Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Oświęcimiu ogłasza przetarg
- Adres: 32-600 Oświęcim, ul. Sobieskiego 15B
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 33 8479000 , fax. 33 8479002
- Data zamieszczenia: 2015-12-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Oświęcimiu
ul. Sobieskiego 15B 15B
32-600 Oświęcim, woj. małopolskie
tel. 33 8479000, fax. 33 8479002
REGON: 07000519300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mops-oswiecim.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016, zgodnie z poniższymi wytycznymi: 1.Wartość kaloryczna posiłku około 700 kcal 2.Posiłki będą przygotowywane wg zróżnicowanych jadłospisów przez kolejne tygodnie zgodnie z załącznikiem nr 7 do SIWZ. Każdy tygodniowy jadłospis musi się różnić od poprzedniego przynajmniej jednym daniem. 3.Wykonawca zapewni posiłki przez 6 dni w tygodniu tj. od poniedziałku do soboty, przy czym w ciągu 6 dni serwuje po jednym daniu z każdej grupy od 1-6 wymienionej w załączniku nr 7 do SIWZ. 4. W przypadku gdy Wykonawca świadczy ogólnie dostępne usługi, możliwe jest zastąpienie posiłku z jadłospisu dla osób korzystających z pomocy Zamawiającego posiłkiem z ogólnodostępnego jadłospisu. W sytuacji gdy cena wybranego posiłku z ogólnodostępnego jadłospisu jest wyższa, niż wartość posiłku dla osób objętych pomocą Zamawiającego, klient uiści stosowną dopłatę. Nie dopuszcza się dokonywania dopłaty bonami obiadowymi przeznaczonymi do realizacji na następne dni. 5.Posiłki będą wydawane klientom na podstawie bonów obiadowych, których wzór stanowi załącznik do umowy. 6.Ilość posiłków w 2016 roku wynosi nie więcej niż 19.800. 7.Zamawiający wymaga, aby Wykonawca świadczył usługę w lokalach zlokalizowanych na terenie Miasta Oświęcim (z wyłączeniem Gminy Oświęcim). 8. Zamawiający wymaga, aby lokal/e Wykonawcy, w którym będzie/będą świadczyć usługę/usługi był zlokalizowany w odległości nie większej niż 1 km od przystanku komunikacji miejskiej. 9. Dokładny adres lokalu/lokali, w którym/ch będzie świadczona usługa: - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawców wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Liczba lokali gastronomicznych, w których będą realizowane usługi stanowiące przedmiot zamówienia okreslony w SIWZ
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.mops-oswiecim.pl, (ikona BIP/zakładka: podmiotowe/zamówienia publiczne i ogłoszenia)
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Usługa żywienia w systemie zleconym (ZP/19/2015)
Dodano: 2015-12-14