Regionalne Centrum Kultur Pogranicza ogłasza przetarg
- Adres: 38-400 Krosno, ul. Kolejowa 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 43 218 98 , fax. 013 43 218 98
- Data zamieszczenia: 2013-11-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Regionalne Centrum Kultur Pogranicza
ul. Kolejowa 1 1
38-400 Krosno, woj. podkarpackie
tel. 013 43 218 98, fax. 013 43 218 98
REGON: 00063065200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rckp.krosno.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowa instytucja kultury
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wyżywienie uczestniczek z Polski i ze Słowacji oraz ekspertów prowadzących zajęcia podczas szkoleń w Krośnie w ramach projektu Spotkania Kobiet Pogranicza Natchnienia - Inspiracje -Kreacje - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są usługi restauracyjne, przygotowania i podawania posiłków dla uczestniczek z polski i ze Słowacji oraz ekspertów prowadzących zajęcia podczas szkoleń w Krośnie w ramach projektu Spotkania Kobiet Pogranicza Natchnienia - Inspiracje - Kreacje współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz z budżetu państwa w ramach Programu Współpracy Transgranicznej Rzeczpospolita Polska - Republika Słowacka 2007-2013 dla 34 osób przez 3 dni podczas każdego z 3 cykli szkoleniowych. Usługi restauracyjne - całodniowe wyżywienie w lokalu w Krośnie lub na terenie budynku RCKP w Krośnie w dniach: I cykl: 19/20/21 XII 2013 r. - 34 osoby II cykl: 16/17/18 I 2014 r. - 34 osoby III cykl: 20/21/22 II 2014 r. - 34 osoby - II śniadanie - obiad - kolacja Godziny posiłków do uzgodnienia. - II śniadanie/kolacja - posiłek na ciepło, lub tzw. zimna płyta tj. możliwość przygotowania sobie kanapek oraz do picia: kawa lub herbata lub mleko/ kakao - menu do uzgodnienia przez pracownika RCKP składającego zamówienie. - obiad - wg gramatury zwykłego obiadu: pierwsze danie - zupa /300 ml./, drugie danie składające się z: porcji mięsa /100 g/, ziemniaki lub ryż, zestaw surówek oraz napój: woda gaz. lub niegaz. lub sok owocowy - menu do każdorazowego uzgodnienia przez pracownika RCKP składającego zamówienie. W przypadku osób, którzy są wegetarianami, Wykonawca przygotuje stosowne menu po uzgodnieniu przez pracownika RCKP składającego zamówienie. O tym fakcie Zamawiający powiadomi Wykonawcę odpowiednio wcześniej. Wymagania odnośnie lokalu: 1.Dla każdego uczestnika zespołu posiłek musi być wyporcjowany i podany na ciepło w naczyniach dostosowanych do podawania posiłku (zastawa obiadowa) wraz z kompletem metalowych sztućców i serwetkami. 2. Lokal Wykonawcy musi znajdować się w Krośnie. Obok lokalu musi być miejsce parkingowe na autokar dla gości. 3.Wykonawca zapewni odpowiedni lokal do podania posiłku dla 34 osób jednorazowo. 4.Wykonawca zapewni we własnym zakresie obsługę kelnerską, stoły z eleganckimi obrusami z materiału. 5. Wykonawca zapewni również dostęp do toalet i szatni dla gości. Wymogi dotyczące realizacji zamówienia: W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: 1. Przygotowania i podawania posiłków w dniu i godzinie wskazanej przez Zamawiającego w sali Wykonawcy; 2. Świadczenia usługi restauracyjnej wyłącznie przy użyciu produktów, spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia, w opakowaniach posiadających stosowne atesty, 3. Przestrzegania przepisów prawnych oraz sanitarnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, 4. Przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, 5. Wykonawca zobowiązuje się do wskazania osoby koordynującej realizację zamówienia i do kontaktu z osobą wskazaną przez Zamawiającego. 6.Posiłki mogą być dowiezione do budynku RCKP /catering/ - o czym Zamawiający będzie poinformowany przy złożeniu oferty. Po wykonaniu usługi, Wykonawca wystawi zamawiającemu fakturę z podaniem ilości posiłków i stawki jednostkowej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rckp.krosno.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w okresie od 1.07. - 31.12.2016 r.
Dodano: 2016-06-02 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu - od poniedziałku do soboty, w okresie od 1.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-12-08 - Catering podczas konferencji w dniach 30.11. - 01.12.2015 r..organizowanej w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-11-18 - Organizacja i oprawa konferencji dot. zakończenia projektu pn.: Rozbudowa Inkubatora Technologicznego wraz z Centrum Obsługi Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego -III etap PPNT realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-11-04 - Organizacja konferencji dotyczącej zakończenia realizacji projektu pn.: Rozbudowa Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego (PPNT) - II etap realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-10-12 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych
Dodano: 2015-06-08 - Catering podczas konferencji w dniach 25-26.05.2015 r. oraz podczas forum w dniu 30.06.2015 r.organizowanych w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-05-05 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej
Dodano: 2014-12-11 - Catering podczas PFI XXIV w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Dodano: 2014-11-24 - Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2014-11-18