Przetargi.pl
Usługi hotelarskie obejmujące usługi hotelarskie noclegowe, restauracyjne i dotyczące podawania posiłków na potrzeby organizacji szkolenia przez Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie

Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie ogłasza przetarg

  • Adres: 05-840 Brwinów, Pszczelińska 99
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 664437590
  • Data zamieszczenia: 2023-07-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie
    Pszczelińska 99
    05-840 Brwinów, woj. mazowieckie
    tel. 664437590
    REGON: 141132577
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://kcer.edu.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi hotelarskie obejmujące usługi hotelarskie noclegowe, restauracyjne i dotyczące podawania posiłków na potrzeby organizacji szkolenia przez Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługi hotelarskie obejmujące usługi hotelarskie noclegowe, restauracyjne i dotyczące podawania posiłków na potrzeby organizacji szkolenia przez Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w BrwinowiePrzedmiotem zamówienia są usługi hotelarskie obejmujące usługi hotelarskie: noclegowe, restauracyjne i dotyczące podawania posiłków, tj. śniadania, obiady, w odległości do 3000 m od miejsca odbywania szkolenia tj. Zespołu Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących Nr 7 w Łomży, ul. Stacha Konwy 11 w dn. 20-22 września 2023 r. w tym dla grupy 30 osób nocleg ze śniadaniem w dniach 20-22 września 2023, obiady dla grupy 40 osób w dniu 20 września 2023 r, obiady dla grupy 35 osób w dniach 21-22 września 2023 r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55000000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Usługi hotelarskie objęte przedmiotem zamówienia mają być świadczone w obiekcie hotelarskim w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o usługach hotelarskich oraz usługach pilotów wycieczek i przewodników turystycznych (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2211, z 2022 r. poz. 2185), wpisanym do Ewidencji Obiektów Hotelarskich prowadzonej przez marszałka województwa właściwego ze względu na miejsce położenia obiektu hotelarskiego lub w innym obiekcie niebędącym obiektem hotelarskim, wpisanym do Ewidencji innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie, prowadzonej przez wójta / burmistrza / prezydenta miasta właściwego ze względu na miejsce położenia obiektu - na podstawie ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o usługach hotelarskich oraz usługach pilotów wycieczek i przewodników turystycznych (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2211, z 2022 r. poz. 2185).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-08-08

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach