Uniwersytet Kazimierza Wielkiego ogłasza przetarg
- Adres: 85-064 Bydgoszcz, Chodkiewicza
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 523 419 100 , fax. 523 608 206
- Data zamieszczenia: 2018-02-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Kazimierza Wielkiego
Chodkiewicza 30
85-064 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 523 419 100, fax. 523 608 206
REGON: 34005769500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ukw.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa realizowana podczas trwania szkoleń studentów w projekcie pn. „Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni – absolwenci UKW” - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
4.1 Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej realizowanej podczas trwania szkoleń studentów w projekcie pn. „Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni – absolwenci UKW”. Usługa cateringowa rozumiana jest jako dostawa posiłków oraz sprzętu niezbędnego do realizacji przedmiotu zamówienia w formie wskazanej przez Zamawiającego (obrusy, naczynia, sztućce itp.). Napoje i potrawy powinny być serwowane w ilości adekwatnej do liczby uczestników. Zamawiający udostępni potrzebne pomieszczenia i stoły. Adres i godzina realizacji usługi zostaną uzgodnione z Zamawiającym za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: magda@ukw.edu.pl, nie później niż na 2 dni przed datą rozpoczęcia spotkań. Szczegółowe menu posiłków zostanie uzgodnione z Zamawiającym na podstawie co najmniej 2 propozycji przedstawionych przez Wykonawcę za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: magda@ukw.edu.pl, nie później niż na 2 dni przed datą rozpoczęcia spotkań. Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (rozłożenie na stołach), a także na obsłudze po zakończeniu uroczystości (uprzątnięcie stołów i pomieszczeń w których serwowane będą posiłki) we wskazanym przez Zamawiającego miejscu na terenie obiektu. 4.2 Usługa cateringowa obejmuje (gramatura w przeliczeniu dla 1 osoby): • Przerwa kawowa: kawa – min. 300 ml herbata – min. 300 ml sok – min. 400 ml cukier w saszetkach lub w kostkach, śmietanka do kawy woda butelkowana: gazowana/niegazowana 0,5 l bułka – min. 1 szt. na co najmniej 1 rodzaju pieczywa (wędlina, ser, masło, warzywa) ciastka min. 2 rodzaje po 5 szt. z każdego rodzaju (10 szt.) • Ciepły posiłek: porcja mięsa/ryby min. 150 g co najmniej 4 rodzaje – beef strogonoff/potrawka z kurczaka z ryżem/lasagne/gulasz Zamawiający planuje przeprowadzenie: - 8 bloków szkoleń, na które przewidziane jest 32 dni, każdy dzień po 8 h, łączna liczba uczestników szkoleń 235 osób; - 8 warsztatów, na które przewidziane jest 24 dni, każdy dzień po 8 h, łączna liczba uczestników warsztatów wynosi 117 osób. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna warunek za spełniony jeżeli Wykonawca ubiegający się o zamówienie wykaże, iż posiada aktualne zezwolenie na prowadzenie działalności cateringowej, udokumentowane decyzją właściwego organu inspekcji sanitarnej potwierdzające, że Wykonawca objęty jest nadzorem sanitarnym i spełnia wymagania higieniczne i zdrowotne konieczne do zapewnienia bezpieczeństwa procesu przygotowania posiłków oraz realizuje program i procedury z zakresu bezpieczeństwa żywności zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 08.2006 r. (tekst jedn.: Dz.U z 2015 r. poz. 594). W przypadku podmiotów występujących wspólnie warunek ten musi spełnić każdy z podmiotów.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1 Formularz cenowy, stanowiący załącznik nr 2 do SIWZ. 2 Oświadczenia i dokumenty, wymagane postanowieniami punktu 8 SIWZ; 3 Pełnomocnictwo do reprezentowania wszystkich Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, ewentualnie umowa o współdziałaniu, z której będzie wynikać przedmiotowe pełnomocnictwo (oryginał lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem przez notariusza). Pełnomocnik może być ustanowiony do reprezentowania Wykonawców w postępowaniu albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy. 4 Pełnomocnictwo do podpisania oferty (oryginał lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem przez notariusza) względnie do podpisania innych dokumentów składanych wraz z ofertą, o ile uprawnienie do reprezentacji osoby podpisującej ofertę nie wynika z dokumentu rejestrowego załączonego do oferty
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi wyżywienia dla uczestników projektu „Centrum Usług Społecznych w Gminie Włocławek"
Dodano: 2024-07-24 - Usługi gastronomiczne dla jednostki UKW W Bydgoszczy
Dodano: 2023-06-15 - Świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy w ramach organizowanych konferencji naukowych
Dodano: 2023-04-28 - „Dożywianie uprawnionych świadczeniobiorców Ośrodka Pomocy Społecznej w Świeciu w formie gorącego posiłku na rok 2023 - II postępowanie”
Dodano: 2023-01-30 - USŁUGA KOMPLEKSOWEGO, CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA żołnierzy zawodowych Polskiego komponentu JFTC, 3 NSB, NCIA, MP COE i Oddziału Zabezpieczenia JFTC, biorących bezpośredni udział w ćwiczeniach prowadzonych z udziałem państw obcych.
Dodano: 2021-02-15 - Działania promocyjne projektu pn. „Nowoczesne służby ratownicze - zakup sprzętu dla jednostek Ochotniczych Straży Pożarnych” zgodnie z zasadami promocji projektów realizowanych w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014 – 2020
Dodano: 2019-03-21 - Usługa cateringowa w formie bufetu dla studentów podczas spotkań w ramach wymiany dobrych praktyk realizowanych w projekcie pn. „Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni – absolwenci UKW”
Dodano: 2018-09-20 - USŁUGA CATERINGOWA POLEGAJĄCA NA PRZYGOTOWANIU I DOSTARCZENIU POSIŁKÓW DLA WYCHOWANKÓW INTERNATU SOSW w WIELGIEM
Dodano: 2018-06-15 - Usługa świadczenia usług cateringowych podczas trzydniowych wakacyjnych pobytów dla dzieci (mini- kolonii) na terenach pięciu dyrekcji parków krajobrazowych Województwa Kujawsko-Pomorskiego pn. „Wakacyjne warsztaty ekologiczne” w ramach projektu: „Edukacja społeczności zamieszkujących obszary chronione województwa kujawsko- pomorskiego: Lubię tu być… na zielonym!”
Dodano: 2018-06-07 - Usługa świadczenia usług cateringowych podczas trzydniowych wakacyjnych pobytów dla dzieci (mini- kolonii) na terenach trzech dyrekcji parków krajobrazowych Województwa Kujawsko-Pomorskiego pn. „Wakacyjne warsztaty ekologiczne” w ramach projektu: „Edukacja społeczności zamieszkujących obszary chronione województwa kujawsko- pomorskiego: Lubię tu być… na zielonym!”
Dodano: 2018-06-06