Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli ogłasza przetarg
- Adres: 30-003 Kraków, ul. Lubelska 23
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 623-76-56, 623 76 46 , fax. 12 623 77 41
- Data zamieszczenia: 2013-08-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
ul. Lubelska 23 23
30-003 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 623-76-56, 623 76 46, fax. 12 623 77 41
REGON: 12138578500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcdn.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowe w ramach projektu LDC - Laboratorium Dydaktyki Cyfrowej dla Szkół Województwa Małopolskiego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
3.1.Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi zbiorowego żywienia na szkolenia realizowane w ramach projektu LDC - Laboratorium Dydaktyki Cyfrowej dla Szkół Województwa Małopolskiego. 3.1.1.Cztery szkolenia dla każdorazowo maksymalnie 20 osób. Miejscem wykonania zamówienia jest Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Tarnowie, ul. Nowy Świat 30, 33-100 Tarnów. Menu: a)różnorodne miniaturowe kanapeczki w 4 rodzajach (pieczywo ciemne i jasne, masło, wędlina - 2 gatunki, ser żółty, łosoś, przybranie), min. 4 szt./ osoba min = 320 szt. b)drobne pieczone ciasteczka m.in. babeczki, kruche = 10,00 kg c)woda mineralna niegazowana, 40 butelek , każda o pojemności 0,5 l d)herbata + cytryna + cukier ; 200 ml = 20 sztuk e)kawa - rozpuszczalna i sypana + śmietanka + cukier ; 200 ml = 80 sztuk 3.1.2.Cztery szkolenia dla każdorazowo maksymalnie 10 osób. Miejscem wykonania zamówienia jest Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Tarnowie, ul. Nowy Świat 30, 33-100 Tarnów. Menu: a)różnorodne miniaturowe kanapeczki w 4 rodzajach (pieczywo ciemne i jasne, masło, wędlina - 2 gatunki, ser żółty, łosoś, przybranie), min. 4 szt./ osoba min = 160 szt. b)herbata + cytryna + cukier ; 200 ml = 20 sztuk c)kawa - rozpuszczalna i sypana + śmietanka + cukier ; 200 ml = 60 sztuk 3.1.3.Cztery szkolenia dla każdorazowo maksymalnie 8 osób. Miejscem wykonania zamówienia jest Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli, ul. Lubelska 23, 30-003 Kraków. Menu: a)różnorodne miniaturowe kanapeczki w 4 rodzajach (pieczywo ciemne i jasne, masło, wędlina - 2 gatunki, ser żółty, łosoś, przybranie), min. 4 szt./ osoba min = 128 szt. b)drobne pieczone ciasteczka m.in. babeczki, kruche = 4,00 kg c)woda mineralna niegazowana, 16 butelek , każda o pojemności 0,5 l d)herbata + cytryna + cukier ; 200 ml = 16 sztuk e)kawa - rozpuszczalna i sypana + śmietanka + cukier ; 200 ml = 64 sztuki 3.1.4.Dokładny termin szkolenia oraz faktyczna ilość osób korzystających z usług cateringowych będzie przekazywana Wykonawcy na podstawie jednostkowych zleceń drogą mailową każdorazowo najpóźniej na pięć dni przed każdym z planowanych terminów szkoleń, określonych w pkt 3.1.1; 3.1.2. oraz 3.1.3. specyfikacji. 3.1.5.Wykonawca zapewni obsługę kelnerską podczas szkoleń określonych w 3.1.1; 3.1.2. oraz 3.1.3. specyfikacji. 3.1.6.Poza asortymentem ww. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć na każde szkolenie termos z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po 200 ml. kawy na uczestnika szkolenia, termos lub warnik z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po min. 200 ml. herbaty na uczestnika szkolenia, zastawę stołową stosownie do ilości uczestników oraz ilości przerw w zaplanowanych na każde szkolenie. Zamawiający nie dopuszcza użycia naczyń ani sztućców plastikowych. Wymagane są obrusy z tkaniny na nakrycie stołów, serwetki jednorazowe w serwetnikach. Zamawiający przewiduje 2 przerwy podczas każdego szkolenia w związku z tym Wykonawca zobowiązany zostaje do zapieczenia odpowiedniej ilości nakryć stołowych. 3.1.7.Zamawiający zapewni Wykonawcy dostęp do sali, w której będą świadczone usługi oraz stoły, na których Wykonawca rozłoży zaopatrzenie podczas spotkań. 3.1.8.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz sposób realizacji zamówienia zawiera załącznik nr 2 do specyfikacji - wzór umowy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcdn.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie, dostarczanie i podawanie posiłków w ramach realizacji wieloletniego programu wspierania gmin w zakresie dożywiania Pomoc państwa w zakresie dożywiania w roku szkolnym 2016/2017 dla osób uprawnionych na terenie Gminy Podegrodzie wraz z najmem stołówek i kuchni w Gimnazjum w miejscowości Brzezna, przy Szkole Podstawowej w miejscowości Olszana, a także żywienie całodzienne dzieci w Przedszkolu w Brzeznej, nie korzystających z programu dożywiania - II
Dodano: 2016-07-26 - Usługa cateringu dla dzieci, które będą uczęszczać do Przedszkola Samorządowego w Modlniczce w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa posiłków do Gminnego Zespołu Szkół w Kozłowie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-07 - Najem pomieszczeń i wyposażenia oraz prowadzenie stołówki i kuchni szkolnej w Gimnazjum w ŁUKOWICY z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności oraz realizację programu: Pomoc państwa w zakresie dożywiania - przygotowanie posiłków dla osób uprawnionych na terenie Gminy ŁUKOWICA.
Dodano: 2016-07-06 - Przygotowanie, dostarczanie i podawanie posiłków w ramach realizacji wieloletniego programu wspierania gmin w zakresie dożywiania Pomoc państwa w zakresie dożywiania w roku szkolnym 2016/2017 dla osób uprawnionych na terenie Gminy Podegrodzie wraz z najmem stołówek i kuchni w Gimnazjum w miejscowości Brzezna, przy Szkole Podstawowej w miejscowości Olszana oraz przy Gminnym Żłobku w Podegrodziu, a także żywienie całodzienne dzieci w Przedszkolu w Brzeznej, w Gminnym Przedszkolu w Podegrodziu i Gminnym Żłobku w Podegrodziu nie korzystających z programu dożywiania
Dodano: 2016-07-05 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa posiłków do Gminnego Zespołu Szkół w Kozłowie w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-27 - Przygotowanie wyżywienia dla uczniów Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Zakopanem, ulica Droga do Olczy 26 przez okres 2 lat
Dodano: 2016-06-14 - Usługa w zakresie zorganizowanego i kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych przez Zamawiającego, polegająca na przygotowywaniu gotowych posiłków (poszczególnych diet) i zagospodarowaniu odpadów pokonsumpcyjnych
Dodano: 2016-06-07 - Usługa cateringu dla dzieci, które będą uczęszczać do Przedszkola Samorządowego w Wielkiej Wsi z Oddziałem Zamiejscowym w Białym Kościele w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-02 - Usługa gotowania, dowożenia i wydawania gotowych posiłków dla żołnierzy zabezpieczających Światowe Dni Młodzieży. Sygn.28/ŻYW/16.
Dodano: 2016-05-20