Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli ogłasza przetarg
- Adres: 30-003 Kraków, ul. Lubelska 23
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 623-76-56, 623 76 46 , fax. 12 623 77 41
- Data zamieszczenia: 2014-02-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
ul. Lubelska 23 23
30-003 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 623-76-56, 623 76 46, fax. 12 623 77 41
REGON: 12138578500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcdn.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa przygotowania, dostarczenia oraz podania poczęstunku na spotkaniach organizowanych przez MCDN. Sprawa znak: N1-ZP/271/7/2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Usługa przygotowania, dostarczenia oraz podania poczęstunku na spotkaniach organizowanych przez MCDN. Sprawa znak: N1-ZP/271/7/2014 2.Zamówienie publiczne udzielane jest zgodnie z ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych w trybie przetargu nieograniczonego. 3. Opis przedmiotu zamówienia 3.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, dostarczenia oraz podania posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi zbiorowego żywienia. 3.1.1. Miejscem wykonania zamówienia jest Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli, ul. Lubelska 23, 30-003 Kraków. Menu: a) Posiłek jednodaniowy do wyboru: pierogi z nadzieniem np. ruskie, z mięsem, ze szpinakiem (8 szt porcja), barszcz czerwony (300 ml) z krokietem 1szt.; strogonoff (300ml) + pieczywo typu bułka - łącznie 85 szt. b) drobne pieczone ciasteczka np. rożki z różą i czekoladą, babeczki, ciastka konferencyjne- łącznie 70 kg c) owoce różne: winogrono białe/czarne, mandarynki, banany, pomarańcze- łącznie 70 kg d) kawa: rozpuszczalna + śmietanka+ cukier (200ml 1 porcja)- łącznie 465 porcji e) herbata+ cytryna+ cukier ( 200 ml 1 porcja)- łącznie 465 porcji f) woda mineralna butelka 0,5l gazowana/niegazowana- łącznie 235 butelek g) napoje zimne- soki różnego rodzaju 1 litrowe- łącznie 100 sztuk. h) kanapki dekoracyjne na wece z dodatkiem: wędliną, serem żółtym, pastą z łososia, z dodatkiem warzyw: pomidor, ogórek, papryka czerwona- łącznie 2325 szt. i) ciastko deserowe - łącznie 85 sztuk. 3.1.2. Wykaz terminów i liczby spotkań: a) Od marca do grudnia 2014 r.- 12 spotkań x 6 osób; 8 spotkań x 8 osób, b) Kwiecień 2014r.- 2 spotkania x 6 osób; 1 spotkanie x 30 osób, c) Maj 2014r. - 1 spotkanie x 50 osób, d) Październik 2014 r. - 1 spotkanie x 20 osób, 1 spotkanie x 150 osób, 1 spotkanie x 12 osób, e) Listopad 2014r. 1 spotkanie x 80 osób, 1 spotkanie x 20 osób, Pozostała część usługi nie ujęta w powyższym zestawieniu wykorzystywana na bieżąco w czasie trwania umowy. Zamawiający nie jest e stanie określić na dzień dzisiejszy dokładnych terminów. Powyższe terminy oraz ilość osób mogą ulec zmianie. Dokładne terminy oraz faktyczna ilość osób korzystających z usług cateringowych będzie przekazywana Wykonawcy na podstawie jednostkowych zleceń drogą mailową każdorazowo najpóźniej na trzy dni przed każdym z planowanych terminów wykonania usługi. 3.1.3. Wykonawca zapewni obsługę kelnerską podczas świadczenia usługi określonej w pkt. 3.1.1; 3.1.2. specyfikacji. 3.1.4. Poza asortymentem ww. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć na każde szkolenie termos z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po 200 ml. kawy na uczestnika szkolenia, termos lub warnik z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po min. 200 ml. herbaty na uczestnika szkolenia, zastawę stołową stosownie do ilości uczestników oraz ilości przerw w zaplanowanych na każde szkolenie. Zamawiający nie dopuszcza użycia naczyń ani sztućców plastikowych. Wymagane są obrusy z tkaniny na nakrycie stołów, serwetki jednorazowe w serwetnikach. 3.1.5. Zamawiający zapewni Wykonawcy dostęp do sali, w której będą świadczone usługi oraz stoły, na których Wykonawca rozłoży zaopatrzenie podczas spotkań. 3.1.6. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz sposób realizacji zamówienia zawiera załącznik nr 2 do specyfikacji - wzór umowy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcdn.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie, dostarczanie i podawanie posiłków w ramach realizacji wieloletniego programu wspierania gmin w zakresie dożywiania Pomoc państwa w zakresie dożywiania w roku szkolnym 2016/2017 dla osób uprawnionych na terenie Gminy Podegrodzie wraz z najmem stołówek i kuchni w Gimnazjum w miejscowości Brzezna, przy Szkole Podstawowej w miejscowości Olszana, a także żywienie całodzienne dzieci w Przedszkolu w Brzeznej, nie korzystających z programu dożywiania - II
Dodano: 2016-07-26 - Usługa cateringu dla dzieci, które będą uczęszczać do Przedszkola Samorządowego w Modlniczce w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa posiłków do Gminnego Zespołu Szkół w Kozłowie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-07 - Najem pomieszczeń i wyposażenia oraz prowadzenie stołówki i kuchni szkolnej w Gimnazjum w ŁUKOWICY z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności oraz realizację programu: Pomoc państwa w zakresie dożywiania - przygotowanie posiłków dla osób uprawnionych na terenie Gminy ŁUKOWICA.
Dodano: 2016-07-06 - Przygotowanie, dostarczanie i podawanie posiłków w ramach realizacji wieloletniego programu wspierania gmin w zakresie dożywiania Pomoc państwa w zakresie dożywiania w roku szkolnym 2016/2017 dla osób uprawnionych na terenie Gminy Podegrodzie wraz z najmem stołówek i kuchni w Gimnazjum w miejscowości Brzezna, przy Szkole Podstawowej w miejscowości Olszana oraz przy Gminnym Żłobku w Podegrodziu, a także żywienie całodzienne dzieci w Przedszkolu w Brzeznej, w Gminnym Przedszkolu w Podegrodziu i Gminnym Żłobku w Podegrodziu nie korzystających z programu dożywiania
Dodano: 2016-07-05 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa posiłków do Gminnego Zespołu Szkół w Kozłowie w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-27 - Przygotowanie wyżywienia dla uczniów Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Zakopanem, ulica Droga do Olczy 26 przez okres 2 lat
Dodano: 2016-06-14 - Usługa w zakresie zorganizowanego i kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych przez Zamawiającego, polegająca na przygotowywaniu gotowych posiłków (poszczególnych diet) i zagospodarowaniu odpadów pokonsumpcyjnych
Dodano: 2016-06-07 - Usługa cateringu dla dzieci, które będą uczęszczać do Przedszkola Samorządowego w Wielkiej Wsi z Oddziałem Zamiejscowym w Białym Kościele w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-02 - Usługa gotowania, dowożenia i wydawania gotowych posiłków dla żołnierzy zabezpieczających Światowe Dni Młodzieży. Sygn.28/ŻYW/16.
Dodano: 2016-05-20