Poczta Polska S.A. Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny w Krakowie ogłasza przetarg
- Adres: 30-093 Kraków, ul. Bronowicka 44
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 6190516
- Data zamieszczenia: 2011-05-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Poczta Polska S.A. Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny w Krakowie
ul. Bronowicka 44 44
30-093 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 6190516
REGON: 01068496000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa gastronomiczna podczas pikniku rodzinnego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa gastronomiczna podczas pikniku rodzinnego dla około 2700 osób na terenie Klubu Sportowego przy ul. Stróża Rybna 19 w Krakowie. Zakres usługi: Menu serwowane na stanowisku obsługi: bigos 30 dag -2700 porcji kiełbasa wieprzowa typu podwawelska z grilla w postaci upieczonej min. 20 dag - 2200 porcji kaszanka typu krupniok z grilla min. 15 dag - 500 porcji stek wieprzowy z grilla (karkówka - mięso uprzednio zamarynowane) w postaci upieczonej minimum 18 dag - 1000 porcji stek drobiowy z grilla (pierś z kurczaka - mięso uprzednio zamarynowane) w postaci upieczonej minimum 18 dag - 700 porcji szaszłyk wieprzowy z zawartością mięsa uprzednio zamarynowanego w postaci upieczonej minimum 15 dag- 1000 porcji musztarda, ketchup do porcji grillowych pieczywo typu bułka 10 dag do porcji grillowych oraz do bigosu -8100 sztuk tj. 3 szt./osobę kawa rozpuszczalna z cukrem i śmietanką 200 ml- 2000 kubków herbata z cukrem i cytryną 200 ml - 2000 kubków sok pomarańczowy typu Tymbark 0,2l - 500 kartoników sok porzeczkowy typu Tymbark 0,2l - 500 kartoników sok jabłkowy typu Tymbark 0,2l - 500 kartoników woda mineralna gazowana 0,5 l typu Nałęczowianka - 500 butelek woda mineralna niegazowana 0,5 l typu Nałęczowianka - 500 butelek Menu nieserwowane przygotowane dla 1000 osób, podawane na stół w 5 transzach w odstępach co 1,5 godziny licząc od godz. 14-tej: a) stół z przystawkami typu: chleb wiejski smalec domowy ogórki kiszone sos czosnkowy sos meksykański sałatka grecka b) stół z ciastem: szarlotka domowa 12 dag - 500 porcji sernik na cieście kruchym 12 dag - 200 porcji murzynek z jabłkami 12 dag - 300 porcji - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: kwota wadium 2 000 PLN
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.poczta-polska.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016
Dodano: 2015-12-16