Zespół Szkół w Sokołowie Młp. ogłasza przetarg
- Adres: 36-050 Sokołów Młp., ul. Lubelska 37
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 7729 009 , fax. 17 7729 009
- Data zamieszczenia: 2010-12-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Sokołowie Młp.
ul. Lubelska 37 37
36-050 Sokołów Młp., woj. podkarpackie
tel. 17 7729 009, fax. 17 7729 009
REGON: 00026388600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zssokolow.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna - Zespół Szkół
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa w ramach projektu Z wiedzą do lepszej przyszłości współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet IX, Działanie 9.2. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot zamówienia: 1.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa w ramach projektu Z wiedzą do lepszej przyszłości współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet IX, Działanie 9.2. 1.2. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie posiłków do Zespołu Szkół w Sokołowie Młp. dla uczestników projektu. 1.3. W zakres przedmiotu zamówienia wchodzi przygotowanie i dostarczenie posiłków na zajęcia pozalekcyjne w ramach projektu w następujących ilościach: 1) zajęcia dydaktyczno-wyrównawcze - 6 000 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 240 uczniów w wieku 16-19 lat. 2) zajęcia dydaktyczne poszerzające wiedzę z zakresu kompetencji kluczowych - 3 450 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 138 uczniów w wieku 16-19 lat. 3) zajęcia przygotowujące do egzaminu zawodowego - 3 000 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 120 uczniów w wieku 16-19 lat. 4) szkolenie ogólne - 210 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 210 uczniów w wieku 16-19 lat. 5) praktyki wakacyjne w przedsiębiorstwach branży gastronomicznej - 400 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 40 uczniów w wieku 16-19 lat. 6) wakacyjne wizyty studyjne w przedsiębiorstwach branży ekonomiczno-handlowej oraz elektroniczno-informatycznej - 400 posiłków naprzemiennie raz zimny raz gorący dla 40 uczniów w wieku 16-19 lat. 1.4. Usługa cateringowa będzie składała się z pięciu zestawów, które dostarczane będą na przemian dla każdej z grup. Wśród tych pięciu zestawów (3 zestawy mają być posiłkiem gorącym, a 2 posiłkiem zimnym). Posiłki muszą być dostarczane oddzielnie na każde zajęcia, Usługa cateringowa odbywać się będzie zgodnie z harmonogramem zajęć dydaktyczno - wyrównawczych, zajęć dydaktycznych poszerzających wiedzę z zakresu kompetencji kluczowych oraz zajęć kół zainteresowań. W skład każdego zestawu ma wchodzić ciepły lub zimny napój. Przedmiot zamówienia ma być realizowany dla młodzieży w wieku 16-19 lat. 1.5. Harmonogram: 1) zajęć dydaktyczno-wyrównawczych, 2) zajęć dydaktycznych poszerzających wiedzę z zakresu kompetencji kluczowych, 3) zajęć przygotowujących do egzaminu zawodowego, 4) szkolenia ogólnego, 5) praktyk wakacyjnych w przedsiębiorstwach branży gastronomicznej, 6) wakacyjnych wizyt studyjnych w przedsiębiorstwach branży ekonomiczno-handlowej oraz elektroniczno-informatycznej będzie dostarczany Wykonawcy na miesiąc następny do dnia 25 każdego miesiąca poprzedzającego miesiąc, w którym zajęcia lub praktyki będą się odbywać. Wraz z harmonogramem Zamawiający przekaże Wykonawcy informacje dotyczące przewidywanej liczby osób, którym posiłek będzie przysługiwał 1.6. Informacja o ilości posiłków w danym dniu będzie przekazywana w formie telefonicznej przez Zamawiającego Wykonawcy do godziny 10:00, w dniu, w którym odbywają się zajęcia pozalekcyjne. 1.7. W przypadku, gdy zajęcia miałby się nie odbyć wykonawca zostanie poinformowany o tym fakcie co najmniej na 24 godziny wcześniej. 1.8. Wykonawca będzie przygotowywał posiłki zgodnie z zasadami określonymi w przepisach sanitarnych, a w szczególności w ustawie o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia ( Dz. U. z 2005 Nr 31 poz. 265 z późn. zm.), łącznie z przepisami wykonawczymi do tej ustawy. 1.9. Wybór posiłku dokonuje Wykonawcy z listy zestawu posiłków wskazanych w ofercie. 1.10. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go w sposób i przez osoby z odpowiednimi uprawnieniami, zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. 1.11. Miejsce realizacji usług: Zespół Szkół w Sokołowie Młp., ul. Lubelska 37, 36-050 Sokołów Młp. 1.12. Podane ilości posiłków są szacunkowe. Wynagrodzenie Wykonawcy obliczone będzie jako iloczyn ilości osób z poszczególnych dni wynikających ze szczegółowej ewidencji wydanych posiłków - załącznik nr 6 do siwz oraz ceny jednostkowej przedstawionej w ofercie Wykonawcy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zssokolow.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla dzieci uczęszczających do Przedszkola Publicznego w Brzostku
Dodano: 2016-07-22 - Gmina Adamówka. /Przygotowywanie i sprzedaż obiadów w stołówce Gimnazjum w Adamówce/
Dodano: 2016-07-15 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2016-06-01 - Usługa obejmująca całodzienne wyżywienie uczestników szkoleń, kursów i doskonaleń zawodowych organizowanych w 2016 r w Ośrodku Szkolenia w Nisku - Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Rzeszowie
Dodano: 2016-02-11 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2015-12-11 - Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na codziennym przygotowaniu , gotowaniu oraz wydaniu w dniach nauki szkolnej w szkołach na terenie gminy Dzikowiec gorących posiłków uczniom oraz osobom dorosłym w godzinach od 8.30 do 13.00. Przedmiot usługi będzie realizowany ze środków finansowych Ośrodka Pomocy Społecznej w ramach wieloletniego programu wspierania finansowego gmin w zakresie dożywiania -Pomoc państwa w zakresie dożywiania
Dodano: 2015-12-11 - Dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Tryńcza w 2016 roku
Dodano: 2015-11-24 - Świadczenie usług polegających na produkcji i dostarczaniu posiłków oraz modyfikowanych mieszanek mlecznych, diet eliminacyjnych dla pacjentów Centrum Opieki Medycznej w Jarosławiu
Dodano: 2015-11-18 - na zakup posiłków
Dodano: 2015-11-05 - Dożywianie prowadzone przez MGOPS w Nowej Dębie na terenie Miasta i Gminy Nowa Dęba w okresie od 16.11.2015r. do 31.12.2016r. z podziałem na części - liczba części 2.
Dodano: 2015-10-23