Przetargi.pl
Usługi cateringowe w ramach projektu LDC - Laboratorium Dydaktyki Cyfrowej dla Szkół Województwa Małopolskiego

Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli ogłasza przetarg

  • Adres: 30-003 Kraków, ul. Lubelska 23
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 623-76-56, 623 76 46 , fax. 12 623 77 41
  • Data zamieszczenia: 2013-08-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
    ul. Lubelska 23 23
    30-003 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 623-76-56, 623 76 46, fax. 12 623 77 41
    REGON: 12138578500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcdn.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi cateringowe w ramach projektu LDC - Laboratorium Dydaktyki Cyfrowej dla Szkół Województwa Małopolskiego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.1.Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi zbiorowego żywienia na szkolenia realizowane w ramach projektu LDC - Laboratorium Dydaktyki Cyfrowej dla Szkół Województwa Małopolskiego. 3.1.1.Cztery szkolenia dla każdorazowo maksymalnie 20 osób. Miejscem wykonania zamówienia jest Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Tarnowie, ul. Nowy Świat 30, 33-100 Tarnów. Menu: a)różnorodne miniaturowe kanapeczki w 4 rodzajach (pieczywo ciemne i jasne, masło, wędlina - 2 gatunki, ser żółty, łosoś, przybranie), min. 4 szt./ osoba min = 320 szt. b)drobne pieczone ciasteczka m.in. babeczki, kruche = 10,00 kg c)woda mineralna niegazowana, 40 butelek , każda o pojemności 0,5 l d)herbata + cytryna + cukier ; 200 ml = 20 sztuk e)kawa - rozpuszczalna i sypana + śmietanka + cukier ; 200 ml = 80 sztuk 3.1.2.Cztery szkolenia dla każdorazowo maksymalnie 10 osób. Miejscem wykonania zamówienia jest Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Tarnowie, ul. Nowy Świat 30, 33-100 Tarnów. Menu: a)różnorodne miniaturowe kanapeczki w 4 rodzajach (pieczywo ciemne i jasne, masło, wędlina - 2 gatunki, ser żółty, łosoś, przybranie), min. 4 szt./ osoba min = 160 szt. b)herbata + cytryna + cukier ; 200 ml = 20 sztuk c)kawa - rozpuszczalna i sypana + śmietanka + cukier ; 200 ml = 60 sztuk 3.1.3.Cztery szkolenia dla każdorazowo maksymalnie 8 osób. Miejscem wykonania zamówienia jest Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli, ul. Lubelska 23, 30-003 Kraków. Menu: a)różnorodne miniaturowe kanapeczki w 4 rodzajach (pieczywo ciemne i jasne, masło, wędlina - 2 gatunki, ser żółty, łosoś, przybranie), min. 4 szt./ osoba min = 128 szt. b)drobne pieczone ciasteczka m.in. babeczki, kruche = 4,00 kg c)woda mineralna niegazowana, 16 butelek , każda o pojemności 0,5 l d)herbata + cytryna + cukier ; 200 ml = 16 sztuk e)kawa - rozpuszczalna i sypana + śmietanka + cukier ; 200 ml = 64 sztuki 3.1.4.Dokładny termin szkolenia oraz faktyczna ilość osób korzystających z usług cateringowych będzie przekazywana Wykonawcy na podstawie jednostkowych zleceń drogą mailową każdorazowo najpóźniej na pięć dni przed każdym z planowanych terminów szkoleń, określonych w pkt 3.1.1; 3.1.2. oraz 3.1.3. specyfikacji. 3.1.5.Wykonawca zapewni obsługę kelnerską podczas szkoleń określonych w 3.1.1; 3.1.2. oraz 3.1.3. specyfikacji. 3.1.6.Poza asortymentem ww. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć na każde szkolenie termos z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po 200 ml. kawy na uczestnika szkolenia, termos lub warnik z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po min. 200 ml. herbaty na uczestnika szkolenia, zastawę stołową stosownie do ilości uczestników oraz ilości przerw w zaplanowanych na każde szkolenie. Zamawiający nie dopuszcza użycia naczyń ani sztućców plastikowych. Wymagane są obrusy z tkaniny na nakrycie stołów, serwetki jednorazowe w serwetnikach. Zamawiający przewiduje 2 przerwy podczas każdego szkolenia w związku z tym Wykonawca zobowiązany zostaje do zapieczenia odpowiedniej ilości nakryć stołowych. 3.1.7.Zamawiający zapewni Wykonawcy dostęp do sali, w której będą świadczone usługi oraz stoły, na których Wykonawca rozłoży zaopatrzenie podczas spotkań. 3.1.8.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz sposób realizacji zamówienia zawiera załącznik nr 2 do specyfikacji - wzór umowy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcdn.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach