Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej ogłasza przetarg
- Adres: 00-950 Warszawa, Al. Niepodległości 188/192
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. (022) 579-03-66, 579-02-74 , fax. (022) 579-03-74
- Data zamieszczenia: 2014-04-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej
Al. Niepodległości 188/192
00-950 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. (022) 579-03-66, 579-02-74, fax. (022) 579-03-74
REGON: 00033225100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uprp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa centralna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa w Warszawie na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Urząd Patentowy RP - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej na potrzeby seminarium i warsztatów specjalistycznych w ramach XIX Ogólnopolskiej Konferencji Informacja patentowa dla nauki i przemysłu (Warszawa, 3-4 czerwca 2014 r., zadanie 4.2), organizowanych przez Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej na terenie Warszawy. Założenia ogólne: - 2 dni świadczeni usługi; - przewidywana liczba uczestników - 150 osób każdego dnia; - 2 przerwy kawowe i lunch każdego dnia; - kolacja pierwszego dnia; - lunch - gorące posiłki; - 20 stolików bankietowych; - napoje i posiłki w trakcie przerw oraz lunchu serwowane w formie bufetu szwedzkiego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 1 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uprp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17