Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 83200 Starogard Gdański, ul. Bolesława Prusa
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 56 134 90 , fax. 58 56 134 90
- Data zamieszczenia: 2016-12-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Bolesława Prusa 45
83200 Starogard Gdański, woj. pomorskie
tel. 58 56 134 90, fax. 58 56 134 90
REGON: 19058700060000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa – przygotowanie i dostarczanie obiadów jednodaniowych dla dzieci i młodzieży szkolnej na terenie Gminy Starogard Gdański w okresie I – VI 2017 rok - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa cateringowa będzie trwała w czasie nauki szkolnej z wyłączeniem świąt oraz dni wolnych od zajęć szkolnych w formie: obiadów jednodaniowych w postaci: * 1 raz w tygodniu drugie danie (ziemniaki /lub inny produkt zbożowy/+mięso+warzywa) + woda,* 1 raz w tygodniu drugie danie (ziemniaki /lub inny produkt zbożowy/+ryba+warzywa)+woda, * 2 razy w tygodniu zupa z wkładką + bułka, * 1 raz w tygodniu danie jarskie + woda dla następujących placówek oświatowych prowadzonych przez Gminę Starogard Gdański: 1. PSP Dąbrówka, ul. Starogardzka 47, 83-212 Bobowo, 2. PSP Trzcińsk, Trzcińsk 14, 83-209 Godziszewo, 3. ZSP Jabłowo, ul. Szkolna 5, 83-211 Jabłowo, 4. PSP Brzeźno Wielkie, ul. Szkolna 5, 83-115 Swarożyn, 5. ZSP Sumin, Sumin 38, 83-200 Starogard Gdański, 6. ZKiW Rywałd, ul. Szkolna 4, 83-200 Starogard Gdański,7. ZKiW Rywałd – Przedszkole, ul. Starogardzka 61, 83-200 Starogard Gdański,8. ZSP Kokoszkowy, ul. Szkolna 24, 83-207 Kokoszkowy,9. PSP Rokocin, ul. Parkowa 2, 83-200 Starogard Gdański, 10. PSP Brzeźno Wielkie Oddział Przedszkolny Szpęgawsk ul. Starogardzka 17, 83-200 Starogard Gdański.Szacunkowa liczba obiadów jednodaniowych dla całego okresu trwania zamówienia wynosi 17640 obiadów - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55000000-0
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja studyjnych wyjazdów Projektu „Schronienie–klimat, migracje, dziedzictwo” współfinansowanego ze środków Mechanizmu Finansowego EOG 2014-21 i MKiDN w ramach Programu Kultura, Działanie 2.
Dodano: 2022-09-08 - Organizacja konferencji informacyjnej dla projektu współfinansowanego ze środków unijnych pn. „Budowa infrastruktury portowej do odbioru ścieków sanitarnych ze statków w Porcie Gdynia"
Dodano: 2020-02-21 - „Świadczenie usług gastronomicznych dla Domu Pomocy Społecznej w Gdyni w okresie 01 marzec 2020 r. – 28 luty 2022 r.”
Dodano: 2020-01-16 - Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników XVII Międzynarodowego Przeglądu Teatrów Wspaniałych
Dodano: 2019-08-14 - Przygotowanie i dostarczanie do szkół gminnych obiadów jednodaniowych dla dzieci zamieszkujących teren Gminy Starogard Gdański w okresie I – VI 2019 rok
Dodano: 2018-11-20 - Przygotowanie i dostarczanie do szkół gminnych obiadów jednodaniowych dla dzieci zamieszkujących teren Gminy Starogard Gdański w okresie IX – XII 2018 rok
Dodano: 2018-07-11 - Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników XVI Międzynarodowego Przeglądu Teatrów Wspaniałych
Dodano: 2018-07-06 - „Usługa hotelowa, usługa gastronomiczna i usługa wynajmu sali na potrzeby organizacji szkoleń”
Dodano: 2018-01-19 - Świadczenie usług gastronomicznych dla Domu Pomocy Społecznej w Gdyni
Dodano: 2017-12-27 - „Usługa hotelowa, usługa gastronomiczna i usługa wynajmu sali na potrzeby organizacji szkoleń”
Dodano: 2017-12-18