Przetargi.pl
ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN NA POTRZEBY STOŁÓWKI PRZEDSZKOLNEJ W ROKU 2014

Przedszkole Publiczne nr 4 ogłasza przetarg

  • Adres: 35-006 Rzeszów, ul. Śniadeckich 18
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 74 83 201
  • Data zamieszczenia: 2013-12-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedszkole Publiczne nr 4
    ul. Śniadeckich 18 18
    35-006 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 74 83 201
    REGON: 00096775900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.przedszkole4rzeszow.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: przedszkole publiczne

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN NA POTRZEBY STOŁÓWKI PRZEDSZKOLNEJ W ROKU 2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Kiełbasa podwawelska; lub równoważne; zawartość mięsa min. 70%; średnio rozdrobniona; bez MON; bez sztucznych barwników; 40kg Karkówka wieprzowa surowa b/k; 400 kg Szynka wieprzowa surowa b/k; 300 kg Szynka wieprzowa gotowana (na kanapki); zawartość mięsa min. 70%; bez fragmentów o konsystencji żelu; 50 kg Kiełbasa wiejska; SMAK - ZAPACH: charakterystyczny dla danego asortymentu, wyczuwalny smak użytych przypraw a w szczególności czosnku oraz wędzenia. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. KONSYSTENCJA: średnio rozdrobniona - surowce równomiernie rozłożone , podsuszana , krucha, niedopuszczalne pojedyncze pęcherzyki powietrza. BARWA: charakterystyczna dla danego asortymentu , ciemny kolor wędzenia; zawartość mięsa min. 70%; 20 kg Polędwica wieprzowa; wyrób wędzony o zachowanej strukturze tkankowej, parzony bez skóry i słoniny, skład: mięso wieprzowe schab-86-96%. Wędzonka wieprzowa cało mięśniowa, otrzymana ze schabu obrobionego, wyprodukowana z jednej części anatomicznej tuszy schabu bez kości, peklowana wędzona, parzona. Powierzchnia sucha czysta widoczne lekkie pofałdowanie powierzchni. Plasterki o grubości 2mm nie powinny się rozpadać. Zawartość białka nie mniej niż18%, tłuszczu nie więcej niż 8%; 15 kg Kiełbasa szynkowa wieprzowa; zawartość mięsa min. 70%; kiełbasa wędzona, parzona o zawartości białka nie nie mniejszej niż 16% i tłuszczu nie więcej niż 25%, Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać; 10 kg Kości wędzone; 15 kg Schab b/k; 10kg Parówki Babuni - wieprzowe; lub równoważne; zawartość mięsa min. 70% bez MON; bez sztucznych barwników; 30 kg Smalec; 25 kg Szynka konserwowa; Szynka w bloku w skład której wchodzi mięso wieprzowe kl. I pochodzące tylko z trybowania szynek, zawartość białka nie mniej niż 14%, tłuszczu nie więcej niż 20%; 15 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole4rzeszow.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 45 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach