Przetargi.pl
Wykonanie kompleksowej usługi cateringowej dla 181 osobowej grupy uczestników szkoleń projektu realizowanego przez Małopolski Ośrodek Ruchu Drogowego w Tarnowie pn Droga do kwalifikacji współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w Programie Operacyjnym Kapitał Ludzki

Małopolski Ośrodek Ruchu Drogowego w Tarnowie ogłasza przetarg

  • Adres: 33-104 Tarnów, ul. Okrężna 2F
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 014 6269911 , fax. 014 6269911
  • Data zamieszczenia: 2011-03-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Małopolski Ośrodek Ruchu Drogowego w Tarnowie
    ul. Okrężna 2F 2F
    33-104 Tarnów, woj. małopolskie
    tel. 014 6269911, fax. 014 6269911
    REGON: 85052916500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mord.tarnow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowa osoba prawna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wykonanie kompleksowej usługi cateringowej dla 181 osobowej grupy uczestników szkoleń projektu realizowanego przez Małopolski Ośrodek Ruchu Drogowego w Tarnowie pn Droga do kwalifikacji współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w Programie Operacyjnym Kapitał Ludzki
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wykonanie kompleksowej usługi cateringowej dla 181 osobowej grupy uczestników szkoleń projektu realizowanego przez Małopolski Ośrodek Ruchu Drogowego w Tarnowie pn Droga do kwalifikacji współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w Programie Operacyjnym Kapitał Ludzki.

    Podział ilościowo-czasowy zestawów cateringowych:
    Ilość zestawów obiadowych wraz z bufetem kawowo-deserowym - 4743 zestawów (do 31.08.2012 dla 181 szkolących się osób):

    Harmonogram usługi cateringowej:
    W 2011 roku
    Nazwa zadaniaIlośćHarmonogram szkoleń
    Kierowca wózka jezdniowego z uprawnieniami do wymiany butli gaz.
    (45 osób: 3 grupy x 15 osób + 45 osób egzamin + 9 osób komisji)
    594 zestawówGr. 1 V - VI
    Gr. 2 VII - IX
    Gr. 3 X - XI
    Kwalifikacja wstępna w zakresie przewozu rzeczy
    (1 grupa 16 osób + 16 osób egzamin + 3 osoby komisji + 1 osoba prowadzaca)
    1060 zestawów Gr. V - IX
    Kwalifikacja wstępna przyspieszona w zakresie przewozu rzeczy
    (2 grupy x 15 os = 30 osób + 30 osób egzamin + (2 x 3 osoby komisja) + 1 osoba prowadząca zajęcia)
    998 zestawówGr. 1 IV - VII
    Gr. 2 VIII - XI


    Harmonogram usługi cateringowej:
    W 2012 roku
    Nazwa zadaniaIlość Harmonogram szkoleń
    Kierowca wózka jezdniowego z uprawnieniami do wymiany butli gaz.
    (45 osób: 3 grupy x 15 osób + 45 osób egzamin + 9 osób komisji)
    594 zestawów Gr. 4 I - II
    Gr. 5 III - IV
    Gr. 6 VI - VII
    Kwalifikacja wstępna w zakresie przewozu osób
    (1 grupa 15 osób + 15 osób egzamin + 3 osoby komisji + 1 osoba prowadząca)
    499 zestawówGr. II - VI
    Kwalifikacja wstępna przyspieszona w zakresie przewozu rzeczy
    (2 grupy x 15 os = 30 osób + 30 osób egzamin + (2 x 3 osoby komisja) + 1 osoba prowadząca zajęcia)
    998 zestawów Gr. 3 I - IV
    Gr. 4 V - VIII
    W ramach cateringu dla każdej osoby w dniu szkolenia przewidziany jest obiad: zupa + danie główne z przystawką + napój (w siedzibie MORD Tarnów lub siedzibie Wykonawcy usługi w odległości do 400 m od siedziby Zamawiającego) oraz poczęstunek: bufet kawowo-deserowy w siedzibie MORD w Tarnowie.
    Obiad dla jednej osoby przygotowany z produktów własnych Wykonawcy dla uczestników kursów (szkoleń) powinien zawierać:
    - Ziemniaki lub ryż lub makaron lub kasza gryczana,
    - Sztuka mięsa bez sosu, lub sztuka mięsa z sosem, lub kotlet schabowy, lub ryba bez panierki, lub ryba z panierką, lub udziec z kurczaka, lub kotlet mielony, lub gulasz potrawka,
    - Surówka warzywna, lub warzywa gotowane, lub ogórki kiszone, lub kapusta zasmażana,
    - Kompot lub napój lub sok owocowy.

    Menu bufetu kawowo-deserowego przygotowane z produktów własnych Wykonawcy dla uczestników kursów (szkoleń) obejmuje:
    - Kawę czarną w filiżankach po jednej na osobę,
    - Herbatę tradycyjną w filiżankach po jednej na osobę
    - Ciastka kruche, herbatniki, drożdżówki do wyboru,
    - Woda mineralna gazowana, niegazowana - 0,33 l na osobę,
    - Cukier, śmietanka do kawy, cytryna do herbaty dla wszystkich uczestników,
    1. Przedmiotem niniejszego postępowania nie jest zawarcie umowy ramowej.
    2. Informacja na temat możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom:
    Wykonawca może powierzyć wykonanie części lub całości niniejszego zamówienia podwykonawcom. W takim przypadku zobowiązany jest do wykazania w formularzu ofertowym części zamówienia, której wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom.
    3. Wymagania stawiane Wykonawcy:
    3.1. Przedział czasowy serwowania posiłków:
    Obiad:
    Podawany w godzinach 16.00 do 17.00
    Bufet kawowo deserowy:
    Podawany w godzinach 16.00 do 19.00
    3.2. Sposób podania obiadu w ramach cateringu: u Wykonawcy w sali restauracyjnej na zastawie stołowej przy stolikach lub u Zamawiającego danie podane na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym z kompletem sztućców jednorazowych i serwetek.
    3.3. Sposób podania bufetu kawowo-deserowego: u Zamawiającego w formie szwedzkiego stołu z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, łyżeczek i serwetek
    3.4. Wykonywanie usług cateringowych odbywać się będzie w ustalonym przez Zamawiającego harmonogramie dla każdego kursu. Ustalenie wykonywania kolejnych kursów następować będzie w trybie roboczym poprzez kontakt z Wykonawcą i przedstawieniu harmonogramu na 7 dni przed rozpoczęciem kursu.
    3.5. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy.
    3.6. Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez Zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy,
    3.7. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia.
    3.8. Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mord.tarnow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach