Przetargi.pl
Zakup usług polegających na zapewnieniu obsługi cateringowej konferencji pt. Priorytety Zrównoważonego Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014 - 2020 w świetle badań naukowych

Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA ogłasza przetarg

  • Adres: 00-930 Warszawa, ul. Wspólna 30
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 623 19 23 , fax. 22 623 19 09
  • Data zamieszczenia: 2013-04-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA
    ul. Wspólna 30 30
    00-930 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 623 19 23, fax. 22 623 19 09
    REGON: 01156286700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.fapa.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Fundacja

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup usług polegających na zapewnieniu obsługi cateringowej konferencji pt. Priorytety Zrównoważonego Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014 - 2020 w świetle badań naukowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wykonawca zapewni obsługę cateringową konferencji pt. Priorytety zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich 2014 - 2020 w świetle badań naukowych odbywającą się w Falentach w dniach 25 - 26 kwietnia 2013 r. W dniu 25 kwietnia 2013 r. 1) W godzinach od 10:30 do 18:00 poczęstunek dla maksymalnie 100 osób, w foyer przy Sali Kryształowej w Pawilonie Naukowym Instytutu Technologiczno - Przyrodniczego w Falentach, w tym co najmniej: kawa - bez ograniczeń, herbata gatunkowa - bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, woda mineralna gazowana i niegazowana - po 300 ml na osobę, soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka - po 300 ml na osobę, ciasta: serniczki, babeczki z owocami, ciastka tortowe - po 4 szt. na osobę, ciastka: kruche, wafelki waniliowe i czekoladowe - po 4 szt. na osobę, owoce: winogrona, jabłka, mandarynki, banany - po 0,15 kg na osobę, tartinki z wędliną, z jajkiem, z pasztetem, z łososiem, z serem - po 4 na osobę, 2) o godzinie 15:00 obiad dla maksymalnie 100 osób, w Sali Kolumnowej w Pałacu w Falentach, w tym: rosół z kołdunami, polędwiczki wieprzowe z kluskami śląskimi, warzywa gotowane i zestaw surówek, deser: mus owocowy i/lub czekoladowy, woda mineralna niegazowana z cytryną - bez ograniczeń soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy - po 300 ml na osobę, opcjonalnie wykonawca zapewni rosół z makaronem oraz danie wegetariańskie: pierogi z dwoma różnymi nadzieniami - maksymalnie 20%.3) o godzinie 19:00 kolacja dla maksymalnie 100 osób w Sali Kolumnowej w Pałacu w Falentach, w tym: przystawki zimne: tatar z łososia, bukiet sałat: z grillowanym kurczakiem i z serem, przystawki gorące: żurek z jajkiem i osobno podana kiełbasa biała oraz pieczywo, udziec z indyka w sosie żurawinowym podany z fasolką i ziemniakami pure, woda mineralna niegazowana z cytryną - bez ograniczeń, soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy - po 300 ml na osobę, opcjonalnie wykonawca zapewni danie wegetariańskie: grillowane warzywa podane z ryżem - maksymalnie do 15%.w dniu 26 kwietnia 2013 r. 1) w godzinach od 8.30 do 14.00 poczęstunek dla maksymalnie 100 osób, w foyer przy Sali Kryształowej w Pawilonie Naukowym Instytutu Technologiczno - Przyrodniczego w Falentach, w tym : kawa - bez ograniczeń, herbata gatunkowa - bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, woda mineralna gazowana i niegazowana - po 300 ml na osobę, soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka - po 300 ml na osobę, ciasta: serniczki, babeczki z owocami - po 4 na osobę, ciastka kruche: herbatniki, wafelki, waniliowe i czekoladowe - po 4 na osobę, owoce: winogrona, jabłka, mandarynki, banany - po 0,15 kg na osobę, tartinki z wędliną, z jajkiem, z pasztetem, z łososiem, z serem - po 4 na osobę, 2) o godzinie 14:30 obiad dla maksymalnie 100 osób, w Sali Kolumnowej w Pałacu w Falentach, w tym: zupa grzybowa, roladki z piersi kurczaka faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami, dodatki: kasza kuskus, ziemniaki opiekane, sos pomidorowy, zestaw surówek, deser: lody waniliowe i sorbety z dodatkiem owoców - po 1 gałce na osobę. woda mineralna niegazowana z cytryną - bez ograniczeń soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy - po 300 ml na osobę, opcjonalnie wykonawca zapewni danie wegetariańskie: papryka nadziewana kaszą kuskus z warzywami - maksymalnie do 30%.Uwagi ogólne 1. Wszystkie posiłki podane będą przez obsługę zapewnioną przez Wykonawcę. 2. Poczęstunek w foyer przy Sali Kryształowej w Pawilonie Naukowym Instytutu Technologiczno - Przyrodniczego w Falentach zostanie podany ze zorganizowanego przez Wykonawcę bufetu. 3. Obiady i kolacja w Sali Kolumnowej w Pałacu w Falentach zostaną podane przy stołach pokrytych obrusami, standardowa zastawa stołowa - wielokrotnego użytku. Wykonawca zapewni liczbę miejsc siedzących odpowiadającą liczbie osób spożywających posiłek. Przewidywany czas na spożycie obiadu - 1 godzina, kolacji do 2 godzin. 4. Posiłki gorące zostaną podane w temperaturze odpowiedniej dla każdego rodzaju dania. 5. Ostateczna liczba osób zostanie ustalona w oparciu o imienne listy obecności przekazane Wykonawcy przez Zamawiającego do dnia 22.04.2013 r. Pozostałe warunki dotyczące realizacji przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy, stanowiący załącznik nr 6 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.fapa.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach