Przetargi.pl
Usługa cateringu – żywienie pacjentów SP ZOZ MSWiA w Opolu

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Opolu ogłasza przetarg

  • Adres: 45-075 Opole, ul. Krakowska
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 77 4011100 , fax. 77 4011121
  • Data zamieszczenia: 2020-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Opolu
    ul. Krakowska 44
    45-075 Opole, woj. opolskie
    tel. 77 4011100, fax. 77 4011121
    REGON: 53116351500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozmswia.opole.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: SP ZOZ

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringu – żywienie pacjentów SP ZOZ MSWiA w Opolu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa żywienia pacjentów SP ZOZ MSWiA w Opolu. Poniższe dane są danymi szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia lub zwiększenia ilości zamawianych posiłków do bieżących potrzeb, uwarunkowanych liczbą pacjentów przebywających w szpitalu. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie poza roszczeniem o zapłatę za dostarczone posiłki. Szacunkowe zapotrzebowanie Zamawiającego: Śniadanie: 12.000 Obiad: 12.000 Kolacja: 12.000 Pacjenci diabetologiczni: Śniadanie 9.000 II śniadanie: 9.000 Obiad: 9.000 Podwieczorek: 9.000 Kolacja: 9.000 II kolacja: 9.000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 2.1 kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności, o ile wynika to z odrębnych przepisów: Zamawiający uzna ten warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada: 2.1.1. decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora sanitarnego wydaną w trybie art. 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2020.2021 t.j. z póź.zm.) 2.1.2. decyzję potwierdzającą, że Wykonawca posiada środek transportu przeznaczony do przewozu żywności zgodnie z zaleceniami PPIS.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach