI
Dodano: 2013-05-15