Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Wola m.st. Warszawy ogłasza przetarg
- Adres: 01-233 Warszawa, ul. Gen. J. Bema 91
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 571 50 24 , fax. 022 571 50 50
- Data zamieszczenia: 2012-11-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Wola m.st. Warszawy
ul. Gen. J. Bema 91 91
01-233 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 571 50 24, fax. 022 571 50 50
REGON: 00201088200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ops-wola.waw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowe - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych do 2 działów Zamawiającego: Działu Oparcia Społecznego przy ul. Żytniej 75/77 - zwany dalej DOS i Ośrodka Wsparcia dla Seniorów przy ul. Zawiszy 5 - zwany dalej OWS. Wykonawca zobowiązany będzie świadczyć przedmiotowe usługi zgodnie z przepisami określonymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r. Nr 136, poz. 914 tekst jednolity ze zmianami) oraz przepisów wykonawczych wydanych na podstawie tej ustawy. Ogólna ilość obiadów w skali całego zamówienia wyniesie maksymalnie: 13 440; ilość osób uprawnionych do korzystania z obiadów średnio w miesiącu: 52 osoby. Zamawiający zastrzega, że bezwarunkowo zostanie zlecona realizacja 9 840 obiadów, warunkowo zostanie zlecona realizacja 3 600 obiadów, stosownie do rzeczywistych potrzeb Zamawiającego. Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać obiady do miejsca ich wydawania o godzinie 13:00 do DOS i o godz. 13:15 do OWS, przez 5 dni w tygodniu, bez sobót, niedziel i świąt, własnym środkiem transportu, spełniającym wymagania sanitarne w tym zakresie, zgodnie z obowiązującymi przepisami. Obiady muszą być dostarczane w atestowanych naczyniach jednorazowych i opakowaniach zbiorczych gwarantujących odpowiednio wysoką temperaturę obiadu, bez konieczności jego podgrzewania. Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić również obiady dietetyczne np. takie jak: lekkostrawne, cukrzycowe, wegetariańskie. Waga gotowych potraw nie może być mniejsza niż: zupa - min. 400 ml ; pieczywo - min. 100 g; napój - min. 200 ml; ziemniaki, kasza, makaron, ryż - min. 250 g; danie mięsne, ryba itp. - min. 90 g bez kości, sosu i panierki; surówka - min. 100 g; warzywa gotowane - min. 150 g; danie mięsno-warzywne, jarskie np. pierogi itp. - min. 250 g. Rozliczenie za obiady następować będzie w transzach miesięcznych. Zamawiający zapłaci przelewem na rachunek bankowy Wykonawcy wskazany w treści faktury, w terminie 21 dni od dnia otrzymania prawidłowo wystawionej faktury. Zamówienie będzie realizowane w okresie od 02.01 - 24.12.2013 r. z tym, że jeżeli umowa nie zostanie podpisana przed ww. terminem realizacja zamówienia nastąpi niezwłocznie po podpisaniu umowy, od dnia ustalonego między stronami - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ops-wola.waw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17