Przetargi.pl
Usługi restauracyjne (cateringowe) na potrzeby Politechniki Opolskiej nr sprawy ZP/U/58/2012

Politechnika Opolska ogłasza przetarg

  • Adres: 45-758 Opole, ul. Prószkowska 76
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 77 4000411, 4000410 , fax. 77 4000412
  • Data zamieszczenia: 2012-07-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Opolska
    ul. Prószkowska 76 76
    45-758 Opole, woj. opolskie
    tel. 77 4000411, 4000410, fax. 77 4000412
    REGON: 00000173230000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.po.opole.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi restauracyjne (cateringowe) na potrzeby Politechniki Opolskiej nr sprawy ZP/U/58/2012
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 Przedmiotem zamówienia są usługi restauracyjne (dostarczanie cateringu) niezbędne przy organizacji spotkań na Politechnice Opolskiej realizowanych na potrzeby projektów współfinansowanych ze środków unii europejskiej oraz na potrzeby studiów podyplomowych organizowanych przez Instytut Konfucjusza, tj: część I - catering na spotkania w ramach dwóch projektów unijnych współfinansowanych z EFS POKL na lata 2007-2013, tj: a) jedno spotkanie dla projektu: Jedna Uczelnia, wiele możliwości. Program rozwoju kompetencji i umiejętności. Priorytet IV Szkolnictwo wyższe i nauka, Działanie 4.1. Wzmocnienie i rozwój potencjału dydaktycznego uczelni oraz zwiększenie liczby absolwentów kierunków o kluczowym znaczeniu dla gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 4.1.1. Wzmocnienie potencjału dydaktycznego uczelni. Nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-379/09-00 b) cztery spotkania dla projektu: Innowacje w duecie -szansą na podniesienie konkurencyjności firm województwa opolskiego . Priorytet VIII Regionalne kadry gospodarki. Działanie 8.2 Transfer wiedzy. Nr umowy POKL.08.02.01-16-027/11-00 części II - catering podczas zjazdów sobotnio-niedzielnych w trakcie trwania studiów podyplomowych organizowanych przez Centrum Współpracy Polska-Chiny Instytut Konfucjusza w Opolu. 2 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załącznikach do SIWZ: część I - nr 1a i 1b, część II - nr 1c
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przetargi.po.opole.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach