Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza ogłasza przetarg
- Adres: 52-114 Wrocław, Warszawska
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 713 428 631, , fax. 713 465 172
- Data zamieszczenia: 2018-03-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza
Warszawska 2
52-114 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 713 428 631, , fax. 713 465 172
REGON: 931082610 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.falkiewicza.internetdsl.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi żywienia obejmujące kompleksowe przygotowanie posiłków i ich dystrybucję na oddziały szpitalne oraz wynajem pomieszczeń kuchennych i wyposażenia kuchni Szpitala Specjalistycznego im. A. Falkiewicza we Wrocławiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje: a) Usługi żywienia obejmujące kompleksowe przygotowania posiłków dla pacjentów i ich dystrybucję na oddziały szpitalne do łóżek pacjentów oraz przygotowanie posiłków profilaktycznych dla pracowników szpitala, w ilościach określonych w: "Formularzu cenowym" - zał. nr 2 do SIWZ; Wg zasad określonych w: "Zakresie usług" - zał. nr 1 do umowy "Wykazie diet zgodnym z obowiązującą nomenklaturą w Szpitalu Specjalistycznym im. A. Falkiewicza we Wrocławiu" - zał. nr 2 do umowy, "Wykazie diet dla dzieci oraz mieszanek dla niemowląt" - zał. nr 3 do umowy "Średnioważonych dziennych racjach pokarmowych dla pacjentów Szpitala Specjalistycznego im. A. Falkiewicza wyrażone w produktach " - zał. nr 4 do umowy, "Zalecanych normach na energię i składniki pokarmowe dla kobiet karmiących i ciężarnych" - zał. nr 5 do umowy. b) Wynajem pomieszczeń kuchennych i kuchenek oddziałowych o łącznej powierzchni 459,83 m2 wraz z wyposażeniem w celu zabezpieczenia dystrybucji posiłków na oddziały, zgodnie z: "Wykazem pomieszczeń kuchni i kuchenek oddziałowych" - zał. nr 1 do umowy najmu, "Wykazem urządzeń i wyposażenia pomieszczeń" - zał. nr 2 do umowy najmu, "Specyfikacją składników miesięcznej opłaty eksploatacyjnej" - zał. nr 3 do umowy najmu. c) Ilości posiłków określone w zał. nr 2 do SIWZ- Formularz cenowy są ilościami szacunkowymi, tzn. uśrednionymi, przyjętymi dla potrzeb obliczenia wartości zamówienia. Rzeczywista liczba posiłków może ulec zmianie i będzie uzależniona od ilości pacjentów przebywających w szpitalu w okresie obowiązywania umowy zawartej w wyniku przeprowadzonego postępowania, d) Uwaga: Każdy z wykonawców winien złożyć kalkulację ekonomiczną i kaloryczną diet: podstawowej i położniczej, e) Wykonawca wyłoniony w niniejszym postępowaniu przetargowym zobowiązany będzie do przejęcia w trybie art. 23' Kodeksu pracy wszystkich pracowników dotychczas zatrudnionych przy wykonywaniu zadań związanych z wykonywaniem przedmiotu zamówienia. Do przejęcia jest 1 pracownik. Wspólny Słownik Zamówień: 55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków, 55322000-3 - Usługi gotowania posiłków, 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków, 55521100-9 - Usługi rozwożenia posiłków Zamawiający nie dopuszcza składania ofert równoważnych Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Nie dotyczy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi restauracyjne na rzecz uczniów Szkoły Podstawowej nr 68 im. II Tysiąclecia Wrocławia we Wrocławiu w roku szkolnym 2024/2025.
Dodano: 2024-04-30 - PRZYGOTOWANIE I DOSTARCZANIE POSIŁKÓW OBIADOWYCH DLA DZIECI W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Rozwoju Regionalnego w ramach pomocy Technicznej Programu Fundusze Europejskie dla Dolnego Śląska 2021-2027
Dodano: 2024-01-30 - Świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do Gminnego Przedszkola i Szkoły Podstawowej w Zespole Szkół im. Unii Europejskiej w Świętoszowie na rok 2024.
Dodano: 2024-01-05 - PRZYGOTOWANIE I DOSTARCZANIE POSIŁKÓW OBIADOWYCH DLA DZIECI W ROKU 2024
Dodano: 2023-12-20 - PRZYGOTOWANIE I DOSTARCZENIE GORĄCYCH POSIŁKÓW NA POTRZEBY STOŁÓWKI SZKOLNEJ W ROKU 2024
Dodano: 2023-12-20 - Przygotowanie i dowóz posiłków
Dodano: 2023-12-13 - „Przygotowywanie i dostarczanie posiłków (usługa cateringowa) dla dzieci i młodzieży uczęszczających do szkół podstawowych na terenie gminy Bolków w 2024 roku”
Dodano: 2023-12-12 - Świadczenie usługi cateringowej podczas Uroczystości Wręczenia Dyplomów EMGS 2023-EMGS Graduation Ceremony 2023 oraz podczas konferencji- The Wrocław Security Summit 2023 z podziałem na zadania
Dodano: 2023-12-12 - Usługi restauracyjne dla potrzeb dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 8 im. J. Piłsudskiego we Wrocławiu CPV 55.52.31.00-3, 55.52.40.00-9, 55.52.00.00-1, 55.52.12.00-0.
Dodano: 2023-12-04