Powiatowy Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Kluczborku ogłasza przetarg
- Adres: 46-200 Kluczbork, ul. Byczyńska 7
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 77 4187249 , fax. 77 4187249
- Data zamieszczenia: 2015-05-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiatowy Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Kluczborku
ul. Byczyńska 7 7
46-200 Kluczbork, woj. opolskie
tel. 77 4187249, fax. 77 4187249
REGON: 53242738200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.podnkluczbork.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Publiczna placówka doskonalenia zawodowego nauczycieli i doradztwa metodycznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa wynajmu sali wraz z usługą cateringu w ramach projektu Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli powiatu kluczborskiego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi wynajmu sali dla maksymalnie 250 osób wraz z usługą cateringu na potrzeby konferencji podsumowującej projekt, która odbędzie się w dniu 15 czerwca 2015r. Konferencja odbywać się będzie w godzinach od 10:00 do 14:00. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: W ramach świadczonej usługi cateringowej wykonawca zapewni: 1) SERWIS KAWOWY dla uczestników serwowany podczas przerwy kawowej o godz. 11:30 - Ciasto (kołacz) w różnych smakach (z jabłkami, z makiem, serem) 2 kawałki każdy o gramaturze 100 gram na osobę; - Kawa/herbata 1-2 porcje na osobę 250 ml + cukier, mleko w mleczniku, cytryna; - Woda mineralna butelkowana gazowana i niegazowana w proporcji 50/50 (opakowanie plastikowe) - 0,5 l/osobę. 2) LUNCH dla uczestników serwowany o godz. - 13:30, Zakąski zimne: - sałatka jarzynowa - 100g/osobę; - sałatka Cezar - 100 g/osobę; - roladki z wędlin - 50 g/osobę; - roladki z sera - 50 g/osobę; - roladki z drobiu- 50 g /osobę; - tartinki - 4 szt. /osobę; - paszteciki 4 szt. /osobę; - zakąska na gorąco: bogacz lub boeufStrogonow - 150 g/osobę; - pieczywo 50 g/osobę; - owoce sezonowe. Cena oferty musi zawierać zapewnienie zastawy stołowej (filiżanki z uchwytem do napojów gorących, sztućce, talerze do serwowania ciasta oraz zakąsek) serwetki papierowe, obrus. Wymagania dla Wykonawcy: 1) W zakresie wyżywienia wykonawca zobowiązany jest: - do terminowego przygotowania i podawania posiłków; - do zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowaniu posiłków; - do przygotowania posiłków zgodnie z zasadami racjonalnego wyżywienia, urozmaiconych z pełnowartościowych, świeżych produktów z ważnymi terminami przydatności do spożycia. 2) W zakresie obiektu, sali konferencyjnej i obsługi technicznej Wykonawca zobowiązany jest: - zapewnić salę konferencyjną w obiekcie oddalonym max. 10 km od miasta Kluczbork z własnym parkingiem bądź w bezpośrednim sąsiedztwie parkingu bądź innego terenu umożliwiającego zaparkowanie samochodów; - obiekt musi posiadać bezpłatną szatnię; - w obiekcie tym zaplecze sanitarne musi być dostosowane do liczby uczestników tj. osobne toalety dla mężczyzn i osobne dla kobiet - znajdujące się w bezpośrednim sąsiedztwie sali konferencyjnej; - sala konferencyjna musi być dostosowana do zgłoszonej liczby osób; - sala musi być klimatyzowana z możliwością zaciemnienia i zapewnienia oświetlenia sztucznego; - sala musi posiadać miejsca siedzące dla uczestników konferencji w odpowiedniej ilości; - stół prezydialny z miejscami siedzącymi dla 5 osób, widoczny dla każdego uczestnika z każdego miejsca sali; - nagłośnienie zapewniające dobrą słyszalność z każdym punkcie sali, - dostęp do sieci Internet (przewodowe lub bezprzewodowe), - projektor multimedialny oraz ekran do wyświetlania obrazu z projektora (obraz na ekranie widoczny dla każdego uczestnika z każdego miejsca sali). - Wykonawca zapewni co najmniej 1 osobę do obsługi technicznej w trakcie trwania konferencji, dostępną przynajmniej na 1 godzinę przed rozpoczęciem konferencji. UWAGI: Liczba rzeczywistych uczestników konferencji może odbiegać od liczby podanej przez zamawiającego w granicach do 20 % In minus. Liczba uczestników korzystających z wyżywienia może odbiegać od liczby podanej przez zamawiającego w granicach do 20 % in minus. Zamawiający poinformuje Wykonawcę o ostatecznej liczbie uczestników najpóźniej na 3 dni przed planowana datą konferencji - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający w przedmiotowym postępowaniu nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.podnkluczbork.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi cateringowe na potrzeby projektów realizowanych przez Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki
Dodano: 2016-05-06 - Usługi restauracyjne na potrzeby spotkań tematycznych organizowanych przez Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki
Dodano: 2016-04-06 - Usługi restauracyjne na potrzeby spotkań tematycznych organizowanych przez Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki.
Dodano: 2016-03-25 - Usługa cateringowa, usługa wynajmu powierzchni konferencyjnej wraz z cateringiem oraz usługi restauracyjne w związku z organizacją przez Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki w Opolu spotkań biznesowych i tematycznych, warsztatów, konferencji.
Dodano: 2016-03-04 - Catering 2 w ramach projektu Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli powiatu kluczborskiego
Dodano: 2014-10-01 - Catering dla pacjentów Centrum Terapii Nerwic w Mosznej
Dodano: 2014-02-07 - Catering 1 w ramach projektu Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli powiatu kluczborskiego.
Dodano: 2013-10-03 - Usługa cateringowa, wynajęcie sali konferencyjnej wraz z usługą restauracyjną, usługa restauracyjna w związku z organizacją przez Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki w Opolu spotkań, warsztatów, konferencji, jednodniowego spotkania oraz na potrzeby spotkań biznesowych
Dodano: 2013-08-27 - Wykonanie usługi cateringu w związku z organizacją spotkań monitorujących pracę zespołów w ramach projektu pn. Interdyscyplinarne innowacyjne zespoły naukowców i przedsiębiorców realizowanego przez Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki w partnerstwie z Politechniką Opolską współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Poddziałanie 8.2.1
Dodano: 2013-07-18 - Usługa cateringu w związku z organizacją przez Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki warsztatów i posiedzeń komisji rekrutacyjnej oraz usługa cateringu wraz z wynajmem sali na potrzeby sesji doboru uczestników w ramach projektu pn.: Interdyscyplinarne innowacyjne zespoły naukowców i przedsiębiorców, współfinansowanego z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Poddziałanie 8.2.1
Dodano: 2013-05-20