Medyczna Szkoła Policealna w Przasnyszu ogłasza przetarg
- Adres: 06-300 Przasnysz, Szpitalna 10
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. (29) 756 30 51 , fax. (29) 756 30 61
- Data zamieszczenia: 2023-10-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Medyczna Szkoła Policealna w Przasnyszu
Szpitalna 10
06-300 Przasnysz, woj. mazowieckie
tel. (29) 756 30 51, fax. (29) 756 30 61
REGON: 000934429 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.medykprzasnysz.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa Cateringu posiłków dla uczniów Internatu Medycznej Szkoły Policealnej w Przasnyszu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa cateringowa w zakresie zbiorowego żywienia polegająca na przygotowaniu, porcjowaniu i dowozie gorących obiadów- posiłków wykonanych z produktów własnych Wykonawcy w zamówionej liczbie, własnym transportem Wykonawcy dla Medycznej Szkoły Policealnej w Przasnyszu.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i zakres określa załącznik nr 5 do SWZ oraz projektowane postanowienia umowy stanowiące załącznik nr 4 do SWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 9.1 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu oraz spełniają określone przez zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.9.2 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:9.2.1. Kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie.9.2.2 sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie9.2.3. zdolności technicznej lub zawodowej:A) Wykonawcy:Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże usługę wykonaną, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych wykonywaną, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie wykonał (tj. świadczył, zrealizował, zakończył), a także w przypadku wykonywanych (świadczonych, realizowanych) świadczeń okresowych lub ciągłych również aktualnie wykonuje (świadczy, realizuje) co najmniej 1 usługę o wartości brutto nie mniejszej niż 150.000,00 zł, polegająca na świadczeniu usług podawania posiłków (cateringowych i/lub gastronomicznych) podczas szkoleń/konferencji lub spotkań oraz załączy dowody potwierdzające, że to świadczenie zostało wykonane należycie.B) Osób skierowanych przez Wykonawcę do realizacji zamówienia:Zamawiający wymaga, aby kucharz skierowany do realizacji przedmiotu zamówienia posiadał minimum 1 rok doświadczenia zawodowego oraz posiada dyplom uzyskania tytułu zawodowego mistrza w zakresie kucharza lub kucharza małej gastronomii uzyskany od komisji egzaminacyjnej izby rzemieślników na podstawie ustawy z dnia 22.03.1989 r. o rzemiośle.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-10-31
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- USŁUGA POŚREDNICTWA POLEGAJĄCA NA SUKCESYWNYM ŚWIADCZENIU REZERWACJI USŁUG CATERINGOWYCH I RESTAURACYJNYCH W KRAJU I ZA GRANICĄ DLA SZKOŁY GŁÓWNEJ MIKOŁAJA KOPERNIKA
Dodano: 2024-05-08 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (śniadania).
Dodano: 2024-04-29 - Przygotowanie oraz wydawanie gorących posiłków w punkcie żywieniowym.
Dodano: 2024-04-25 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (śniadania).
Dodano: 2024-04-22 - Sukcesywna usługa cateringowa z zakresu przygotowania, dostarczania i podawania posiłków na spotkania oraz różne eventy organizowane przez komórki organizacyjne Ministerstwa Cyfryzacji
Dodano: 2024-04-22 - Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych, transportowych oraz wynajmu sal szkoleniowych
Dodano: 2024-04-15 - Usługa kompleksowej obsługi kulinarnej polskiego stoiska narodowego podczas targów Food & Hotel Asia 2024 odbywających się w terminie 23-26 kwietnia 2024 r. w Singapurze
Dodano: 2024-04-04 - Usługi społeczne - Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) garnizonu mazowieckiego
Dodano: 2024-03-29 - Świadczenie usług gastronomicznych oraz cateringowych na terenie Ośrodka w Rucianem – Nidzie wraz z prawem opcji
Dodano: 2024-03-27 - Usługa cateringowa związaną z organizacją spotkania wielkanocnego oraz wigilijnego dla pracowników Oddziału Regionalnego Agencji Mienia Wojskowego w Poznaniu
Dodano: 2024-03-18