Przetargi.pl
Usługi gastronomiczne związane ze szkoleniami organizowanymi na terenie Krakowa, Tarnowa, Nowego Sącza, Przemyśla, Miejsca Piastowego k/Krosna oraz Rzeszowa z podziałem na części

Poczta Polska S.A. Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny w Krakowie ogłasza przetarg

  • Adres: 30-093 Kraków, ul. Bronowicka 44
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 6190516
  • Data zamieszczenia: 2011-02-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Poczta Polska S.A. Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny w Krakowie
    ul. Bronowicka 44 44
    30-093 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 6190516
    REGON: 01068496000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.poczta-polska.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi gastronomiczne związane ze szkoleniami organizowanymi na terenie Krakowa, Tarnowa, Nowego Sącza, Przemyśla, Miejsca Piastowego k/Krosna oraz Rzeszowa z podziałem na części
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków oraz serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych Poczty Polskiej S.A. Usługa polega na dostarczeniu zamówionych ilości posiłków, serwisów kawowych określonych poniżej w dniach szkoleń uzgodnionych między Zamawiającym a Wykonawcą. Zamówienie jest podzielone na 6 części. CZĘŚĆ I - Przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków oraz serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A. na terenie Krakowa a) wyżywienie całodniowe składające się ze śniadania, obiadu, kolacji, serwisu kawowego na 1 uczestnika szkolenia - dla maksymalnie 650 osób. W ramach poszczególnych posiłków oczekujemy (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika): - śniadanie - dwie bułki z dwoma plasterkami szynki i dwoma plasterkami sera żółtego, masło 30 g., kawa rozpuszczalna - 5 g., śmietanka do kawy 20 g., sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym 15 g., herbata ekspresowa 1 szt, cukier 20 g., kubek do napojów gorących - 2 szt., łyżeczka - 2 szt, talerz jednorazowy 1 szt., nóż plastikowy 1 szt. - obiad - zupa ok. 400 g. oraz jedno danie mięsne o wartości (ilości) tradycyjnego obiadu danie mięsne np. kotlet mielony 200 g., ziemniaki 200 g., surówka 150 g., oraz sok pomarańczowy ok. 200 g. kubek do napojów zimnych 1 szt., talerz jednorazowy do zupy 1 szt., talerz jednorazowy do drugiego dania 1 szt., jednorazowa łyżka 1 szt., jednorazowy nóż 1 szt., jednorazowy widelec 1 szt. - serwis kawowego - składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) : - woda mineralna niegazowana 0,25 l., - woda mineralna gazowana 0,25 l., - herbata czarna, ekspresowa - 2 szt., - kawa rozpuszczalna - 5 g., - kawa mielona - 5 g., - mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g., - cukier - 20 g., - ciastka kruche - 50 g., - krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g., - paluszki słone - 30 g., - kubek do napojów zimnych- 1 szt., - kubek do napojów gorących - 2 szt., - łyżeczka - 2 szt., - sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g. - kolacja - dwie bułki z dwoma plasterkami szynki i dwoma plasterkami sera żółtego, masło 30 g., sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym 7,5 g., herbata ekspresowa 1 szt, cukier 20 g., kubek do napojów gorących - 2 szt., łyżeczka - 2 szt, talerz jednorazowy 1 szt., nóż plastikowy 1 szt. Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i śniadanie oraz przygotować go na sali szkoleniowej (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. Zleceniobiorca dostarczy i przygotuje obiad podczas ustalonej ze Zleceniodawcą przerwy szkoleniowej. Kolacja w pojemniku na wynos zostanie dostarczona przez Zleceniobiorcę podczas dowozu obiadu. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu. b) serwis kawowy - dla maksymalnie 3676 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) : - woda mineralna niegazowana 0,25 l., - woda mineralna gazowana 0,25 l., - herbata czarna, ekspresowa - 2 szt., - kawa rozpuszczalna - 5 g., - kawa mielona - 5 g., - mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g., - cukier - 20 g., - ciastka kruche - 50 g., - krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g., - paluszki słone - 30 g., - kubek do napojów zimnych- 1 szt., - kubek do napojów gorących - 2 szt., - łyżeczka - 2 szt., - sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g. Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy oraz przygotować go na sali szkoleniowej (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu. c) obiad i serwis kawowy - dla maksymalnie 50 osób - obiad - zupa ok. 400 g. oraz jedno danie mięsne o wartości (ilości) tradycyjnego obiadu danie mięsne np. kotlet mielony 200 g., ziemniaki 200 g., surówka 150 g., oraz sok pomarańczowy ok. 200 g. kubek do napojów zimnych 1 szt., talerz jednorazowy do zupy 1 szt., talerz jednorazowy do drugiego dania 1 szt., jednorazowa łyżka 1 szt., jednorazowy nóż 1 szt., jednorazowy widelec 1 szt. - serwisu kawowego składającego się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) : - woda mineralna niegazowana 0,25 l., - woda mineralna gazowana 0,25 l., - herbata czarna, ekspresowa - 2 szt., - kawa rozpuszczalna - 5 g., - kawa mielona - 5 g., - mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g., - cukier - 20 g., - ciastka kruche - 50 g., - krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g., - paluszki słone - 30 g., - kubek do napojów zimnych- 1 szt., - kubek do napojów gorących - 2 szt., - łyżeczka - 2 szt., - sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g. Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy oraz przygotować go na sali szkoleniowej (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. Zleceniobiorca dostarczy i przygotuje obiad podczas ustalonej ze Zleceniodawcą przerwy szkoleniowej. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu. Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Krakowa: - ul. Prokocimska 6 w Krakowie, - ul. Cystersów 21 w Krakowie, - ul. Westerplatte 20 w Krakowie, - ul. Grochowska 2 w Krakowie, - ul. Lubicz 4 w Krakowie, - os. Złotej Jesieni 7 w Krakowie. CZĘŚĆ II - Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Tarnowa. Serwis kawowy - dla maksymalnie 628 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) : - woda mineralna niegazowana 0,25 l., - woda mineralna gazowana 0,25 l., - herbata czarna, ekspresowa - 2 szt., - kawa rozpuszczalna - 5 g., - kawa mielona - 5 g., - mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g., - cukier - 20 g., - ciastka kruche - 50 g., - krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g., - paluszki słone - 30 g., - kubek do napojów zimnych- 1 szt., - kubek do napojów gorących - 2 szt., - łyżeczka - 2 szt, - sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5 g. Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i przygotować zamówienie (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu. Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Tarnowa: - ul. Mickiewicza 6 w Tarnowie, - Pl. Dworcowy 2 w Tarnowie CZĘŚĆ III Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Nowego Sącza. Serwis kawowy - dla maksymalnie 408 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) : - woda mineralna niegazowana 0,25 l., - woda mineralna gazowana 0,25 l., - herbata czarna, ekspresowa - 2 szt., - kawa rozpuszczalna - 5 g., - kawa mielona - 5 g., - mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g., - cukier - 20 g., - ciastka kruche - 50 g., - krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g., - paluszki słone - 30 g., - kubek do napojów zimnych- 1 szt., - kubek do napojów gorących - 2 szt., - łyżeczka - 2 szt, - sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g. Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i przygotować zamówienie (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu. Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Nowego Sącza: - ul. Dunajewskiego 10 Nowy Sącz CZĘŚĆ IV - Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Przemyśla Serwis kawowy - dla maksymalnie 386 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) : - woda mineralna niegazowana 0,25 l., - woda mineralna gazowana 0,25 l., - herbata czarna, ekspresowa - 2 szt., - kawa rozpuszczalna - 5 g., - kawa mielona - 5 g., - mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g., - cukier - 20 g., - ciastka kruche - 50 g., - krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g., - paluszki słone - 30 g., - kubek do napojów zimnych- 1 szt., - kubek do napojów gorących - 2 szt., - łyżeczka - 2 szt, - sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g. Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i przygotować zamówienie (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu. Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Przemyśla: - ul. 3 Maja 25 Przemyśl. CZĘŚĆ V - Przygotowanie i dostarczenie serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Miejsca Piastowego k/Krosna Serwis kawowy - dla maksymalnie 531 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) : - woda mineralna niegazowana 0,25 l., - woda mineralna gazowana 0,25 l., - herbata czarna, ekspresowa - 2 szt., - kawa rozpuszczalna - 5 g., - kawa mielona - 5 g., - mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g., - cukier - 20 g., - ciastka kruche - 50 g., - krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g., - paluszki słone - 30 g., - kubek do napojów zimnych- 1 szt., - kubek do napojów gorących - 2 szt., - łyżeczka - 2 szt, - sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5 g. Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i przygotować zamówienie (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu. Miejsce realizacji usługi - 38-430 Miejsce Piastowe ul. Krośnieńska 5b. CZĘŚĆ VI - Przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków oraz serwisów kawowych podczas szkoleń organizowanych w salach szkoleniowych PP S.A na terenie Rzeszowa a) wyżywienie całodniowe składające się ze śniadania, obiadu, kolacji, serwisu kawowego na 1 uczestnika szkolenia - dla maksymalnie 108 osób. W ramach poszczególnych posiłków oczekujemy (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika): - śniadanie - dwie bułki z dwoma plasterkami szynki i dwoma plasterkami sera żółtego, masło 30 g., kawa rozpuszczalna - 5 g., śmietanka do kawy 20 g., sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym 15 g., herbata ekspresowa 1 szt, cukier 20 g., kubek do napojów gorących - 2 szt., łyżeczka - 2 szt, talerz jednorazowy 1 szt., nóż plastikowy 1 szt. - obiad - zupa ok. 400 g. oraz jedno danie mięsne o wartości (ilości) tradycyjnego obiadu danie mięsne np. kotlet mielony 200 g., ziemniaki 200 g., surówka 150 g., oraz sok pomarańczowy ok. 200 g. kubek do napojów zimnych 1 szt., talerz jednorazowy do zupy 1 szt., talerz jednorazowy do drugiego dania 1 szt., jednorazowa łyżka 1 szt., jednorazowy nóż 1 szt., jednorazowy widelec 1 szt. - serwis kawowy składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) : - woda mineralna niegazowana 0,25 l., - woda mineralna gazowana 0,25 l., - herbata czarna, ekspresowa - 2 szt., - kawa rozpuszczalna - 5 g., - kawa mielona - 5 g., - mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g., - cukier - 20 g., - ciastka kruche - 50 g., - krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g., - paluszki słone - 30 g., - kubek do napojów zimnych- 1 szt., - kubek do napojów gorących - 2 szt., - łyżeczka - 2 szt., - sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g. - kolacja - dwie bułki z dwoma plasterkami szynki i dwoma plasterkami sera żółtego, masło 30 g., sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym 10 g., herbata ekspresowa 1 szt, cukier 20 g., kubek do napojów gorących - 2 szt., łyżeczka - 2 szt, talerz jednorazowy 1 szt., nóż plastikowy 1 szt. Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy i śniadanie oraz przygotować go na sali szkoleniowej przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. Zleceniobiorca dostarczy i przygotuje obiad podczas ustalonej ze Zleceniodawcą przerwy szkoleniowej. Kolacja w pojemniku na wynos zostanie dostarczona przez Zleceniobiorcę podczas dowozu obiadu. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu. b) serwis kawowy - dla maksymalnie 650 osób składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) : - woda mineralna niegazowana 0,25 l., - woda mineralna gazowana 0,25 l., - herbata czarna, ekspresowa - 2 szt., - kawa rozpuszczalna - 5 g., - kawa mielona - 5 g., - mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g., - cukier - 20 g., - ciastka kruche - 50 g., - krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g., - paluszki słone - 30 g., - kubek do napojów zimnych- 1 szt., - kubek do napojów gorących - 2 szt., - łyżeczka - 2 szt., - sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g. Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy oraz przygotować go na Sali szkoleniowej (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu. c) obiad i serwis kawowy - dla maksymalnie 60 osób - obiad - zupa ok. 400 g. oraz jedno danie mięsne o wartości (ilości) tradycyjnego obiadu danie mięsne np. kotlet mielony 200 g., ziemniaki 200 g., surówka 150 g., oraz sok pomarańczowy ok. 200 g. kubek do napojów zimnych 1 szt., talerz jednorazowy do zupy 1 szt., talerz jednorazowy do drugiego dania 1 szt., jednorazowa łyżka 1 szt., jednorazowy nóż 1 szt., jednorazowy widelec 1 szt. - serwis kawowy składający się z (normatyw usługi gastronomicznej na jednego uczestnika) : - woda mineralna niegazowana 0,25 l., - woda mineralna gazowana 0,25 l., - herbata czarna, ekspresowa - 2 szt., - kawa rozpuszczalna - 5 g., - kawa mielona - 5 g., - mleko niesłodzone zagęszczone - 20 g., - cukier - 20 g., - ciastka kruche - 50 g., - krążek biszkoptowy np. delicje szampańskie - 50 g., - paluszki słone - 30 g., - kubek do napojów zimnych- 1 szt., - kubek do napojów gorących - 2 szt., - łyżeczka - 2 szt., - sok z cytryny do herbaty w opakowaniu jednorazowym - 7,5g. Zleceniobiorca powinien dostarczyć serwis kawowy oraz przygotować go na sali szkoleniowej (rozpakowanie artykułów w wydzielonym miejscu na sali szkoleniowej) przed rozpoczęciem szkolenia w miejscu i czasie wskazanym przez Zleceniodawcę. Zleceniobiorca dostarczy i przygotuje obiad podczas ustalonej ze Zleceniodawcą przerwy szkoleniowej. Nie jest wymagana obecność Zleceniobiorcy podczas trwania szkolenia jak również sprzątania sali szkoleniowej po jego zakończeniu. Miejsce realizacji usługi na terenie miasta Rzeszowa: - ul. Asnyka 5 Rzeszów
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie wymaga się wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.poczta-polska.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach