Przetargi.pl
Organizacja konferencji informacyjnej dla projektu współfinansowanego ze środków unijnych pn. „Budowa infrastruktury portowej do odbioru ścieków sanitarnych ze statków w Porcie Gdynia"

Zarząd Morskiego Portu Gdynia S.A. ogłasza przetarg

  • Adres: 81-337 Gdynia, ul. Rotterdamska
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 6274036 , fax. 58 6274578
  • Data zamieszczenia: 2020-02-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zarząd Morskiego Portu Gdynia S.A.
    ul. Rotterdamska 9
    81-337 Gdynia, woj. pomorskie
    tel. 58 6274036, fax. 58 6274578
    REGON: 19192057700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://port-gdynia.logintrade.net/rejestracja/ustawowe.html
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zarząd Portu morskiego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja konferencji informacyjnej dla projektu współfinansowanego ze środków unijnych pn. „Budowa infrastruktury portowej do odbioru ścieków sanitarnych ze statków w Porcie Gdynia"
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Organizacja konferencji informacyjnej dla projektu „Budowa infrastruktury portowej do odbioru ścieków sanitarnych ze statków w Porcie Gdynia". 1. Miejsce odbycia konferencji: sala konferencyjna nr 121 w budynku siedziby ZMPG-a S.A., przy ul. Rotterdamskiej 9 w Gdyni (część I - informacyjna), hol przed salą nr 121 (część II - poczęstunek). 2. Liczba uczestników: 90 osób. 3. Zakres: dostawy i usługi objęte zamówieniem obejmują: 1) Przygotowanie konferencyjnego upominku z oznakowaniem unijnym dla wszystkich uczestników konferencji, jako przedmiot promocyjny: • Ręcznik z mikrofibry wysokiej jakości, • Szybkoschnący, antybakteryjny, • Rozmiar: minimum 70 x 150mm lub 80 x 130 mm lub porównywalne (powierzchnia min. 10400 mm²), • Ilość: 100 sztuk, • Kolor: granat i drugi „żywy” kolor (dwie propozycje oferenta do wyboru Zamawiającego), • Gramatura: powyżej 190g/m2, • Miękki w dotyku, • Dodatkowe obszycia obrzeży ręcznika, które zapewnią dodatkową trwałość, • znakowanie ręczników - ciąg znaków: tłoczenie, zdobienie laserem lub haft na produkcie (w sposób trwały, trudny do usunięcia, zgodnie z zasadami zawartymi w Podręczniku wnioskodawcy i beneficjenta programów polityki spójności 2014-2020 w zakresie informacji i promocji: https://www.funduszeeuropejskie.gov.pl/media/2358/Wytyczne_w_zakresie_informacji_i_promocji.pdf), • Schludne, eleganckie opakowanie każdego ręcznika osobno, • Wykonawca powinien dołączyć do oferty próbkę (bez znakowania wymaganego w opisie) oferowanego ręcznika oraz opis parametrów technicznych - konieczne do oceny jakościowej. Opis sposobu złożenia próbki znajduje się w rozdziale XI ust. 3 niniejszej SIWZ. 2) Zapewnienie cateringu po zakończeniu części informacyjnej konferencji, zgodnie z następującymi wytycznymi: • Napoje ciepłe oraz zimne serwowane/dostępne na 20 min przed rozpoczęciem konferencji, • Serwowanie poczęstunku – po części oficjalnej, trwającej ok 50 -60 minut, • Miejsce przygotowania cateringu: hol przy sali 121, I p., ul. Rotterdamska 9 w Gdyni, • Przewidywana liczba uczestników: 90 osób, • Sposób serwowania dań: stół szwedzki, spożywanie na stojąco – przy stolikach koktajlowych (zapewnienie stolików koktajlowych oraz stołu do serwowania dań po stronie Zamawiającego), • Usługa cateringu obejmuje przygotowanie dań, obsługę kelnerów, przygotowanie (dekorację – standardową konferencyjną, świeże kwiaty) stołów cateringowych oraz stołów koktajlowych, zastawę ceramiczną, transport i wszelkie inne możliwe elementy konieczne do realizacji tego typu usługi, • Oczekiwany zakres menu: - 1 danie na ciepło spożywane na stojąco ( np. typu gulasz, zupa krem itp.); - 3 różne rodzaje zakąsek na zimno (w ilości po 1 sztuce z każdego rodzaju na osobę, w tym jedna wegetariańska); - ciasto (dwa różne gatunki, w ilości po 1 sztuce z każdego rodzaju na osobę); - zróżnicowane owoce filetowane; - woda mineralna z cytryną i miętą (w dzbankach) na bieżąco uzupełniana; - soki w dzbankach (2 rodzaje) na bieżąco uzupełniane; - kawa, herbata (serwowane w eleganckich termosach), cukier, mleczko do kawy, cytryna do herbaty - bez ograniczeń; • Jednorazowe opakowania w celu wydania pozostałej części jedzeni. • Przewidywany program konferencji: 11.00 – rozpoczęcie konferencji i powitanie jej uczestników, 11.10 – szczegółowa prezentacja projektu, 11.40 – odpowiedzi na pytania, dyskusja, Od ok. 12.00 – poczęstunek. IV. TERMIN WYKONANIA ZAMÓWIENIA Terminy realizacji i czas trwania: 1) Dostawa upominków do dnia 26 marca 2020 r.; 2) Usługi cateringu – dnia 31 marca 2020 r. - około 2 - 3 godzin (konferencja zaczyna się o godz. 11.00; gotowość stołów i napojów na 10.40).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55000000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach