Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 47-400 Racibórz, ul. Sienkiewicza 1
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 4152650 , fax. 032 4190659
- Data zamieszczenia: 2010-12-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Sienkiewicza 1 1
47-400 Racibórz, woj. śląskie
tel. 032 4152650, fax. 032 4190659
REGON: 00345727200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bipraciborz.pl/ops/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZAKUP ZUP Z WKŁADKĄ - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia w przetargu nieograniczonym jest -Zakup zup z wkładką . 1)Szacunkowa ilość posiłków rocznie: - 8600 szt , 2) liczba wydawanych zup dziennie : do 40 porcji 2.Miejsce wydawania posiłków w lokalu Wykonawcy - na terenie miasta Raciborza w odległości nie większej niż. 3 km od siedziby tj.Sienkiewicza 1 3.Wykonawca powinien dysponować lokalem, w którym zamierza wydawać posiłki, na czas obejmujący co najmniej okres obowiązywania umowy. 4.Minimalny standard lokalu: 1) dopuszczony przez Sanepid do prowadzenia zbiorowego żywienia, 2) wyposażony w wc. z umywalką wyposażoną w podstawowe środki sanitarne, dostępny bezpłatnie dla klientów, 3) w lokalu znajduje się miejsce na okrycia wierzchnie( wieszaki), 4) w pomieszczeniu-jadalni znajduje się min 5 stolików (dla 20 osób) 5.Spożywanie posiłków musi odbywać się na miejscu w godzinach urzędowania lokalu. 6.Wykonawca zapewnia posiłki przez cały rok od poniedziałku do soboty z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy. 7.Posiłki muszą być wykonane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, powinny być urozmaicone, o wysokiej wartości odżywczej, podawane regularnie i atrakcyjne pod względem organoleptycznym, 1) należy używać jak najmniej konserwantów spożywczych, 2) przy realizacji żywienia zbiorowego należy brać pod uwagę wymagania sanitarno-higieniczne i jakość zdrowotną żywności, aby wyeliminować ryzyko zatruć i zakażeń pokarmowych. 3) jakość posiłków i organizacja posiłków powinna być zgodna z normami Instytutu Żywności i żywienia w Warszawie. 8. Przy wycenie posiłków należy wziąć pod uwagę: Gramaturę posiłku : - zupa 450 ml , dodatek do zupy w ilości 100 g (mięso, kiełbasa), - duża bułka pszenna a 100 g - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bipraciborz.pl/ops/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego w czasie spotkań/konferencji organizowanych w miejscu wskazanym przez Zamawiającego
Dodano: 2016-07-27 - Świadczenie usługi żywieniowej w zakresie całodziennego wyżywienia uczniów Niepublicznego Liceum Ogólnokształcącego Szkoły Mistrzostwa Sportowego Polskiego Związku Hokeja na Lodzie
Dodano: 2016-07-26 - Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze - Centrum
Dodano: 2016-06-16 - Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze
Dodano: 2016-05-30 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych), obejmujących przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków podczas szkoleń, spotkań, konferencji na potrzeby Instytucji Pośredniczącej dla Regionalnych Inwestycji Terytorialnych Subregionu Południowego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020.
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w 2016 roku.
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Biura ds. Planowania Przestrzennego
Dodano: 2016-04-14 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Wydziału Komunikacji Społecznej w 2016 roku
Dodano: 2016-03-11 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w rozbiciu na zakresy
Dodano: 2016-02-19 - Świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) dla Wydziału Rozwoju Regionalnego, Wydziału Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz Wydziału Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-02-18