Przetargi.pl
Usługa przygotowania, dostarczenia oraz podania poczęstunku na spotkaniach organizowanych przez MCDN. Sprawa znak: N1-ZP/271/7/2014

Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli ogłasza przetarg

  • Adres: 30-003 Kraków, ul. Lubelska 23
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 623-76-56, 623 76 46 , fax. 12 623 77 41
  • Data zamieszczenia: 2014-02-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
    ul. Lubelska 23 23
    30-003 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 623-76-56, 623 76 46, fax. 12 623 77 41
    REGON: 12138578500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcdn.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa przygotowania, dostarczenia oraz podania poczęstunku na spotkaniach organizowanych przez MCDN. Sprawa znak: N1-ZP/271/7/2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Usługa przygotowania, dostarczenia oraz podania poczęstunku na spotkaniach organizowanych przez MCDN. Sprawa znak: N1-ZP/271/7/2014 2.Zamówienie publiczne udzielane jest zgodnie z ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych w trybie przetargu nieograniczonego. 3. Opis przedmiotu zamówienia 3.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, dostarczenia oraz podania posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi zbiorowego żywienia. 3.1.1. Miejscem wykonania zamówienia jest Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli, ul. Lubelska 23, 30-003 Kraków. Menu: a) Posiłek jednodaniowy do wyboru: pierogi z nadzieniem np. ruskie, z mięsem, ze szpinakiem (8 szt porcja), barszcz czerwony (300 ml) z krokietem 1szt.; strogonoff (300ml) + pieczywo typu bułka - łącznie 85 szt. b) drobne pieczone ciasteczka np. rożki z różą i czekoladą, babeczki, ciastka konferencyjne- łącznie 70 kg c) owoce różne: winogrono białe/czarne, mandarynki, banany, pomarańcze- łącznie 70 kg d) kawa: rozpuszczalna + śmietanka+ cukier (200ml 1 porcja)- łącznie 465 porcji e) herbata+ cytryna+ cukier ( 200 ml 1 porcja)- łącznie 465 porcji f) woda mineralna butelka 0,5l gazowana/niegazowana- łącznie 235 butelek g) napoje zimne- soki różnego rodzaju 1 litrowe- łącznie 100 sztuk. h) kanapki dekoracyjne na wece z dodatkiem: wędliną, serem żółtym, pastą z łososia, z dodatkiem warzyw: pomidor, ogórek, papryka czerwona- łącznie 2325 szt. i) ciastko deserowe - łącznie 85 sztuk. 3.1.2. Wykaz terminów i liczby spotkań: a) Od marca do grudnia 2014 r.- 12 spotkań x 6 osób; 8 spotkań x 8 osób, b) Kwiecień 2014r.- 2 spotkania x 6 osób; 1 spotkanie x 30 osób, c) Maj 2014r. - 1 spotkanie x 50 osób, d) Październik 2014 r. - 1 spotkanie x 20 osób, 1 spotkanie x 150 osób, 1 spotkanie x 12 osób, e) Listopad 2014r. 1 spotkanie x 80 osób, 1 spotkanie x 20 osób, Pozostała część usługi nie ujęta w powyższym zestawieniu wykorzystywana na bieżąco w czasie trwania umowy. Zamawiający nie jest e stanie określić na dzień dzisiejszy dokładnych terminów. Powyższe terminy oraz ilość osób mogą ulec zmianie. Dokładne terminy oraz faktyczna ilość osób korzystających z usług cateringowych będzie przekazywana Wykonawcy na podstawie jednostkowych zleceń drogą mailową każdorazowo najpóźniej na trzy dni przed każdym z planowanych terminów wykonania usługi. 3.1.3. Wykonawca zapewni obsługę kelnerską podczas świadczenia usługi określonej w pkt. 3.1.1; 3.1.2. specyfikacji. 3.1.4. Poza asortymentem ww. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć na każde szkolenie termos z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po 200 ml. kawy na uczestnika szkolenia, termos lub warnik z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po min. 200 ml. herbaty na uczestnika szkolenia, zastawę stołową stosownie do ilości uczestników oraz ilości przerw w zaplanowanych na każde szkolenie. Zamawiający nie dopuszcza użycia naczyń ani sztućców plastikowych. Wymagane są obrusy z tkaniny na nakrycie stołów, serwetki jednorazowe w serwetnikach. 3.1.5. Zamawiający zapewni Wykonawcy dostęp do sali, w której będą świadczone usługi oraz stoły, na których Wykonawca rozłoży zaopatrzenie podczas spotkań. 3.1.6. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz sposób realizacji zamówienia zawiera załącznik nr 2 do specyfikacji - wzór umowy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcdn.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach