Przetargi.pl
Usługa w zakresie przygotowania, dostarczania i podawania posiłków

Wojewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35-025 Rzeszów, ul. Lisa Kuli 20
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 850 92 00 , fax. 17 850 92 42, 17 852 44 57
  • Data zamieszczenia: 2013-08-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie
    ul. Lisa Kuli 20 20
    35-025 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 850 92 00, fax. 17 850 92 42, 17 852 44 57
    REGON: 69119368200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-rzeszow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa w zakresie przygotowania, dostarczania i podawania posiłków
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa w zakresie przygotowania, dostarczania i podawania posiłków w trakcie Konferencji organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki w dniu 2 października 2013 roku. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1)zapewnienie wyżywienia dla uczestników Konferencji 150 osób: kawa na przywitanie: gorąca kawa i herbata - mleko do kawy, cukier, cytryna (1 kawa oraz 1 herbata na osobę), soki w butelkach (minimum dwa rodzaje) - 0,3 lub 0,33 l na osobę, woda mineralna w butelkach 0,5 l (niegazowana i gazowana) 1 butelka na osobę, 5 rodzajów kruchych ciasteczek (po 5 różnych ciastek na 1 osobę), b)przerwa kawowa: gorąca kawa i herbata - mleko do kawy, cukier, cytryna (1 kawa oraz 1 herbata na osobę), soki w butelkach (minimum dwa rodzaje) - 0,3 lub 0,33 l na osobę, woda mineralna w butelkach 0,5 l (niegazowana i gazowana) 1 butelka na osobę, 5 rodzajów kruchych ciasteczek (po 5 różnych ciastek na 1 osobę), 3 rodzaje ciast (2 kawałki na 1 osobę, np. sernik, ciasto biszkoptowe, keksowe), tartinki (4 szt. na osobę, w skład każdej kanapki musi wchodzić m.in. wędlina, ser żółty, warzywa: sałata, pomidor i ogórek), owoce (250 g na osobę), 2)obiad danie ciepłe typu bogracz, strogonow, zupa gulaszowa - 250 g na osobę, 3 rodzaje sałatek typu: pieczarkowa, ryżowa, jarzynowa, makaronowa - po 150 g każdej na osobę zimna płyta: żółty ser, pasztet, 3 rodzaje wędlin tradycyjnych, pieczywo - 160 g/osobę, gorąca kawa i herbata - mleko do kawy, cukier, cytryna (1 kawa oraz 1 herbata na osobę), soki w butelkach (minimum dwa rodzaje) - 0,3 lub 0,33 l na osobę. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik Nr 1 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.wup-rzeszow.e-zet.pl/?c=mdTresc-cmPokaz-552
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach