Szkoła Podstawowa Nr 21 im. Biskupa Wilhelma Pluty ogłasza przetarg
- Adres: 41-707 Ruda Śląska, ul. ks. L. Tunkla 125
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 2 439 090 , fax. 32 2 439 090
- Data zamieszczenia: 2012-11-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 21 im. Biskupa Wilhelma Pluty
ul. ks. L. Tunkla 125 125
41-707 Ruda Śląska, woj. śląskie
tel. 32 2 439 090, fax. 32 2 439 090
REGON: 00072762400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: sp21.mssm.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa samorządu gminy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do trzech placówek oświatowych Rudzie Śląskiej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do trzech placówek oświatowych w Rudzie Śląskiej, zgodnie z postanowieniem poniżej : I Szkoła Podstawowa nr 21 w Rudzie Śląskiej 1. Wykonanie usługi cateringowej obejmującej przygotowanie oraz dostawę świeżych posiłków w postaci : - jednodaniowego obiadu składającego się z drugiego dania wraz kompotem dla uczniów SP21 codziennie od poniedziałku do piątku w okresie do 02.01.2013r. do 31.12.2013 r., z wyłączeniem ustawowych świąt, dni wolnych od zajęć oraz wakacji letnich i ferii zimowych. 2. Szacunkowa liczba posiłków : obiadów jednodaniowych 5250. 3. Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. Szacuje się , że dzienna średnia liczba posiłków będzie wynosić : obiady : 28. 4. Wykonawca dostarczy posiłki do siedziby Zamawiającego w Rudzie Śląskiej ul.ks.Tunkla 125 - obiady w godzinach od 11.00 do 11.15. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia. II. Szkoła Podstawowa nr 20 w Rudzie Śląskiej: 1. Wykonanie usługi cateringowej obejmującej przygotowanie oraz dostawę świeżych posiłków w postaci : a) Śniadania z mlekiem, herbatą, kakao - obiadu dwudaniowego z kompotem - podwieczorku dla 3 oddziałów przedszkolnych w SP20, b) Jednodaniowego obiadu składającego się z drugiego dania wraz kompotem dla uczniów SP20 codziennie od poniedziałku do piątku w okresie do 02.01.2013r. do 31.12.2013 r., z wyłączeniem ustawowych świąt, dni wolnych od zajęć oraz jednego miesiąca w okresie wakacji letnich dla przedszkola i okresu wakacji letnich i ferii zimowych. 2. Szacunkowa liczba posiłków: śniadań - 12600, obiadów 2 daniowych 12825, podwieczorków 6300 i obiadów jednodaniowych 13160. 3. Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. Szacuje się , że dzienna średnia liczba posiłków będzie wynosić : śniadania 56 ; obiady : 127; podwieczorek 28. 4. Wykonawca dostarczy posiłki do siedziby Zamawiającego w Rudzie Śląskiej ul.ks.Wyzwolenia 11 - śniadania każdorazowo dostarczane będą w godzinach od 8.00 do 8.20 zaś obiady wraz z podwieczorkiem godzinach od 11.00 do 11.15. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia. III. Miejskie Przedszkole nr 18 w Rudzie Śląskiej 1. Wykonanie usługi cateringowej obejmującej przygotowanie oraz dostawę świeżych posiłków w postaci : Przygotowanie oraz dostawa świeżych posiłków dla 4 grup przedszkolnych w MP 18 w Rudzie Śląskiej ul. Kazimierza 4 w postaci śniadania z mlekiem, kakao, herbatą, obiadu 2 daniowego z kompotem oraz podwieczorku, codziennie od poniedziałku do piątku 02.01.2013 r. do 31.12.2013r. z wyłączeniem ustawowych świąt i innych dni wolnych od zajęć wynikających z harmonogramu MP18 w Rudzie Śląskiej 2. Szacunkowa liczba posiłków: śniadań - 18040, obiadów 18700, podwieczorków 9469. 3. Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. Szacuje się , że dzienna średnia liczba posiłków będzie wynosić : śniadania 82 ; obiady : 85; podwieczorek 43. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sp21.mssm.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
Numer postępowania: ZP/24/MGW/2016
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Dodano: 2016-07-22- Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci i uczniów Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 4 w Tychach w roku 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-23 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-09 - Posiłki dla klientów MOPS w Mysłowicach
Dodano: 2016-06-03 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA PIELGRZYMÓW PRZEBYWAJĄCYCH W MIEŚCIE CHORZÓW W DNIACH 19.07.2016 - 29.07.2016 R., W ZWIĄZKU ZE ŚWIATOWYMI DNIAMI MŁODZIEŻY ZADANIE PODZIELONE NA 2 CZĘŚCI
Dodano: 2016-05-27 - Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów w formie cateringu dla SPSK nr 6 SUM w Katowicach Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka im. Jana Pawła II (3)
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług cateringowych podczas kursów specjalizacyjnych dla lekarzy uczestniczących w projekcie pn: Rozwój kształcenia specjalistycznego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju
Dodano: 2016-05-19 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OCHRONY LUDNOŚCI
Dodano: 2016-05-10 - Zawarcie umów w ramowych na świadczenie usług cateringowych w związku z wydarzeniami, eventami, konferencjami i innymi spotkaniami, realizowanymi przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Dodano: 2016-05-04