Przetargi.pl
Usługa w zakresie przygotowania, dostarczania i podawania posiłków

Wojewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35-025 Rzeszów, ul. Lisa Kuli 20
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 850 92 00 , fax. 17 850 92 42, 17 852 44 57
  • Data zamieszczenia: 2012-02-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie
    ul. Lisa Kuli 20 20
    35-025 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 850 92 00, fax. 17 850 92 42, 17 852 44 57
    REGON: 69119368200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-rzeszow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa w zakresie przygotowania, dostarczania i podawania posiłków
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa w zakresie przygotowania, dostarczenia i podawania posiłków dla uczestników spotkań i szkoleń organizowanych przez Wojewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie na terenie województwa podkarpackiego (Rzeszów, Tarnobrzeg, Stalowa Wola, Krosno, Przemyśl). 2. Przedmiot zamówienia obejmuje cztery warianty: 2.1. WARIANT I -w zakresie wariantu I: 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miast: Tarnobrzeg, Stalowa Wola, Krosno, Przemyśl, 2) szacunkowa liczba spotkań: 9, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich spotkaniach łącznie nie mniej niż 380 osób i nie więcej niż 430. 4) Wariant I - wymagane menu na jedną osobę: a) kawa rozpuszczalna 150 ml (saszetka kawy o wadze 2 g + śmietanka 1 szt. + cukier), b) herbata 150 ml (torebka herbaty z zawieszką o wadze 2 g + cytryna 1 plasterek + cukier), c) woda mineralna gazowana/niegazowana - butelka o pojemności 0,5 l, d) ciastka kruche 100 g - minimum 4 rodzaje. 2.2. WARIANT II - w zakresie wariantu II: 2.2.1 Wariantu II A 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miast: Tarnobrzeg, Stalowa Wola, Krosno, Przemyśl, 2) szacunkowa liczba spotkań: 4, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich spotkaniach łącznie nie mniej niż 80 osób i nie więcej niż 115; 2.2.2 Wariantu II B 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miasta Rzeszowa, 2) szacunkowa liczba spotkań: 2, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich spotkaniach łącznie nie mniej niż 90 osób i nie więcej niż 105; 2.2.3 Wariant II A i B - wymagane menu na jedną osobę: 1) kawa rozpuszczalna 150 ml (saszetka kawy o wadze 2 g + śmietanka 1 szt. + cukier), 2) herbata 150 ml (torebka herbaty z zawieszką o wadze 2 g + cytryna 1 plasterek + cukier), 3) woda mineralna gazowana/niegazowana - butelka o pojemności 0,5 l, 4) kanapki/tartinki 5 szt., 5) ciasto deserowe - 2 porcje, różne rodzaje np.: sernik, makowiec, ciasto z kremem typu tortowego, ciasto kruche/piaskowe z owocami. 2.3. WARIANT III - w zakresie wariantu III: 2.3.1 Wariantu III A 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miast: Tarnobrzeg, Stalowa Wola, Krosno, Przemyśl, 2) szacunkowa liczba spotkań: 3, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich spotkaniach łącznie nie mniej niż 50 osób i nie więcej niż 100; 2.3.2 Wariantu III B 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miasta Rzeszowa, 2) szacunkowa liczba spotkań: 3, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich spotkaniach łącznie nie mniej niż 80 osób i nie więcej niż 100; 2.3.3 Wariant III A i B - wymagane menu na jedną osobę: 1) kawa rozpuszczalna 150 ml (saszetka kawy o wadze 2 g + śmietanka 1 szt. + cukier), 2) herbata 150 ml (torebka herbaty z zawieszką o wadze 2 g + cytryna 1 plasterek + cukier), 3) woda mineralna gazowana/niegazowana - butelka o pojemności 0,5 l, 4) sok (2 rodzaje w butelkach - po 1 rodzaju na osobę) - 0,33 l, 5) paluszki100 g, 6) kanapki/tartinki 4 szt., 7) ciastka kruche 100 g - minimum 4 rodzaje; 2.4. WARIANT IV - w zakresie wariantu IV: 1) dostawa przedmiotu zamówienia na terenie miasta Rzeszowa, 2) szacunkowa liczba szkoleń: 2, 3) szacunkowa liczba uczestników na wszystkich szkoleniach łącznie nie mniej niż 40 osób i nie więcej niż 60, 4) szczegóły odnośnie dania obiadowego w wariancie IV zostaną uzgodnione najpóźniej 3 dni przed terminem wykonania zamówienia, 5) Wariant IV - wymagane menu na jedną osobę: a) woda mineralna gazowana i niegazowana - butelka o pojemności 0,33 l, b) kawa rozpuszczalna 150 ml (saszetka kawy o wadze 2 g + śmietanka 1 szt. + cukier), c) herbata 150 ml (torebka herbaty z zawieszką o wadze 2 g + cytryna 1 plasterek + cukier), d) jedno danie obiadowe (porcja minimum 150 g +/- 10 g: mięso, ziemniaki lub ryż i surówki). 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik Nr 1 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.wup-rzeszow.e-zet.pl/?c=mdTresc-cmPokaz-552
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach