Przetargi.pl
zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w 2016 roku

Zespół Szkół w Osieku n/Wisłą ogłasza przetarg

  • Adres: 87-125 Osiek n/Wisłą, Osiek n/Wisłą 76
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 56 678 65 29 , fax. 56 678 65 29
  • Data zamieszczenia: 2015-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Osieku n/Wisłą
    Osiek n/Wisłą 76 76
    87-125 Osiek n/Wisłą, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 56 678 65 29, fax. 56 678 65 29
    REGON: 34022273400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://zsosieknadwisla.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka podległa Gminie Obrowo

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w 2016 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej Zespołu Szkół w Osieku n/Wisłą, niezbędnych do sporządzania posiłków w roku 2016r. Zakres i wielkość zamówienia: Grupa I:Różne produkty spożywcze budyń szt 35,cukier kryształ kg 300,cukier wanilinowy(20g)szt 63,chrupki kukurydziane szt 20,czosnek suszony (20g)op 150,czosnek świeży szt 30,herbata ekspresowa(126g) op 260,kakao szt 10,kasza jęczmienna kg 100,kasza manna(400g) szt 30,kisiel (100g)szt 35,makaron królewski (500g) szt 180,makaron łazanki(500g) szt 200,makaron świderki(1000g) szt 260,makaron zacierka (0,22kg)szt 66,masło osełka (375g)szt 970,mąka wrocławska kg 235,musztarda stołowa(200g)szt 53,ocet (10%)litr 160,ocet winny szt 10,olej rzepakowy (5l)litr 72,pieprz czarny mielony(20g)szt 70,pieprz czarny ziarnisty(20g)szt 60,płatki kukurydziane (500g)szt 26,płatki owsiane(400g)szt 50,proszek do pieczenia(18g)szt 55,przyprawy susz buraczany (100g)szt 80,liść laurowy (12g)opakowanie 160,majeranek(20g)opakowanie 80,lubczyk szt 80,oregano (10g)szt 370,cynamon (15g)szt 50,bazylia (10g)szt 370,zioła prowansalskie (10g) szt 370,papryka słodka szt 50,ryż sypki kg 190,sól o obn. zaw. sodu kg 55,woda niegazowana(5l)szt 500,żurek kujawski butelka 225,żelatyna(50g)szt 40,galaretka (10g)szt 250 Grupa II: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne: boczek świeży kg 145,porcje rosołowe kg655,filet drobiowy kg690,udka z kurczaka kg95,kości wieprzowe kg200,gulaszowe kg170, schab bez kości kg63,mięso mielone kg445,kiełbasa śląska kg100,szynka konserwowa kg50,szynka gotowana kg50,kiełbasa polska kg60,polędwica sopocka kg210,pasztet drobiowy kg10,jajka szt 3000 Grupa III: ryby przetworzone i konserwowane: makrela wędzona kg 35 Grupa IV: Owoce warzywa i podobne produkty: arbuz kg110,banany kg280,brzoskwinie kg50, brokuły szt20,borówki (200g) op10,buraczki kg30,cebula kg150,cukinia kg20, dżem niskosłodzony szt30,fasola czerwona szt10,fasola szparagowa świeża kg30,fasola sucha drobna - Jaś kg50,jabłka kg530,groch kg35,gruszki kg150,kalafior świeży szt50,kapusta czerwona szt10,kapusta kiszona kg285,kapusta pekińska kg60,kapusta biała szt250,ketchup (480g)szt 55,kiwi szt140,koncentrat pomidorowy (970g)szt175,koper świeży pęczek 145, maliny (500g)op10,mandarynki kg210,marchew kg70,nać pietruszki pęczek 100,nektarynki kg270,ogórek kiszony kg96,ogórek konserwowy (900g)słoiki5,ogórek świeży kg66,papryka świeża kg45,pieczarki kg35,pomarańcza kg85,pomidor kg60,por kg110,rzodkiewka pęczek 73, sałata główka szt 120,seler korzeń kg65,śliwki suszone op 20,śliwki świeże kg70,susz kopru(10g)szt 170,susz pietruszki(10g) szt170,szczaw konserwowy(370g)szt 105,szczypior pęczek70,truskawki kg110,winogrona kg92,włoszczyzna świeża pęczek50,ziemniaki kg5675 Grupa V: Pieczywo i wyroby cukiernicze:bułka maślana szt 100,bułka tarta(500g)szt 180, bułka wrocławska szt 140,chałka szt 60,chleb zwykły krojony(600g)szt 2500,chleb razowy szt 510,ciastka różne(100g)szt 50,ciastka różne(kg)kg 5,drożdżówki szt 140,bułka razowa szt 1500 Grupa VI: Produkty mleczarskie:jogurt szt 6000,mleko 2% l 175,ser żółty gouda krojony(1kg)kg 65,ser żółty edamski kg60,serek homogenizowany(135g) szt 140,serek topiony(100g) szt 50,śmietana DELIK szt 815,śmietana zakwaszana(500g)szt 135, twaróg(200g)kostki 325
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsosieknadwisla.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach