Komenda Wojewódzka Policji we Wrocławiu ogłasza przetarg
- Adres: 50-040 Wrocław, ul Podwale 31-33
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. (071) 340 38 00 , fax. (071) 782 41 71
- Data zamieszczenia: 2016-04-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Komenda Wojewódzka Policji we Wrocławiu
ul Podwale 31-33 31-33
50-040 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. (071) 340 38 00, fax. (071) 782 41 71 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.dolnoslaska.policja.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
wykonanie usługi hotelowo - gastronomicznej polegającej na obsłudze dwudniowego spotkania dla polskich i czeskich funkcjonariuszy policji, 32 osoby w ramach projektu pt.: Drugstop - transgraniczna współpraca jednostek policji w zakresie walki z przestępczością narkotykową w ramach Programu Współpracy Interreg V-A Republika Czeska - Polska 2014 - 2020, w dniach - 15-16 czerwca 2016 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
a) Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi hotelowo gastronomicznej polegającej na obsłudze dwudniowego spotkania dla polskich i czeskich funkcjonariuszy policji, 32 osoby w ramach projektu pt.: Drugstop transgraniczna współpraca jednostek policji w zakresie walki z przestępczością narkotykową w ramach Programu Współpracy Interreg VA Republika Czeska Polska 2014 2020, w dniach: 15 i 16 czerwca 2016 r. b) Realizacja usługi będzie obejmować: 1. Noclegi: W trakcie spotkań zaplanowany jest jeden nocleg dla wszystkich uczestników w 16 pokojach 2 osobowych z łóżkami pojedynczymi nie małżeńskie z łazienką i wc. Zakwaterowanie w pierwszym dniu ok. godz. 11:00 pobyt rozpoczyna się obiadem, wyjazd ostatniego dnia po obiedzie ok. godz. 15:00. 2. Wyżywienie: Śniadania w formie bufetu ok. godz. 9:00 Obiad serwowany: zupa, drugie danie, deser, napoje ok. godz. 13:00 Kolacja w formie bufetu z ciepłym daniem ok. godz. 18:00 Ognisko z pieczeniem kiełbasek w dniu 15.06.2016r. o godz. 21.00: kiełbaski, pieczywo, ogórki kiszone, ketchup, musztarda, herbata. Wykonawca zobowiązuje się do sporządzenia posiłków zgodnie z Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz. U. nr 171, poz. 1225 z 2006 r. tekst jednolity Dz. U. z 2013 r. poz. 907 ze zmianami. 3. Użyczenie sali konferencyjnej: dla 32 osób z dostępem do gniazd zasilania w energię elektryczną oraz rzutnika wraz z ekranem. Przerwa kawowa dostępna w sposób ciągły. 4. Zapewnienie parking dla min. 8 samochodów osobowych. c) w zakresie przygotowywanych i serwowanych posiłków Zamawiający wymaga zachowania niżej wskazanych zasad: Minimalne wymagania dotyczące posiłków: ŚNIADANIE Struktura śniadań musi uwzględniać: pieczywo żytnie, pszenne (w tym bułki), pieczywo ciemne, masło, wyroby wędliniarskie (wieprzowe i drobiowe), produkty mleczne w tym: musli z mlekiem, płatki z mlekiem, kakao, mleko do kawy, jogurty, sery żółte, białe, twarogi, sery wędzone i topione; kawę, herbatę, cytrynę do herbaty, cukier, wodę mineralną i dwa rodzaje soków, dżem, jaja, grzane parówki lub kiełbasy, warzywa surowe, w tym: pomidory, ogórki świeże, kiszone, konserwowe, cebulę, paprykę, rzodkiewki, szczypiorek, koperek, sałaty; pasty rybne, mięsne, jajeczne; dodatki: ketchup łagodny i pikantny, musztarda, majonez, chrzan itp. OBIAD Struktura obiadów: obiady składać się muszą z dwóch dań (zupa i drugie danie) oraz deseru (np. ciasto, ciasteczka kruche, owoce, galaretka z owocami itp. ). Drugie danie winno składać się z mięsa wieprzowego lub drobiowego. Dodatkiem do obiadów oprócz np. ziemniaków, ryżu, kasz lub klusek, muszą być gotowane warzywa lub surówka. KOLACJA Struktura kolacji musi uwzględniać minimum jedno danie na ciepło i dwie sałatki (sałatki bez dodatku makaronu), pieczywo żytnie, pszenne (w tym bułki), pieczywo ciemne, masło, wyroby wędliniarskie (wieprzowe i drobiowe), herbatę, kawę, mleko do kawy, cukier, cytrynę, wodę mineralną i 2 rodzaje soków owocowych, dżem, sery żółte, białe, twarogi, sery wędzone i topione, warzywa surowe: pomidory, ogórki świeże, kiszone i konserwowe, cebulę, paprykę, rzodkiewki, szczypiorek, koperek, sałaty, pasty rybne, mięsne, jajeczne, ryby i śledzie w oleju, ryby po grecku, ryby wędzone, dodatki: ketchup łagodny i pikantny, musztarda, majonez, chrzan itp. Wykonawca musi zapewnić urozmaicone posiłki z owocami i warzywami. Przynajmniej raz dziennie do posiłku podany musi być owoc. Przykładowa gramatura Śniadanie: Pieczywo mieszane 250 g Wędliny 100 g 150 g zróżnicowane Sery twarde 50 g 75 g sery twarogowe 100 g, 125 g Pomidor, ogórek świeży konserwowy 100 g Masło 20 g Napój 350 ml. herbata, kawa z mlekiem, woda mineralna, sok. Dodatki: dżem, miód 30 g Obiad: Zupa 450 ml 500 ml Ziemniaki, ryż, makaron 200 g Mięso 100 g 120 g jeśli w sosie 100 g 100 g Surówka lub inna jarzynka 200g Napój do obiadu 350 ml. Na deser: jabłko, wafelek, Kolacja z minimum jednym ciepłym daniem: Kiełbaski, kotlety, makaron, warzywa 300 g 330 g Pieczywo 200 g Wędliny 100 g.150 g zróżnicowane Sery różne 100 g Masło 20 g Sałatki warzywne 150 g Napój 350 ml.: herbata, kawa z mlekiem, woda mineralna, sok. Posiłki podawane na ciepło powinny mieć temperaturę minimum 75? w momencie podania do spożycia. Herbata i kawa podawana w termosach z kranikiem. d) Zamawiający wymaga zrealizowania usługi na terenie powiatu kłodzkiego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Posiadanie sprawnej klimatyzacji w udostępnianej uczestnikom spotkania sali konferencyjnej
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dolnoslaska.policja.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem postępowania jest usługa hotelowo-gastronomiczna podczas szkolenia kadry kierowniczej dolnośląskiej policji w dniach 13-14 października 2016 r.
Dodano: 2016-07-27 - Świadczenie usług hotelarskich w pokojach z pełnym węzłem higieniczno - sanitarnym wraz z całodziennym wyżywieniem - postępowanie Nr 04 / PN / 16.
Dodano: 2016-06-17 - Usługa zakwaterowania z całodziennym wyżywieniem (śniadania, obiady, kolacje) wraz z zabiegami leczniczo-rehabilitacyjnymi oraz udostępnienie basenu przez Wykonawcę dla Zamawiającego, w celu realizacji 14-dniowego turnusu szkoleniowo-kondycyjnego dla 7 członków personelu latającego Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu, w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2016 r. z wyłączeniem miesiąca lipca
Dodano: 2016-05-17 - Wykonanie usługi hotelowo - gastronomicznej w ramach projektu pt.: Drugstop - transgraniczna współpraca jednostek policji w zakresie walki z przestępczością narkotykową w ramach Programu Współpracy Interreg V-A Republika Czeska - Polska 2014 - 2020
Dodano: 2016-04-15 - Usługa hotelowo-gastronomiczna podczas szkolenia kadry kierowniczej Komendy Miejskiej Policji we Wrocławiu w dniach 24-25 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-15 - Zorganizowanie na terenie miasta Dzierżoniowa internatu i wyżywienia dla uczniów Szkoły Mistrzostwa Sportowego w Zespole Gimnazjów nr 3 im. Stanisława Konarskiego w Dzierżoniowie
Dodano: 2015-11-23 - Zorganizowanie na terenie miasta Dzierżoniowa internatu i wyżywienia dla uczniów Szkoły Mistrzostwa Sportowego w Zespole Gimnazjów nr 3 im. Stanisława Konarskiego w Dzierżoniowie
Dodano: 2015-05-25 - Zorganizowanie na terenie miasta Dzierżoniowa internatu i wyżywienia dla uczniów Szkoły Mistrzostwa Sportowego Zespołu Gimnazjów nr 3 im. Stanisława Konarskiego
Dodano: 2014-07-16 - Zorganizowanie na terenie miasta Dzierżoniowa internatu i wyżywienia dla uczniów Szkoły Mistrzostwa Sportowego Zespołu Gimnazjów nr 3 im. Stanisława Konarskiego
Dodano: 2014-06-27 - Zorganizowanie na terenie miasta Dzierżoniowa internatu i wyżywienia dla uczniów Szkoły Mistrzostwa Sportowego Zespołu Gimnazjów nr 3 im. Stanisława Konarskiego
Dodano: 2014-05-28