Przetargi.pl
Zakup i dostawy produktów mięsnych i mięsa dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku, Przatówek 1, 98-240 Szadek.

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 98-240 Szadek, Przatówek 1
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 43 675 12 29 , fax. 43 675 12 29
  • Data zamieszczenia: 2012-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Przatówek 1 1
    98-240 Szadek, woj. łódzkie
    tel. 43 675 12 29, fax. 43 675 12 29
    REGON: 73014932300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.dpsprzatowek.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna powiatu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawy produktów mięsnych i mięsa dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku, Przatówek 1, 98-240 Szadek.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamówienie dotyczy: Zakupu i dostawy produktów mięsnych i mięsa dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek. Zamówienie zostało podzielone na trzy części. Oznaczenie zadania za pomocą Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): Część pierwsza. Mięso wieprzowe i produkty wołowe 15113000-3, 15131600-1 Część druga. Mięso drobiowe i jego produkty 15112300-9, 15131500-0, 15131135-0 Część trzecia. Produkty mięsne (wędliny, wyroby blokowe, pieczenie, pasztety) 15131130-5, 15131134-3, 15131310-1 2. Produkty mięsne i mięso, stanowiące przedmiot zamówienia muszą pochodzić z bieżącej produkcji oraz utrzymywać ustalone standardy jakościowe. 3. Zamawiający może zmniejszyć ilość oraz zakres zamawianego asortymentu w zależności od rzeczywistego zapotrzebowania, w ilości nie przekraczającej jednak 20% wartości podanych w tabeli pkt 8. 4. Pracownik Domu Pomocy Społecznej w Przatówku odpowiedzialny za składanie zamówień, zamawia ilości asortymentu potrzebne w określonych dniach tygodnia Zamówienie sporządzane jest w formie pisemnej i przesyłane do realizującego faksem, pocztą elektroniczną, w ustalony z Wykonawcą dzień tygodnia. W uzasadnionych przypadkach dopuszcza się możliwość stosowania zamówienia telefonicznego. 5. Wykonawca dowozi zamówioną na dany dzień ilość asortymentu do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu w godzinach od: 700 - 1300. 6. Płatności za zamówiony towar dokonuje się przelewem w terminie 14 dni po otrzymaniu faktury. Wykonawca wystawia i doręcza Zamawiającemu fakturę za towar, najpóźniej dwa dni po jego dostarczeniu. 7. Wybór Wykonawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów. 8. W wyborze ofert istotną będzie cena na wyszczególnione w poniższych tabelach artykuły: Część pierwsza. Mięso wieprzowe i produkty wołowe L.p. Nazwa artykułu Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy 1. Antrykot 20,00 kg 2. Flaki wołowe suche 50,00 kg 3. Golonka tylna 30,00 kg 4. Karczek b/k 215,00 kg 5. Kości schab.-karczkowe 550,00 kg 6. Łopatka b/k 600,00 kg 7. Schab z/k 260,00 kg 8. Serca wieprzowe 100,00 kg 9. Słonina 350,00 kg 10. Wątroba wieprzowa 110,00 kg 11. Żeberka paski 180,00 kg Część druga Mięso drobiowe i jego przetwory L.p. Nazwa artykułu Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy 1. Filety z kurczaka 100,00 kg 2. Kurczaki 100,00 kg 3. Baton szynkowy 60,00 kg 4. Rolada z kurczaka 80,00 kg 5. Pieczeń z kaczki 90,00 kg 6. Pieczeń wiejska 100,00 kg 7. Pasztetowa 60,00kg 8. Kotlet mielony 60,00 kg 9. Pasztet drobiowy 200,00 kg 10. Polędwica drobiowa 150,00 kg 11. Udka 1100,00 kg Część trzecia Produkty mięsne /pieczenie, pasztety, wędliny, wyroby blokowe/ L.p Nazwa artykułu Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy Pieczenie i pasztety 1 Karczek pieczony 160,00 kg 2 Pieczeń rzymska 90,00 kg 3 Pasztet firmowy 200,00 kg Kiełbasy cienkie 4 Kiełbasa zwyczajna 80,00 kg 5 Kiełbasa wiejska 500,00 kg 6 Kiełbasa biała parzona 34,00 kg 7 Kiełbasa chłopska 100,00 kg 8 Kiełbasa podwawelska 270,00 kg Kiełbasy grube 9 Kiełbasa krakowska 140,00 kg 10 Kiełbasa piwna 120,00 kg 11 Kiełbasa szynkowa 180,00 kg 12 Kiełbasa żywiecka 71,00 kg Wędliny podrobowe 13 Kaszanka cienka 110,00 kg 14 Kaszanka gruba 36,00 kg 15 Parówki cienkie 110,00 kg 16 Parówki grube 110,00 kg 17 Mortadela 73,00 kg 18 Mortadela z papryką 85,00 kg 19 Mortadela z pieczarką 85,00 kg 20 Salceson biały 100,00 kg 21 Pasztetowa 100,00 kg Wędzonki 22 Baleron 102,00 kg 23 Boczek wędzony 60,00 kg 24 Ogonówka 112,00 kg 25 Szynka wiejska 5,00 kg Wyroby blokowe 26 Mielonka kanapkowa 103,00 kg 27 Mielonka turystyczna 32,00 kg 28 Mielonka tyrolska 100,00 kg 29 Szynka konserwowa 90,00 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.dpsprzatowek.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach