Wojewódzki Specjalistyczny Zespół ZOZ Chorób Płuc i Gruźlicy w Wolicy k/Kalisza ogłasza przetarg
- Adres: 62-872 Godziesze Małe, Wolica
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 627612553 , fax. 627612507
- Data zamieszczenia: 2017-12-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Specjalistyczny Zespół ZOZ Chorób Płuc i Gruźlicy w Wolicy k/Kalisza
Wolica 113
62-872 Godziesze Małe, woj. wielkopolskie
tel. 627612553, fax. 627612507
REGON: 000314750 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wolica.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wyżywienie pacjentów szpitala - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
4. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków w ramach całodziennego wyżywienia pacjentów, podziału na porcje, wydawania posiłków przy użyciu naczyń Wykonawcy oraz ich zmywanie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55000000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia (załącznik nr 2)
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Dekadowy jadłospis z podziałem na diety podpisany przez dietetyka 2. Aktualną decyzję o zatwierdzeniu przez właściwego miejscowo (pod względem lokalizacji zakładu przygotowującego posiłki) Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego potwierdzającą, że obiekt spełnia wymagania konieczne do zapewnienia higieny w procesie produkcji i w obrocie środkami spożywczymi oraz do zapewnienia właściwej, jakości zdrowotnej tych artykułów w zakresie produkcji żywności, dozwolonych substancji dodatkowych lub innych składników żywności oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością lub obrotem nimi. Decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego ma zawierać zezwolenie na prowadzenie żywienia zbiorowego i realizację usługi w systemie cateringowym. 3. Aktualną decyzję właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego właściwego ze względu na siedzibę Wykonawcy zatwierdzająca środek transportu służący do wykonywania zamówienia jako spełniający odpowiednie wymagania sanitarne do celów przewozu środków spożywczych (posiłków). 4. Dokument potwierdzający, że Wykonawca wdrożył system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, że system został wdrożony lub jest wdrażany z jednoczesnym zobowiązaniem, że na każde wezwanie Zamawiającego przedstawi on dokumenty potwierdzające wdrożenie systemu.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa hotelarska, restauracyjna oraz wynajmu pomieszczeń na potrzeby konferencji „Structural and Ferroelectric Phase Transitions”
Dodano: 2024-02-09 - PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTARCZANIE POSIŁKÓW PROFILAKTYCZNO-REGENERACYJNYCH W OKRESIE ZIMOWYM 2023/2024 DLA PRACOWNIKÓW URBIS SP. Z O.O.
Dodano: 2023-09-26 - Całodzienne żywienie pacjentów hospitalizowanych we wszystkich jednostkach Zamawiającego. Wytwarzanie posiłków poza Szpitalem wraz z dystrybucją na oddziały szpitalne do wszystkich jednostek, bezpośrednio do kuchenek oddziałowych,
Dodano: 2020-10-15 - Całodzienne żywienie pacjentów hospitalizowanych we wszystkich jednostkach Zamawiającego. Wytwarzanie posiłków poza Szpitalem wraz z dystrybucją na oddziały szpitalne do wszystkich jednostek, bezpośrednio do kuchenek oddziałowych,
Dodano: 2020-10-02 - Przetarg nieograniczony na sukcesywne świadczenie usług noclegowych wraz z wyżywieniem dla uczestników zajęć specjalistycznych w laboratoriach w Poznaniu, w ramach projektu „Czas zawodowców BIS – zawodowa Wielkopolska”. Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Dodano: 2020-01-30 - „Przygotowywanie i wydawanie obiadów dla Szkoły Podstawowej w Mikstacie, Szkoły Podstawowej w Kaliszkowicach Kaliskich, Szkoły Podstawowej w Kaliszkowicach Ołobockich oraz Szkoły Podstawowej w Biskupicach Zabarycznych w udostępnionych przez zamawiającego pomieszczeniach kuchni i stołówki wraz z wyposażeniem”
Dodano: 2019-07-05 - Przygotowywanie i wydawanie obiadów dla Szkoły Podstawowej w Mikstacie, Szkoły Podstawowej w Kaliszkowicach Kaliskich, Szkoły Podstawowej w Kaliszkowicach Ołobockich oraz Szkoły Podstawowej w Biskupicach Zabarycznych w udostępnionych przez zamawiającego pomieszczeniach kuchni i stołówki wraz z wyposażeniem
Dodano: 2019-06-27 - „Przygotowywanie i wydawanie obiadów dla Szkoły Podstawowej w Mikstacie, Szkoły Podstawowej w Kaliszkowicach Kaliskich, Szkoły Podstawowej w Kaliszkowicach Ołobockich oraz Szkoły Podstawowej w Biskupicach Zabarycznych w udostępnionych przez zamawiającego pomieszczeniach kuchni i stołówki wraz z wyposażeniem
Dodano: 2019-06-17 - Przetarg nieograniczony na wykonanie usług związanych z realizacją wizyt dydaktycznych studentów i studentek Wydziału Technologii Chemicznej Politechniki Poznańskiej:
Dodano: 2019-04-02 - Wynajęcie sal szkoleniowych z wyposażeniem, usługę gastronomiczną i usługę hotelową niezbędną do przeprowadzenia warsztatów dla rodzin zastępczych.
Dodano: 2017-04-28