Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 64700 Czarnków, ul. Kościuszki
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 067 35 28 090 , fax. 067 35 28 171
- Data zamieszczenia: 2018-08-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej
ul. Kościuszki 96
64700 Czarnków, woj. wielkopolskie
tel. 067 35 28 090, fax. 067 35 28 171
REGON: 30852500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.czarnkow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: samodzielny publiczny zoz
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Czarnkowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakres usługi będzie obejmować : • Sporządzanie posiłków • Transport posiłków do szpitala (w termosach i innych szczelnie zamkniętych pojemnikach, • Dystrybucję posiłków z rozdzielni na oddziały, • Odbiór termosów, mycie termosów w siedzibie Wykonawcy Szczegółowe określenie przedmiotu zamówienia zawarte jest w Szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia - tom III SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi posiadać decyzje właściwego organu Inspekcji Sanitarnej potwierdzającą spełnienie wymagań koniecznych do prowadzenia zakładu żywienia zbiorowego z uwzględnieniem świadczenia usług dla klientów zewnętrznych oraz opinię właściwego organu Inspekcji Sanitarnej dotyczącą spełnienia wymogów sanitarnych przy przewozie posiłków a także posiadać wdrożony system HACCP.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi cateringowe na potrzeby Ośrodka Wczasowego "Leśna Przystań" w Rewalu
Dodano: 2024-07-16 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennej Opieki w Trzciance
Dodano: 2024-07-14 - Świadczenie usług żywienia pacjentów Ostrzeszowskiego Centrum Zdrowia wraz z transportem posiłków.
Dodano: 2024-07-09 - Usługi cateringowe na potrzeby Ośrodka Wczasowego "Leśna Przystań" w Rewalu
Dodano: 2024-07-04 - Świadczenie usług żywienia pacjentów Ostrzeszowskiego Centrum Zdrowia wraz z transportem posiłków.
Dodano: 2024-06-26 - Usługi przygotowania i dostarczania zestawów cateringowych dla dzieci uczestniczących w zajęciach socjoterapeutycznych prowadzonych w szkołach podstawowych na terenie miasta Piły
Dodano: 2024-06-19 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennej Opieki w Trzciance
Dodano: 2024-06-05 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennej Opieki w Trzciance
Dodano: 2024-06-03 - ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH W WYNAJĘTYCH OD ZAMAWIAJĄCEGO POMIESZCZENIACH DLA WYCHOWANKÓW I UCZNIÓW PRZEBYWAJĄCYCH W INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH IM. GEN. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRABONOGU
Dodano: 2024-05-29 - Świadczenie usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez WODR w Poznaniu - Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1), w ramach PS WPR 2023- 2027 według 29 części.
Dodano: 2024-04-11