Regionalne Centrum Kultur Pogranicza ogłasza przetarg
- Adres: 38-400 Krosno, ul. Kolejowa 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 43 218 98 , fax. 013 43 218 98
- Data zamieszczenia: 2013-01-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Regionalne Centrum Kultur Pogranicza
ul. Kolejowa 1 1
38-400 Krosno, woj. podkarpackie
tel. 013 43 218 98, fax. 013 43 218 98
REGON: 00063065200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowa instytucja kultury
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi restauracyjne, przygotowania i podawania posiłków dla aktorów, zespołów i gości Regionalnego Centrum Kultur Pogranicza w Krośnie w 2013 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są usługi restauracyjne, przygotowania i podawania posiłków dla aktorów, zespołów i gości Regionalnego Centrum Kultur Pogranicza w Krośnie w 2013 r. Oferty można składać w dwóch częściach. SZCZEGÓŁY I CZĘŚĆ Usługi restauracyjne dla aktorów, zespołów i gości RCKP - śniadanie/kolacja - posiłek na ciepło, lub tzw. zimna płyta tj. możliwość przygotowania sobie kanapek oraz do picia: kawa lub herbata lub mleko/ kakao - menu do uzgodnienia przez pracownika RCKP składającego zamówienie. - obiad - wg gramatury zwykłego obiadu: pierwsze danie - zupa /300 ml./, drugie danie składające się z: porcji mięsa /100 g/, ziemniaki lub ryż, zestaw surówek oraz napój: woda gaz. lub niegaz. lub sok owocowy - menu do każdorazowego uzgodnienia przez pracownika RCKP składającego zamówienie. W przypadku osób, którzy są wegetarianami, Wykonawca przygotuje stosowne menu po każdorazowym uzgodnieniu przez pracownika RCKP składającego zamówienie. O tym fakcie Zamawiający powiadomi Wykonawcę odpowiednio wcześniej. Wymagania odnośnie lokalu: 1.Dla każdego uczestnika zespołu posiłek musi być wyporcjowany i podany na ciepło w naczyniach dostosowanych do podawania posiłku (zastawa obiadowa) wraz z kompletem metalowych sztućców i serwetkami. 2. Lokal Wykonawcy musi znajdować się w odległości najwyżej 5 km od siedziby RCKP w Krośnie, ul. Kolejowa 1. Odległość ta mierzona będzie najkrótszą drogą jadąc samochodem. Obok lokalu musi być miejsce parkingowe na autokar dla gości. 3.Wykonawca zapewni odpowiedni lokal do podania posiłku dla 50 osób jednorazowo. 4.Wykonawca zapewni we własnym zakresie obsługę kelnerską, stoły z eleganckimi obrusami z materiału. 5. Wykonawca zapewni również dostęp do toalet i szatni dla gości. 6. W lokalu musi istnieć możliwość dodatkowych zamówień przez gości RCKP /posiłków lub napojów/. Zamówienia te regulowane będą bezpośrednio przez gości - poza rachunkiem RCKP. Wymogi dotyczące realizacji zamówienia: W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: 1. Przygotowania i podawania posiłków w dniu i godzinie wskazanej przez Zamawiającego w Sali Wykonawcy; 2. Świadczenia usługi restauracyjnej wyłącznie przy użyciu produktów, spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia, w opakowaniach posiadających stosowne atesty, 3. Przestrzegania przepisów prawnych oraz sanitarnych w zakresie przechowywania i Przygotowywania artykułów spożywczych, 4. Przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, 5. Wykonawca zobowiązuje się do wskazania osoby koordynującej realizację zamówienia i do kontaktu z osobą wskazaną przez Zamawiającego. Termin realizacji zamówienia: od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2013 r. Realizacja zamówień będzie odbywać się sukcesywnie w oparciu o zamówienia składane przez Zamawiającego. Zamawiający określi termin, poda ilość osób oraz ustali menu. Ceny podane przez Wykonawcę są stałe i nie będą podlegać negocjacjom przez cały czas trwania zamówienia. Po każdorazowym wykonaniu usługi, Wykonawca wystawi zamawiającemu fakturę z podaniem ilości posiłków i stawki jednostkowej. Planowany harmonogram posiłków w 2013 r:/ilość posiłków jest orientacyjna/ - co miesiąc zespół /ok. 50 osób/ lub kilka mniejszych zespołów - obiad - ostatni weekend sierpnia - Karpackie Klimaty - całodzienne wyżywienie przez 3 dni dla ok. 200 osób, - wrzesień - Galicja Blues Festiwal - obiady przez 2 dni dla ok. 70 osób, II CZĘŚĆ Usługi przygotowania posiłków dla zespołów - śniadanie/kolacja - posiłek na ciepło, lub tzw. zimna płyta tj. możliwość przygotowania sobie kanapek oraz do picia: kawa lub herbata lub mleko/ kakao - menu do uzgodnienia przez pracownika RCKP składającego zamówienie. - obiad - wg gramatury zwykłego obiadu: pierwsze danie - zupa /300 ml./, drugie danie składające się z: porcji mięsa /100 g/, ziemniaki lub ryż, zestaw surówek oraz napój: woda gaz. lub niegaz. lub sok owocowy - menu do każdorazowego uzgodnienia przez pracownika RCKP składającego zamówienie. W przypadku osób, którzy są wegetarianami, Wykonawca przygotuje stosowne menu po każdorazowym uzgodnieniu przez pracownika RCKP składającego zamówienie. O tym fakcie Zamawiający powiadomi Wykonawcę odpowiednio wcześniej. Wymagania odnośnie lokalu: 1. Lokal może być stołówką/barem. 2.Dla każdego uczestnika zespołu posiłek musi być wyporcjowany i wydany na ciepło w naczyniach dostosowanych do podawania posiłku (zastawa obiadowa) wraz z kompletem metalowych sztućców i serwetkami. 3. Lokal Wykonawcy musi znajdować się w odległości najwyżej 5 km od siedziby RCKP w Krośnie, ul. Kolejowa 1. Odległość ta mierzona będzie najkrótszą drogą jadą samochodem. Obok lokalu musi być miejsce parkingowe na autokar dla gości. 4.Wykonawca zapewni odpowiedni lokal do podania posiłku dla 50 osób jednorazowo. Wymogi dotyczące realizacji zamówienia: W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: 1. Przygotowania i podawania posiłków w dniu i godzinie wskazanej przez Zamawiającego w Sali Wykonawcy; 2. Świadczenia usługi wyłącznie przy użyciu produktów, spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia, w opakowaniach posiadających stosowne atesty, 3. Przestrzegania przepisów prawnych oraz sanitarnych w zakresie przechowywania i Przygotowywania artykułów spożywczych. Termin realizacji zamówienia: od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2013 r. Realizacja zamówień będzie odbywać się sukcesywnie w oparciu o zamówienia składane przez Zamawiającego. Zamawiający określi termin, poda ilość osób oraz ustali menu. Ceny podane przez Wykonawcę są stałe i nie będą podlegać negocjacjom przez cały czas trwania zamówienia. Po każdorazowym wykonaniu usługi, Wykonawca wystawi zamawiającemu fakturę z podaniem ilości posiłków i stawki jednostkowej. Planowany harmonogram posiłków w 2013 r: /ilość posiłków jest orientacyjna/ - co drugi miesiąc zespół /ok. 50 osób/ lub kilka mniejszych zespołów - obiad, - czerwiec- Festiwal Teatrów Młodzieżowych- całodzienne wyżywienie przez 3 dni dla ok. 150 osób, - wrzesień - Nocne Teatralia STRACHY - całodzienne wyżywienie przez 3 dni dla ok. 70 osób, - październik - Festiwal Teatrów Dziecięcych - całodzienne wyżywienie przez 3 dni dla ok. 200 osób. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rckp.krosno.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w okresie od 1.07. - 31.12.2016 r.
Dodano: 2016-06-02 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu - od poniedziałku do soboty, w okresie od 1.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-12-08 - Catering podczas konferencji w dniach 30.11. - 01.12.2015 r..organizowanej w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-11-18 - Organizacja i oprawa konferencji dot. zakończenia projektu pn.: Rozbudowa Inkubatora Technologicznego wraz z Centrum Obsługi Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego -III etap PPNT realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-11-04 - Organizacja konferencji dotyczącej zakończenia realizacji projektu pn.: Rozbudowa Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego (PPNT) - II etap realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-10-12 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych
Dodano: 2015-06-08 - Catering podczas konferencji w dniach 25-26.05.2015 r. oraz podczas forum w dniu 30.06.2015 r.organizowanych w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-05-05 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej
Dodano: 2014-12-11 - Catering podczas PFI XXIV w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Dodano: 2014-11-24 - Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2014-11-18