Przetargi.pl
Usługi konserwacji i naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego na rzecz jednostek wojskowych będących na zaopatrzeniu 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie w 2014 roku, znak sprawy 107/WOG/Żywność/13

17 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg

  • Adres: 75-901 Koszalin, ul. 4 Marca
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 94 345 68 15; 94 345 61 95 , fax. 94 3456244
  • Data zamieszczenia: 2013-12-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 17 Wojskowy Oddział Gospodarczy
    ul. 4 Marca
    75-901 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 94 345 68 15; 94 345 61 95, fax. 94 3456244
    REGON: 33120312800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.17wog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi konserwacji i naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego na rzecz jednostek wojskowych będących na zaopatrzeniu 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie w 2014 roku, znak sprawy 107/WOG/Żywność/13
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie sukcesywnie w miarę potrzeb Zamawiającego usług konserwacji i naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego będącego w użytkowaniu Służby Żywnościowej na rzecz 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie. 2. Miejscem realizacji przedmiotu zamówienia będą obiekty służby żywnościowej w Koszalinie (4 obiekty), Kołobrzegu (3 obiekty) i Darłowie (2 obiekty). 3. Rodzaj i ilości w/w sprzętu przewidzianego do konserwacji i napraw szczegółowo określony został w Wykazie sprzętu gastronomiczno-chłodniczego planowanego do konserwacji i napraw - stanowiącym załącznik nr 1 do projektu umowy oraz w oparciu o normatywy czasowe określone w załącznikach nr 2 i nr 3 do projektu umowy (załączniki stanowią integralna część specyfikacji istotnych warunków zamówienia i przedmiotowej umowy). 4. Istotne wymagania dotyczące realizacji przedmiotu zamówienia: Usługa polegała będzie na przeprowadzaniu przeglądów konserwacyjnych sprzętu wymienionego w wykazie sprzętu z częstotliwością jeden raz na kwartał (pierwszy przegląd planowany w marcu 2014 r.) oraz naprawach bieżących i głównych w przypadku awarii lub usterek. Zamawiający każdorazowo przed wymaganym terminem przeglądu konserwacyjnego określi rodzaj i ilość sprzętu oraz miejsce wykonania usługi. W przypadku awarii sprzętu chłodniczego podjęcie naprawy powinno nastąpić w terminie do 12 godzin od chwili przyjęcia zgłoszenia, w stosunku do pozostałego sprzętu termin ten wynosi 24 godziny. W przypadku konieczności wymiany części uszkodzonej Wykonawca zobowiązany jest do zastosowania części fabrycznie nowych. Po dokonaniu konserwacji lub naprawy, Wykonawca wystawi fakturę załączając do niej kosztorys, w którym wyszczególni zakres wykonanych czynności oraz użyte części zamienne i materiały do konserwacji lub naprawy. Awarie lub usterki sprzętu Służby Żywnościowej wymagające nieskomplikowanych drobnych napraw, usuwane będą w miejscu ich użytkowania w siedzibie Zamawiającego, natomiast wymagające specjalistycznych napraw przewożone będą do naprawy w warsztacie Wykonawcy. Każdorazowe wykonanie przeglądu konserwacyjnego lub naprawy potwierdzone będzie przez Wykonawcę w dowodach na sprzęt lub urządzenia w Służbie Żywnościowej. 5. Informacja o podwykonawcy: Zamawiający dopuszcza możliwość powierzenia przez Wykonawcę części zamówienia podwykonawcom. W takim przypadku Zamawiający żąda od Wykonawcy wskazania w ofercie części zamówienia, której wykonanie Wykonawca powierzy podwykonawcom, z podaniem nazwy części zamówienia i zakresu jego wykonania. 6. Na zamówienie zostanie podpisana umowa. Istotne postanowienia umowy, projekt umowy stanowią integralną część specyfikacji istotnych warunków zamówienia
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 508820001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.17wog.wp.mil.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach