Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza ogłasza przetarg
- Adres: 35-959 Rzeszów, ul. Powstańców Warszawy 12
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 8651250, 8653636, 8653535 , fax. 17 8651075, 865383
- Data zamieszczenia: 2014-11-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
ul. Powstańców Warszawy 12 12
35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 17 8651250, 8653636, 8653535, fax. 17 8651075, 865383
REGON: 00017490000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.prz.rzeszow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Catering podczas PFI XXIV w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Konferencja będzie zorganizowana dla maksymalnie 100 osób w dniu 4 grudnia 2014 r. oraz 50 osób w dniu 5 grudnia 2014 r. w budynkach Politechniki Rzeszowskiej (ostateczna ilość osób zostanie podana do 2 grudnia 2014r.) Czas trwania konferencji ok. 5 godzin zegarowych każdego dnia. Zamówienie obejmuje: 1) zapewnienie wyżywienia dla uczestników kawa na przywitanie w pierwszy i drugi dzień konferencji: -gorąca kawa i herbata - mleko do kawy, cukier, cytryna (1 kawa oraz 1 herbata na osobę), -soki (minimum trzy rodzaje) - 200 ml/osobę, - woda mineralna niegazowana i gazowana (1 butelka/osobę) - w butelkach 0,33 l, - 5 rodzajów kruchych ciasteczek (po 5 różnych ciastek na 1 osobę), - owoce (250 g na osobę, owoce sezonowe i cytrusowe), b) przerwa kawowa II w pierwszy i drugi dzień konferencji: - gorąca kawa i herbata (mleko do kawy, cukier, cytryna; 1 kawa oraz 1 herbata na osobę), - soki (minimum dwa rodzaje) - 200 ml/osobę, - woda mineralna niegazowana i gazowana (1 butelka/osobę) - w butelkach 0,33 l, - 5 rodzajów kruchych ciasteczek (po 5 różnych ciastek na 1 osobę), - 3 rodzaje ciast (2 kawałki na 1 osobę, np. sernik, ciasto biszkoptowe, keksowe), - kanapki dekoracyjne (4 szt. na osobę, w skład każdej kanapki musi wchodzić m.in. wędlina, ser żółty, warzywa: sałata, pomidor i ogórek), - owoce (250 g na osobę, owoce sezonowe i cytrusowe), c) obiad-lunch (dania ciepłe) w formie bufetu szwedzkiego w pierwszy dzień konferencji: - I danie: zupa lub zupa-krem- 3 rodzaje do wyboru, porcja 300 ml na osobę - II danie: danie główne- 4 rodzaje do wyboru (drobiowe, wieprzowe, wegetariańskie, rybne)- porcja minimum 250g na osobę) + dodatki (150g na osobę, minimum 3 rodzaje- np. ziemniaki, kopytka, ryż), 3 rodzaje sałatek ze świeżych warzyw (150g na osobę), napoje zimne (sok- 200 ml/ os., woda w butelkach 0,33 l na osobę; 1 kawa oraz 1 herbata na osobę; napoje gazowane (np. cola, sprite)- 1 szt. na osobę - dania serwowane na zimno w pierwszy i drugi dzień konferencji: minimum 6 zakąsek zimnych do wyboru (np. wędliny, sery, galaretki, itp.)- porcja minimum 250g na osobę - sałatki serwowane na zimno: minimum 2 rodzaje (150g na osobę) - napoje zimne (sok- 200 ml/ os., woda gazowana i niegazowana w butelkach 0,33 l po 1 szt. na osobę; 1 kawa oraz 1 herbata na osobę; napoje gazowane (np. cola, sprite)- 1 szt. na osobę 2) szczegóły odnośnie dań obiadowych zostaną uzgodnione po wyborze oferty, 3) serwis gastronomiczny (przygotowanie, stoły cateringowe, uroczyste nakrycie stołów, zastawa - z wyłączeniem naczyń jednorazowego użytku, serwowanie dań oraz sprzątanie) 4) zapewnienie obsługi- co najmniej 1 osoba obsługująca na 10 uczestników konferencji - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 290.00 zł (słownie: dwieście dziewięćdziesiąt 00/100)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doswiadczenie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ogloszenia.propublico.pl/prz
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w okresie od 1.07. - 31.12.2016 r.
Dodano: 2016-06-02 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu - od poniedziałku do soboty, w okresie od 1.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-12-08 - Catering podczas konferencji w dniach 30.11. - 01.12.2015 r..organizowanej w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-11-18 - Organizacja i oprawa konferencji dot. zakończenia projektu pn.: Rozbudowa Inkubatora Technologicznego wraz z Centrum Obsługi Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego -III etap PPNT realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-11-04 - Organizacja konferencji dotyczącej zakończenia realizacji projektu pn.: Rozbudowa Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego (PPNT) - II etap realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-10-12 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych
Dodano: 2015-06-08 - Catering podczas konferencji w dniach 25-26.05.2015 r. oraz podczas forum w dniu 30.06.2015 r.organizowanych w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-05-05 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej
Dodano: 2014-12-11 - Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2014-11-18 - Organizacja cateringu podczas forum współpracy nauka-gospodarka organizowanego w ramach projektu PKAERO w dniu 04.11.2014 r.
Dodano: 2014-10-23