Centrum Medyczne im. Bitwy Warszawskiej 1920 r.w Radzyminie Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 05-250 Radzymin, ul. Konstytucji 3 Maja
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 760 71 70, , fax. 227 865 037
- Data zamieszczenia: 2019-11-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Medyczne im. Bitwy Warszawskiej 1920 r.w Radzyminie Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej
ul. Konstytucji 3 Maja 17
05-250 Radzymin, woj. mazowieckie
tel. 22 760 71 70, , fax. 227 865 037
REGON: 10124527000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://cmradzymin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi przygotowywania, dostarczania i dystrybucji posiłków dla pacjentów Szpitala Centrum Medycznego im. Bitwy Warszawskiej 1920r. w Radzyminie w 2020r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowywania, dostarczania i dystrybucji posiłków dla pacjentów Szpitala Centrum Medycznego im. Bitwy Warszawskiej 1920r. w Radzyminie w 2018r. Szczegółowo określony w Załączniku Nr 2 i Załączniku Nr 3 do SIWZ. Wykonawca zobowiązany będzie do przechowywania próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami. Zamawiający wymaga aby Wykonawca każdorazowo do każdego posiłku/diety dostarczył jego próbkę w celu przeprowadzenia kontroli jakości ( smaku, barwy, konsystencji, wartości energetycznych, odżywczych) przez uprawnioną do tego osobę. Ponadto Zamawiający wymaga dostarczania posiłków do Zamawiającego w Oddziale w odpowiedniej temperaturze: zupa, kawa i herbata - min. 75 st. C drugie danie (mięso, sos, ziemniaki, itp.) - min. 65 st. C gorące napoje około (+/-) 75°C, sałatki, surówki około (+/-) 4°C. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna, iż warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca: 1) posiada pozytywną opinię SANEPID-u do wykonywania przedmiotu zamówienia legitymujący się aktualnym wpisem do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzenia zakładu prowadzącego działalność związaną z produkcją i obrotem żywnością w zakresie przygotowania posiłków od surowca do gotowej potrawy, zgodnie z art. 61-67 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz.U. z 2017 r. poz. 149, 60); 2) posiada aktualne zaświadczenie, certyfikat lub inny dokument właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o stosowaniu zasad systemu HACCP (podstawa: ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - Dz.U. z 2015r. poz. 594 j.t.).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytut Lotnictwa
Dodano: 2024-07-15 - Świadczenie kompleksowych usług codziennego całodobowego żywienia pacjentów
Dodano: 2024-07-08 - Przygotowywanie i dostarczanie transportem Wykonawcy ciepłych posiłków dla uczestników Dziennego Domu Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku w 2024r.
Dodano: 2024-06-04 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytut Lotnictwa
Dodano: 2024-05-29 - „Zapewnienie wyżywienia i prelegentów na dwóch posiedzeniach Regionalnego Komitetu Rozwoju Ekonomii Społecznej Województwa Mazowieckiego”.
Dodano: 2024-05-27 - ŚWIADCZENIE USŁUG ŻYWIENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA GOTOWYCH POSIŁKÓW (CAŁODOBOWE WYŻYWIENIE) DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ W SIERPCU
Dodano: 2024-05-09 - Świadczenie kompleksowych usług codziennego całodobowego żywienia pacjentów
Dodano: 2024-04-12 - Świadczenie usług cateringowych podczas wydarzeń organizowanych w Narodowym Instytucie Kultury i Dziedzictwa Wsi
Dodano: 2024-04-04 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola Nr 1 „Zielony Dinek” w Ząbkach
Dodano: 2024-03-24 - Świadczenie usług zapewnienia całodobowego żywienia pacjentów Warszawskiego Szpitala Południowego sp. z o.o. przy ul. rtm. W. Pileckiego 99 w Warszawie
Dodano: 2024-03-21