Przetargi.pl
Usługi cateringowe - na potrzeby realizacji konferencji w siedzibie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Małopolskiego przy ul. Racławickiej 56 w Krakowie w dniu 26 marca 2013 r

Województwo Małopolskie ogłasza przetarg

  • Adres: 31-156 Kraków, ul. Basztowa 22
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 4300394, 6303408,6303122 , fax. 012 6160144,6303126
  • Data zamieszczenia: 2013-03-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Województwo Małopolskie
    ul. Basztowa 22 22
    31-156 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 4300394, 6303408,6303122, fax. 012 6160144,6303126
    REGON: 35155428700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.malopolskie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi cateringowe - na potrzeby realizacji konferencji w siedzibie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Małopolskiego przy ul. Racławickiej 56 w Krakowie w dniu 26 marca 2013 r
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: wykonanie usługi cateringowej dla 120 osób w siedzibie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Małopolskiego w Krakowie przy ul. Racławickiej 56 na potrzebę realizacji konferencji pn.: (Zagrożenia w Sieci - profilaktyka, reagowanie) dla przedstawicieli policji małopolskiej w dniu 26 marca 2013 r. Przedmiot zamówienia obejmuje: Serwis kawowy dla 120 osób w dniu 26 marca 2013 r., w trakcie trwania szkolenia w godzinach zgodnych z harmonogramem szkolenia stanowiącym załącznik nr 1 do wzoru umowy, obejmujący minimum: kawę 120 szt. (i mleczko do kawy), herbatę 120 szt. (i cytrynę do herbaty), cukier w saszetkach, wodę gazowaną 30 szt. i niegazowaną 20 szt. w butelkach minimum 0.3l, soki owocowe 150 ml podane w dzbankach, kanapki na wece i trójkątach z ciemnego pieczywa 240 szt., 15-20g na os (np. masło, ser żółty, sałata, pomidor) (masło, pasta rybna, pomidor, sałata) (masło, wędlina, sałata, pomidor) (masło, twarożek z rzodkiewką lub szczypiorkiem)(masło, wędlina, ser pleśniowy i orzechy, sałata) (masło, pasztet, grzybki marynowane, sałata) (masło, twarożek, łosoś, pomidor, sałata), jajka nadziewane pastami smakowymi 120 szt., drożdżówki 50 szt., croissanty 50 szt., ciasteczka, ciasto (domowe) 50 szt. (np. sernik, szarlotka, browni), owoce 3kg. (winogrona, jabłka, banany). Obiad na gorąco w formie bufetowej (serwowany na stojąco) dla 120 osób w dniu 26 marca 2013 roku, w trakcie trwania konferencji w godzinach zgodnych z harmonogramem konferencji stanowiącym załącznik nr 1 do wzoru umowy, zgodnie z poniższym opisem: trzy ciepłe dania mięsne do wyboru - min. 130g na os (np. roladki z kurczaka ze szpinakiem, pieczony karczek, schab faszerowany, kurczak marynowany w occie balsamicznym), gołąbki jarskie w sosie pieczarkowym - min. 100g, dodatki (ziemniaki gotowane lub ziemniaki opiekane lub frytki lub dufinki) - min. 100g na os, warzywa świeże w formie surówki, warzywa gotowane na parze lub warzywa z patelni - min. 100g na os, woda mineralna - 150 ml na os, soki - 150 ml na os - podane w dzbankach. Przykładowy zestaw:, karczek pieczony podany z sosem pieczarkowym (130g na os), ziemniaki opiekane - 100g na os, warzywa świeże w formie surówki, warzywa gotowane - 100g na os, woda mineralna- 150 ml na os, soki - 150 ml na os - podane w dzbankach. Wymagana liczba zestawów dla 120 osób. Szczegółowe menu zamówienia wymaga akceptacji przedstawiciela Zamawiającego. Wykonawca zobowiązany jest do przesłania proponowanego menu nie później niż 2 dni przed terminem konferencji. wykonawca zapewni: odpowiednią oprawę konferencji, przy zastosowaniu własnych materiałów dekoracyjnych, wykorzystaniu własnej zastawy stołowej w ilości odpowiadającej liczbie osób uczestniczących w konferencji i bieżącą wymianę naczyń oraz dbałość o estetykę miejsca podawania wyżywienia. Obsługę przez wykwalifikowany i uprawniony do tego typu świadczeń personel. Uporządkowanie pomieszczeń po zakończeniu świadczenia. Realizacja przedmiotu zamówienia powinna przebiegać zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa, w szczególności dotyczącymi wymogów sanitarnych stawianych osobom biorącym udział w realizacji usługi oraz miejscom przygotowania i podawania posiłków
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wrotamalopolski.pl/BIP
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach