Wojewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35-025 Rzeszów, ul. Lisa Kuli 20
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 850 92 00 , fax. 17 850 92 42, 17 852 44 57
- Data zamieszczenia: 2012-02-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie
ul. Lisa Kuli 20 20
35-025 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 17 850 92 00, fax. 17 850 92 42, 17 852 44 57
REGON: 69119368200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-rzeszow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa w zakresie przygotowania, dostarczania i podawania posiłków - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa w zakresie przygotowania, dostarczenia i podawania posiłków dla uczestników spotkań i szkoleń organizowanych przez Wojewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie na terenie województwa podkarpackiego (Rzeszów, Tarnobrzeg, Stalowa Wola, Krosno, Przemyśl). 2. Przedmiot zamówienia obejmuje cztery warianty: 2.1. WARIANT I -w zakresie wariantu I: 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miast: Tarnobrzeg, Stalowa Wola, Krosno, Przemyśl, 2) szacunkowa liczba spotkań: 9, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich spotkaniach łącznie nie mniej niż 380 osób i nie więcej niż 430. 4) Wariant I - wymagane menu na jedną osobę: a) kawa rozpuszczalna 150 ml (saszetka kawy o wadze 2 g + śmietanka 1 szt. + cukier), b) herbata 150 ml (torebka herbaty z zawieszką o wadze 2 g + cytryna 1 plasterek + cukier), c) woda mineralna gazowana/niegazowana - butelka o pojemności 0,5 l, d) ciastka kruche 100 g - minimum 4 rodzaje. 2.2. WARIANT II - w zakresie wariantu II: 2.2.1 Wariantu II A 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miast: Tarnobrzeg, Stalowa Wola, Krosno, Przemyśl, 2) szacunkowa liczba spotkań: 4, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich spotkaniach łącznie nie mniej niż 80 osób i nie więcej niż 115; 2.2.2 Wariantu II B 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miasta Rzeszowa, 2) szacunkowa liczba spotkań: 2, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich spotkaniach łącznie nie mniej niż 90 osób i nie więcej niż 105; 2.2.3 Wariant II A i B - wymagane menu na jedną osobę: 1) kawa rozpuszczalna 150 ml (saszetka kawy o wadze 2 g + śmietanka 1 szt. + cukier), 2) herbata 150 ml (torebka herbaty z zawieszką o wadze 2 g + cytryna 1 plasterek + cukier), 3) woda mineralna gazowana/niegazowana - butelka o pojemności 0,5 l, 4) kanapki/tartinki 5 szt., 5) ciasto deserowe - 2 porcje, różne rodzaje np.: sernik, makowiec, ciasto z kremem typu tortowego, ciasto kruche/piaskowe z owocami. 2.3. WARIANT III - w zakresie wariantu III: 2.3.1 Wariantu III A 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miast: Tarnobrzeg, Stalowa Wola, Krosno, Przemyśl, 2) szacunkowa liczba spotkań: 3, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich spotkaniach łącznie nie mniej niż 50 osób i nie więcej niż 100; 2.3.2 Wariantu III B 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miasta Rzeszowa, 2) szacunkowa liczba spotkań: 3, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich spotkaniach łącznie nie mniej niż 80 osób i nie więcej niż 100; 2.3.3 Wariant III A i B - wymagane menu na jedną osobę: 1) kawa rozpuszczalna 150 ml (saszetka kawy o wadze 2 g + śmietanka 1 szt. + cukier), 2) herbata 150 ml (torebka herbaty z zawieszką o wadze 2 g + cytryna 1 plasterek + cukier), 3) woda mineralna gazowana/niegazowana - butelka o pojemności 0,5 l, 4) sok (2 rodzaje w butelkach - po 1 rodzaju na osobę) - 0,33 l, 5) paluszki100 g, 6) kanapki/tartinki 4 szt., 7) ciastka kruche 100 g - minimum 4 rodzaje; 2.4. WARIANT IV - w zakresie wariantu IV: 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miasta Rzeszowa, 2) szacunkowa liczba szkoleń: 2, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich szkoleniach łącznie nie mniej niż 40 osób i nie więcej niż 60, 4) szczegóły odnośnie dania obiadowego w wariancie IV zostaną uzgodnione najpóźniej 3 dni przed terminem wykonania zamówienia, 5) Wariant IV - wymagane menu na jedną osobę: a) woda mineralna gazowana i niegazowana - butelka o pojemności 0,33 l, b) kawa rozpuszczalna 150 ml (saszetka kawy o wadze 2 g + śmietanka 1 szt. + cukier), c) herbata 150 ml (torebka herbaty z zawieszką o wadze 2 g + cytryna 1 plasterek + cukier), d) jedno danie obiadowe (porcja minimum 150 g +/- 10 g: mięso, ziemniaki lub ryż i surówki). 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik Nr 1 do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.wup-rzeszow.e-zet.pl/?c=mdTresc-cmPokaz-552
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla dzieci uczęszczających do Przedszkola Publicznego w Brzostku
Dodano: 2016-07-22 - Gmina Adamówka. /Przygotowywanie i sprzedaż obiadów w stołówce Gimnazjum w Adamówce/
Dodano: 2016-07-15 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2016-06-01 - Usługa obejmująca całodzienne wyżywienie uczestników szkoleń, kursów i doskonaleń zawodowych organizowanych w 2016 r w Ośrodku Szkolenia w Nisku - Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Rzeszowie
Dodano: 2016-02-11 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2015-12-11 - Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na codziennym przygotowaniu , gotowaniu oraz wydaniu w dniach nauki szkolnej w szkołach na terenie gminy Dzikowiec gorących posiłków uczniom oraz osobom dorosłym w godzinach od 8.30 do 13.00. Przedmiot usługi będzie realizowany ze środków finansowych Ośrodka Pomocy Społecznej w ramach wieloletniego programu wspierania finansowego gmin w zakresie dożywiania -Pomoc państwa w zakresie dożywiania
Dodano: 2015-12-11 - Dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Tryńcza w 2016 roku
Dodano: 2015-11-24 - Świadczenie usług polegających na produkcji i dostarczaniu posiłków oraz modyfikowanych mieszanek mlecznych, diet eliminacyjnych dla pacjentów Centrum Opieki Medycznej w Jarosławiu
Dodano: 2015-11-18 - na zakup posiłków
Dodano: 2015-11-05 - Dożywianie prowadzone przez MGOPS w Nowej Dębie na terenie Miasta i Gminy Nowa Dęba w okresie od 16.11.2015r. do 31.12.2016r. z podziałem na części - liczba części 2.
Dodano: 2015-10-23