Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli ogłasza przetarg
- Adres: 30-003 Kraków, ul. Lubelska 23
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 623-76-56, 623 76 46 , fax. 12 623 77 41
- Data zamieszczenia: 2014-02-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
ul. Lubelska 23 23
30-003 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 623-76-56, 623 76 46, fax. 12 623 77 41
REGON: 12138578500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcdn.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowe w ramach projektu DiAMEnT - dostrzec i aktywizować możliwości, energię, talenty - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
3.1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby realizacji projektu DiAMEnT- Dostrzec i aktywizować, możliwości, energię, talenty, zgodnie z przepisami obowiązującymi w zakresie zbiorowego żywienia, w miarę potrzeb Zamawiającego w ramach organizowanych przez niego szkoleń i spotkań. 3.1.1.Wykonywanie usług odbywać się będzie w miejscach wskazanych przez Zamawiającego (Kraków, Nowy Sącz, Tarnów). Zamawiający zastrzega, że świadczenie usługi cateringowej może odbywać się w kilku miejscach jednocześnie, w tym samym terminie. 3.1.2.Zamówienie obejmuje dwa rodzaje pakietów tj. pakiet kawowy - maksymalnie 794 pakiety oraz pakiet lunchowy - maksymalnie 604 pakiety. 3.1.3.Każdy z pakietów obejmuje następujące składowe, przewidziane dla 1 osoby: 3.1.4.Pakiet kawowy: a)kawa rozpuszczalna - 4g/os. b)herbata czarna i różne herbaty owocowe, każda sztuka pakowana oddzielnie - po 2 szt. /każdego rodzaju/, c)woda do kawy i herbaty podana w warniku - 800ml/os. d)cukier - 20g/os., e)mleko 3,2% podawane w dzbankach - 60ml/os., f)cytryna pokrojona (podawana na talerzykach) - 2 plastry/os., g)3 rodzaje soków owocowych 100%, podawane w dzbankach szklanych (wyłączając nektar lub napój) - po 200 ml/os., h)woda (gazowana i niegazowana, w butelkach 0,5 l/os.) - po 1 szt./os., z każdego rodzaju, i)2 rodzaje ciasta: sernik i jabłecznik o wadze min. 120g/szt. - po 1 szt./os., z każdego rodzaju, j)2 rodzaje ciasta typu tortowego o wadze min. 120g/szt. - po 1 szt./os., z każdego rodzaju, k)3 rodzaje owoców (preferowane; banany, mandarynki, jabłka, winogrona, kiwi)- łącznie 400g/os., 3.1.5.Pakiet lunchowy: a)paleta serów gatunkowych (min. 5 gatunków: typu chedar, camember, roquefort, brie itd. - po 20 g/os., z każdego rodzaju, b)3 rodzaje wędlin typu szynka, kiełbasa krakowska/myśliwska - po 20g/os., z każdego rodzaju, c)3 rodzaje pieczywa (białe, wieloziarniste, razowe)- po 2 kromki/os., z każdego rodzaju, d)3 rodzaje sałatek w tym: 1 wegetariańska z dodatkami, typu: sałata, pomidory, ogórki, oliwki, ser feta, pestki dyni lub słonecznika itp.- 100 gram/os., 1 sałatka z dodatkiem kurczaka typu gyros - 100g/os., 1 sałatka makaronowa z dowolnymi dodatkami - 100g/os., e)woda (gazowana i niegazowana, w butelkach 0,5 l/os.) - po 1 szt./os., z każdego rodzaju 3.1.6.W ramach realizowanych szkoleń i spotkań catering będzie obejmował tylko pakiety kawowe, w ilości adekwatnej do ilości uczestników lub pakiety kawowe i pakiety lunchowe łącznie, w ilości adekwatnej do ilości uczestników. 3.1.7.Szczegółowy sposób realizacji zamówienia zawiera załącznik nr 2 do specyfikacji - wzór umowy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcdn.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie, dostarczanie i podawanie posiłków w ramach realizacji wieloletniego programu wspierania gmin w zakresie dożywiania Pomoc państwa w zakresie dożywiania w roku szkolnym 2016/2017 dla osób uprawnionych na terenie Gminy Podegrodzie wraz z najmem stołówek i kuchni w Gimnazjum w miejscowości Brzezna, przy Szkole Podstawowej w miejscowości Olszana, a także żywienie całodzienne dzieci w Przedszkolu w Brzeznej, nie korzystających z programu dożywiania - II
Dodano: 2016-07-26 - Usługa cateringu dla dzieci, które będą uczęszczać do Przedszkola Samorządowego w Modlniczce w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa posiłków do Gminnego Zespołu Szkół w Kozłowie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-07 - Najem pomieszczeń i wyposażenia oraz prowadzenie stołówki i kuchni szkolnej w Gimnazjum w ŁUKOWICY z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności oraz realizację programu: Pomoc państwa w zakresie dożywiania - przygotowanie posiłków dla osób uprawnionych na terenie Gminy ŁUKOWICA.
Dodano: 2016-07-06 - Przygotowanie, dostarczanie i podawanie posiłków w ramach realizacji wieloletniego programu wspierania gmin w zakresie dożywiania Pomoc państwa w zakresie dożywiania w roku szkolnym 2016/2017 dla osób uprawnionych na terenie Gminy Podegrodzie wraz z najmem stołówek i kuchni w Gimnazjum w miejscowości Brzezna, przy Szkole Podstawowej w miejscowości Olszana oraz przy Gminnym Żłobku w Podegrodziu, a także żywienie całodzienne dzieci w Przedszkolu w Brzeznej, w Gminnym Przedszkolu w Podegrodziu i Gminnym Żłobku w Podegrodziu nie korzystających z programu dożywiania
Dodano: 2016-07-05 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa posiłków do Gminnego Zespołu Szkół w Kozłowie w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-27 - Przygotowanie wyżywienia dla uczniów Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Zakopanem, ulica Droga do Olczy 26 przez okres 2 lat
Dodano: 2016-06-14 - Usługa w zakresie zorganizowanego i kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych przez Zamawiającego, polegająca na przygotowywaniu gotowych posiłków (poszczególnych diet) i zagospodarowaniu odpadów pokonsumpcyjnych
Dodano: 2016-06-07 - Usługa cateringu dla dzieci, które będą uczęszczać do Przedszkola Samorządowego w Wielkiej Wsi z Oddziałem Zamiejscowym w Białym Kościele w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-02 - Usługa gotowania, dowożenia i wydawania gotowych posiłków dla żołnierzy zabezpieczających Światowe Dni Młodzieży. Sygn.28/ŻYW/16.
Dodano: 2016-05-20