Przetargi.pl
Wykonywanie usługi żywienia w systemie zleconym w czasie szkoleń, ćwiczeń i zgrupowań

Jednostka Wojskowa Nr 2305 ogłasza przetarg

  • Adres: 04520 Warszawa, ul. Marsa
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 261 895 025 , fax. 261 895 030
  • Data zamieszczenia: 2017-12-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa Nr 2305
    ul. Marsa 80
    04520 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 261 895 025, fax. 261 895 030
    REGON: 1189622600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.mon.gov.pl/ogloszenia/zamowienia-publiczne-resortu-on/jw-2305-warszawa-10325476/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Wojskowa Jednostka Budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wykonywanie usługi żywienia w systemie zleconym w czasie szkoleń, ćwiczeń i zgrupowań
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wykonywanie usług żywienia w systemie zleconym w czasie szkoleń, ćwiczeń i zgrupowań
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna, iż warunek ten zostanie spełniony jeśli Wykonawca złoży: a) pisemne oświadczenie w przedmiotowym zakresie (załącznik nr 2 do SIWZ); b) aktualną decyzję właściwego, terenowego Organu Inspekcji Sanitarnej, stwierdzająca spełnianie wymagań higieniczno-zdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwości prowadzenia cateringu; c) aktualne zaświadczenie, certyfikat (lub inny dokument) właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o stosowaniu zasad systemu HACCP (podstawa: ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – Dz.U. z 2015r. poz. 594 j.t.). d) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy PZP.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach