Centrum Kształcenia Ustawicznego im. Stanisława Staszica ogłasza przetarg
- Adres: 05-300 Mińsk Mazowiecki, ul. Budowlana 4
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 0 25 758 34 15, 0 25 758 38 39 , fax. 0 25 758 34 15 wew. 23
- Data zamieszczenia: 2010-06-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Ustawicznego im. Stanisława Staszica
ul. Budowlana 4 4
05-300 Mińsk Mazowiecki, woj. mazowieckie
tel. 0 25 758 34 15, 0 25 758 38 39, fax. 0 25 758 34 15 wew. 23
REGON: 00077126900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckumm.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZAKUP USŁUGI ZAKWATEROWANIA I WYŻYWIENIA DLA UCZESTNIKÓW WARSZTATÓW INTEGRACYJNYCH REALIZOWANYCH PRZEZ CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO IM. STANISŁAWA STASZICA W MIŃSKU MAZOWIECKIM W RAMACH PROJEKTU pn.: GOTOWI DO ZMIAN - młodzież szkolna na lokalnym rynku pracy współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest ZAKUP USŁUGI ZAKWATEROWANIA I WYŻYWIENIA DLA 100 BENEFICJENTÓW OSTATECZNYCH WRAZ Z 5 OPIEKUNAMI (Z KADRY PROJEKTU) UCZESTNICZĄCYCH W WARSZTATACH INTEGRACYJNYCH REALIZOWANYCH PRZEZ CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO IM. STANISŁAWA STASZICA W MIŃSKU MAZOWIECKIM W RAMACH PROJEKTU pn.: GOTOWI DO ZMIAN - młodzież szkolna na lokalnym rynku pracy współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013. Niezbędne uwarunkowania dotyczące obiektu hotelowego: - zamówienie realizowane w jednym miejscu, - obiekt stanowiący odrębny budynek lub zespół budynków, - położenie obiektu hotelowego w odległości nie większej niż 50 km od Olsztyna, - standard hotelu nie mniejszy niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (tekst jednolity Dz. U. z 2006 r. Nr 22 poz. 169). Zakres przedmiotowego zamówienia obejmuje: 1. Zapewnienie zakwaterowania: 1) nocleg obejmuje 1 dobę hotelową dla max. 105 osób; zakwaterowanie od godz. 10.00 pierwszego dnia, do godz. 15.00 drugiego dnia; w pokojach 3 os.,2 os. oraz 1osobowych, ogrzewanych, z TV i łazienką wyposażoną w: umywalkę, toaletę, wannę lub prysznic, o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii*** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (tekst jednolity Dz. U. z 2006 r.Nr 22 poz. 169); z zapewnieniem miejsca parkingowego dla co najmniej 2 autobusów. 2) Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia ilości osób, o których mowa w pkt 1. Wówczas rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu zamówienia, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Liczba uczestników, która będzie wiążąca do wyliczenia należności za usługę zakwaterowania i wyżywienia zostanie podana Wykonawcy przez Zamawiającego najpóźniej na 7 dni przed datą realizacji zamówienia z możliwością skrócenia tego terminu za zgodą obu stron. 2. Zapewnienie wyżywienia dla osób korzystających z noclegu: 1) w pierwszym dniu pobytu: - obiad w formie ciepłego bufetu (stół szwedzki), trzydaniowy: zupa, danie główne, (do wyboru: ziemniaki/ryż/kasza/makaron oraz danie mięsne/wegetariańskie /rybne, surówka lub warzywa gotowane), deser, woda mineralna, sok, - kolacja w formie posiłku grillowego (dania mięsne i/lub wegetariańskie/rybne oraz pieczywo, kawa, herbata, soki, woda); 2) w drugim dniu pobytu: - śniadanie w formie bufetu szwedzkiego (pieczywo, wędliny, parówki, jajka, woda, soki, herbata, kawa), - obiad w formie ciepłego bufetu, trzydaniowy: zupa, danie główne (do wyboru: ziemniaki/ryż/kasza/makaron oraz danie mięsne/wegetariańskie /rybne, surówka lub warzywa gotowane), deser, woda mineralna, soki. 3) Zapewnienie powierzchni rekreacyjnej, - ośrodek hotelowy dysponuje powierzchnią rekreacyjną przy obiekcie, umożliwiającą przeprowadzenie aktywnych warsztatów integracyjnych dla 100 osób. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ckumm.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelowych na terenie Warszawy
Dodano: 2016-07-19 - Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych dla uczestników spotkań organizowanych w ramach projektu CVP
Dodano: 2016-07-13 - Organizacja konferencji szkoleniowej dla pracowników Sieci PIFE
Dodano: 2016-07-08 - Świadczenie usług hotelowych na terenie Warszawy
Dodano: 2016-07-01 - Organizacja i obsługa wydarzenia pod nazwą: Mazowieckie Dni Partnerstwa
Dodano: 2016-06-30 - świadczenie usług hotelarskich dla gości i wykonawców 59. Międzynarodowego Festiwalu Muzyki Współczesnej Warszawska Jesień 2016
Dodano: 2016-06-23 - Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie 4 konferencji promujących program Owoce i warzywa w szkole
Dodano: 2016-06-07 - Świadczenie usług hotelarskich na terenie Warszawy dla Biura Polskiej Komisji Akredytacyjnej
Dodano: 2016-06-07 - świadczenie usług hotelowych na terenie Polski.
Dodano: 2016-06-07 - Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie 4 konferencji promujących program Owoce i warzywa w szkole
Dodano: 2016-05-18