Przetargi.pl
Usługa wynajmu sali wraz z usługą cateringu w ramach projektu Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli powiatu kluczborskiego

Powiatowy Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Kluczborku ogłasza przetarg

  • Adres: 46-200 Kluczbork, ul. Byczyńska 7
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 77 4187249 , fax. 77 4187249
  • Data zamieszczenia: 2015-05-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowy Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Kluczborku
    ul. Byczyńska 7 7
    46-200 Kluczbork, woj. opolskie
    tel. 77 4187249, fax. 77 4187249
    REGON: 53242738200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.podnkluczbork.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Publiczna placówka doskonalenia zawodowego nauczycieli i doradztwa metodycznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa wynajmu sali wraz z usługą cateringu w ramach projektu Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli powiatu kluczborskiego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi wynajmu sali dla maksymalnie 250 osób wraz z usługą cateringu na potrzeby konferencji podsumowującej projekt, która odbędzie się w dniu 15 czerwca 2015r. Konferencja odbywać się będzie w godzinach od 10:00 do 14:00. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: W ramach świadczonej usługi cateringowej wykonawca zapewni: 1) SERWIS KAWOWY dla uczestników serwowany podczas przerwy kawowej o godz. 11:30 - Ciasto (kołacz) w różnych smakach (z jabłkami, z makiem, serem) 2 kawałki każdy o gramaturze 100 gram na osobę; - Kawa/herbata 1-2 porcje na osobę 250 ml + cukier, mleko w mleczniku, cytryna; - Woda mineralna butelkowana gazowana i niegazowana w proporcji 50/50 (opakowanie plastikowe) - 0,5 l/osobę. 2) LUNCH dla uczestników serwowany o godz. - 13:30, Zakąski zimne: - sałatka jarzynowa - 100g/osobę; - sałatka Cezar - 100 g/osobę; - roladki z wędlin - 50 g/osobę; - roladki z sera - 50 g/osobę; - roladki z drobiu- 50 g /osobę; - tartinki - 4 szt. /osobę; - paszteciki 4 szt. /osobę; - zakąska na gorąco: bogacz lub boeufStrogonow - 150 g/osobę; - pieczywo 50 g/osobę; - owoce sezonowe. Cena oferty musi zawierać zapewnienie zastawy stołowej (filiżanki z uchwytem do napojów gorących, sztućce, talerze do serwowania ciasta oraz zakąsek) serwetki papierowe, obrus. Wymagania dla Wykonawcy: 1) W zakresie wyżywienia wykonawca zobowiązany jest: - do terminowego przygotowania i podawania posiłków; - do zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowaniu posiłków; - do przygotowania posiłków zgodnie z zasadami racjonalnego wyżywienia, urozmaiconych z pełnowartościowych, świeżych produktów z ważnymi terminami przydatności do spożycia. 2) W zakresie obiektu, sali konferencyjnej i obsługi technicznej Wykonawca zobowiązany jest: - zapewnić salę konferencyjną w obiekcie oddalonym max. 10 km od miasta Kluczbork z własnym parkingiem bądź w bezpośrednim sąsiedztwie parkingu bądź innego terenu umożliwiającego zaparkowanie samochodów; - obiekt musi posiadać bezpłatną szatnię; - w obiekcie tym zaplecze sanitarne musi być dostosowane do liczby uczestników tj. osobne toalety dla mężczyzn i osobne dla kobiet - znajdujące się w bezpośrednim sąsiedztwie sali konferencyjnej; - sala konferencyjna musi być dostosowana do zgłoszonej liczby osób; - sala musi być klimatyzowana z możliwością zaciemnienia i zapewnienia oświetlenia sztucznego; - sala musi posiadać miejsca siedzące dla uczestników konferencji w odpowiedniej ilości; - stół prezydialny z miejscami siedzącymi dla 5 osób, widoczny dla każdego uczestnika z każdego miejsca sali; - nagłośnienie zapewniające dobrą słyszalność z każdym punkcie sali, - dostęp do sieci Internet (przewodowe lub bezprzewodowe), - projektor multimedialny oraz ekran do wyświetlania obrazu z projektora (obraz na ekranie widoczny dla każdego uczestnika z każdego miejsca sali). - Wykonawca zapewni co najmniej 1 osobę do obsługi technicznej w trakcie trwania konferencji, dostępną przynajmniej na 1 godzinę przed rozpoczęciem konferencji. UWAGI: Liczba rzeczywistych uczestników konferencji może odbiegać od liczby podanej przez zamawiającego w granicach do 20 % In minus. Liczba uczestników korzystających z wyżywienia może odbiegać od liczby podanej przez zamawiającego w granicach do 20 % in minus. Zamawiający poinformuje Wykonawcę o ostatecznej liczbie uczestników najpóźniej na 3 dni przed planowana datą konferencji
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający w przedmiotowym postępowaniu nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.podnkluczbork.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach