Opolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Łosiowie ogłasza przetarg
- Adres: 49-330 Łosiów, ul. Główna 1
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 77 4 125 297 , fax. 77 4 125 368
- Data zamieszczenia: 2012-11-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Opolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Łosiowie
ul. Główna 1 1
49-330 Łosiów, woj. opolskie
tel. 77 4 125 297, fax. 77 4 125 368
REGON: 00451596500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.oodr.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa przygotowywania, dostarczania oraz podawania posiłków dla uczestników konferencji i konkursów organizowanych przez D.P. w 2013 roku. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na przygotowywaniu, dostarczaniu oraz podawaniu posiłków dla uczestników konferencji i konkursów organizowanych przez D.P. w 2013 roku tj.: 1) poczęstunku dla uczestników Konkursu Złoty Kłos dla 100 osób, 2) poczęstunku dla uczestników konferencji Trzoda chlewna dla100 osób, 3) poczęstunku dla uczestników konferencji pszczelarskiej dla 120 osób, 4) poczęstunku dla uczestników konferencji EURO RZEPAK dla 300 osób, 5) poczęstunku dla uczestników konferencji Dzień Buraka dla 100 osób, 6) poczęstunku w plenerze dla uczestników konferencji Dzień Kukurydzy dla 450 osób, 7) poczęstunku dla uczestników Konkursu Super Mleko dla 100 osób. Skrót D.P. oznacza Dział Systemów Produkcji Rolnej, Standardów Jakościowych i Doświadczalnictwa Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Łosiowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedstawiono w załączniku nr 1 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.oodr.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Całodobowe wyżywienie pacjentów Prudnickiego Centrum Medycznego S.A. w Prudniku.
Dodano: 2016-06-17 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pacjentów Zakładu Opiekuńczo Leczniczego SZOZ w Niemodlinie
Dodano: 2016-04-13 - świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostarczania całodziennych posiłków dla pacjentów Brzeskiego Centrum Medycznego w Brzegu
Dodano: 2015-12-15 - Usługa cateringu-żywienie pacjentów SP ZOZ MSW w Opolu
Dodano: 2015-12-14 - Przygotowywanie i wydawanie posiłków jednodaniowych dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Głuchołazach.
Dodano: 2015-12-14 - Przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie posiłków w Dziennym Domu Pomocy w Brzegu dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Brzegu w 2016 roku
Dodano: 2015-12-09 - Dożywianie podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej w Namysłowie w postaci gorącego posiłku
Dodano: 2015-12-07 - Świadczenie usługi całodobowego wyżywienia pacjentów na rzecz SP ZOZ w Głubczycach - PN / 11 / XII / 15
Dodano: 2015-12-07 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kędzierzynie-Koźlu
Dodano: 2015-11-30 - Świadczenie usługi całodobowego wyżywienia pacjentów na rzecz SP ZOZ w Głubczycach - PN / 10 / XI / 15
Dodano: 2015-11-25