Przetargi.pl
Usługa Cateringu posiłków dla uczniów Internatu Medycznej Szkoły Policealnej w Przasnyszu

Medyczna Szkoła Policealna w Przasnyszu ogłasza przetarg

  • Adres: 06-300 Przasnysz, Szpitalna 10
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. (29) 756 30 51 , fax. (29) 756 30 61
  • Data zamieszczenia: 2023-10-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Medyczna Szkoła Policealna w Przasnyszu
    Szpitalna 10
    06-300 Przasnysz, woj. mazowieckie
    tel. (29) 756 30 51, fax. (29) 756 30 61
    REGON: 000934429
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.medykprzasnysz.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa Cateringu posiłków dla uczniów Internatu Medycznej Szkoły Policealnej w Przasnyszu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługa cateringowa w zakresie zbiorowego żywienia polegająca na przygotowaniu, porcjowaniu i dowozie gorących obiadów- posiłków wykonanych z produktów własnych Wykonawcy w zamówionej liczbie, własnym transportem Wykonawcy dla Medycznej Szkoły Policealnej w Przasnyszu.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i zakres określa załącznik nr 5 do SWZ oraz projektowane postanowienia umowy stanowiące załącznik nr 4 do SWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 9.1 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu oraz spełniają określone przez zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.9.2 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:9.2.1. Kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie.9.2.2 sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie9.2.3. zdolności technicznej lub zawodowej:A) Wykonawcy:Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże usługę wykonaną, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych wykonywaną, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie wykonał (tj. świadczył, zrealizował, zakończył), a także w przypadku wykonywanych (świadczonych, realizowanych) świadczeń okresowych lub ciągłych również aktualnie wykonuje (świadczy, realizuje) co najmniej 1 usługę o wartości brutto nie mniejszej niż 150.000,00 zł, polegająca na świadczeniu usług podawania posiłków (cateringowych i/lub gastronomicznych) podczas szkoleń/konferencji lub spotkań oraz załączy dowody potwierdzające, że to świadczenie zostało wykonane należycie.B) Osób skierowanych przez Wykonawcę do realizacji zamówienia:Zamawiający wymaga, aby kucharz skierowany do realizacji przedmiotu zamówienia posiadał minimum 1 rok doświadczenia zawodowego oraz posiada dyplom uzyskania tytułu zawodowego mistrza w zakresie kucharza lub kucharza małej gastronomii uzyskany od komisji egzaminacyjnej izby rzemieślników na podstawie ustawy z dnia 22.03.1989 r. o rzemiośle.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-10-31

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach