Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy ogłasza przetarg
- Adres: 85-064 Bydgoszcz, Jana Karola Chodkiewicza 30
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 52 34-19-135
- Data zamieszczenia: 2023-04-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
Jana Karola Chodkiewicza 30
85-064 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 52 34-19-135
REGON: 340057695 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ukw.edu.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy w ramach organizowanych konferencji naukowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I zamówienia - usługi cateringowe w ramach 40 Międzynarodowej Konferencji Polskiego Towarzystwa Fykologicznego w terminie 23 – 26 maja 2023Część II zamówienia – usługi cateringowe w ramach konferencji naukowej pn. ”Wokół Paula Ladewiga i jego katechizmu biblioteki w terminie 29.05.-30.05.2023 r.Część III zamówienia – usługi cateringowe w ramach konferencji naukowej pn. „Utopie i dystopie wobec współczesnych lęków oraz nadziei społecznych”, organizowanej przez Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy w dniach 1-2 czerwca 2023 r., Bydgoszcz. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: zdolności technicznej lub zawodowej:Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeśli Wykonawca wykaże w wykazie usług wykonanych w okresie ostatnich 3 lat (okres liczony w latach liczy się wstecz od dnia, w którym upływa termin składania ofert), a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, że, wykonał należycie minimum dwie (2) usługi cateringowe dla co najmniej 50 osób każda usługa (z wyłączeniem imprez typu: grill) - wraz z podaniem jej przedmiotu, liczby osób, dla której była realizowana usługa, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których usługi zostały wykonane oraz załączeniem dowodów określających czy te usługi zostały wykonane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty sporządzone przez podmiot, na rzecz którego usługi były wykonywane, a jeżeli Wykonawca z przyczyn niezależnych od niego nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-05-05
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi gastronomiczne dla jednostki UKW W Bydgoszczy
Dodano: 2023-06-15 - „Dożywianie uprawnionych świadczeniobiorców Ośrodka Pomocy Społecznej w Świeciu w formie gorącego posiłku na rok 2023 - II postępowanie”
Dodano: 2023-01-30 - USŁUGA KOMPLEKSOWEGO, CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA żołnierzy zawodowych Polskiego komponentu JFTC, 3 NSB, NCIA, MP COE i Oddziału Zabezpieczenia JFTC, biorących bezpośredni udział w ćwiczeniach prowadzonych z udziałem państw obcych.
Dodano: 2021-02-15 - Działania promocyjne projektu pn. „Nowoczesne służby ratownicze - zakup sprzętu dla jednostek Ochotniczych Straży Pożarnych” zgodnie z zasadami promocji projektów realizowanych w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014 – 2020
Dodano: 2019-03-21 - Usługa cateringowa w formie bufetu dla studentów podczas spotkań w ramach wymiany dobrych praktyk realizowanych w projekcie pn. „Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni – absolwenci UKW”
Dodano: 2018-09-20 - USŁUGA CATERINGOWA POLEGAJĄCA NA PRZYGOTOWANIU I DOSTARCZENIU POSIŁKÓW DLA WYCHOWANKÓW INTERNATU SOSW w WIELGIEM
Dodano: 2018-06-15 - Usługa świadczenia usług cateringowych podczas trzydniowych wakacyjnych pobytów dla dzieci (mini- kolonii) na terenach pięciu dyrekcji parków krajobrazowych Województwa Kujawsko-Pomorskiego pn. „Wakacyjne warsztaty ekologiczne” w ramach projektu: „Edukacja społeczności zamieszkujących obszary chronione województwa kujawsko- pomorskiego: Lubię tu być… na zielonym!”
Dodano: 2018-06-07 - Usługa świadczenia usług cateringowych podczas trzydniowych wakacyjnych pobytów dla dzieci (mini- kolonii) na terenach trzech dyrekcji parków krajobrazowych Województwa Kujawsko-Pomorskiego pn. „Wakacyjne warsztaty ekologiczne” w ramach projektu: „Edukacja społeczności zamieszkujących obszary chronione województwa kujawsko- pomorskiego: Lubię tu być… na zielonym!”
Dodano: 2018-06-06 - Dostawa posiłków dla pensjonariuszy Ośrodka Wsparcia w formie Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Toruniu
Dodano: 2018-02-21 - dostawa posiłków dla pensjonariuszy miejsc całodobowych okresowego pobytu w Ośrodku Wsparcia o zasięgu gminnym
Dodano: 2018-02-21