Zespół Szkolno-Gimnazjalny w Gawłuszowicach ogłasza przetarg
- Adres: 39-307 Gawłuszowice, Gawłuszowice 5
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 7744285 , fax. 17 7744284
- Data zamieszczenia: 2013-12-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Gimnazjalny w Gawłuszowicach
Gawłuszowice 5 5
39-307 Gawłuszowice, woj. podkarpackie
tel. 17 7744285, fax. 17 7744284
REGON: 83135755200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowa jednostka organizacyjna-szkoła
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu, dostarczaniu i wydaniu świeżych posiłków dla uczniów Zespołu Szkolno-Gimnazjalnego w Gawłuszowicach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu świeżych posiłków dla uczniów Zespołu Szkolno-Gimnazjalnego w Gawłuszowicach w okresie od 02 stycznia 2014 roku do 27 czerwca 2014 r. i od 02 września 2014 roku -31 grudnia 2014 r. wyłączeniem dni wolnych od zajęć w szkole. Dla oddziału przedszkolnego śniadania( np. różnorodne zupy mleczne, kanapki ze świeżego pieczywa mieszanego lub razowego jajkiem, dżemem, serem białym, napoje), obiadu jednodaniowego z kompotem składającego się 2 razy w tygodniu drugiego dania mięsnego ( ziemniaki, bądź zamienniki kasza lub ryż, mięso +surówka) i dwa razy w tygodniu zupy z wkładką mięsną z pieczywem z kompotem i podwieczorku (np. bułka słodka, kanapki z wędliną, jogurt owocowy budyń lub kisiel, galaretka oraz napój np. herbata, kakao) Dla szkoły i gimnazjum jednodaniowego obiadu z kompotem składającego się 2 razy w tygodniu z drugiego dania mięsnego, (ziemniaki bądź zamienniki kasza lub ryż, mięso+ surówka) i 2 razy w tygodniu zupy z wkładka mięsna dodatkiem pieczywa oraz kompotu. W raz w tygodniu w każdy piątek jednodaniowe danie obiadowe powinno być bezmięsne typu naleśniki, pierogi. Posiłki przygotowane przez Wykonawcę pod względem technologii wykonania i jakości, muszą spełniać normy określone przez Instytut Żywności i Żywienia Dzieci i Młodzieży. Posiłki musza posiadać wymaganą przepisami kaloryczność i musza być sporządzane zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego. Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. Szacuje, iż dzienna średnia liczba posiłków będzie wynosić dla oddziału przedszkolnego 23 dla szkoły 69 i gimnazjum 20(przy założeniu 90 %frekwencji uczniów). Szacunkowa liczba dni w roku szkolnym 2013/2014-107 dni, w roku szkolnym 2014/2015-77 dni.Szacunkowa liczba posiłków jednodaniowych -16376, liczba śniadań posiłków jednodaniowych i podwieczorków-4232.Planowane ilości posiłków mogą ulec zmianie zwiększeniu lub zmniejszeniu w przypadku zmiany ilości uczniów objętych dożywianiem. W przypadku zamawiania mniejszych ilości posiłków. Wykonawca nie będzie miał z tego tytułu roszczenia. Zamawiający zastrzega że ilość uczniów korzystających posiłków może zmieniać się każdego dnia i zobowiązuje się informować telefonicznie Wykonawcę codziennie do godz.9.00 o ilościach dostarczanych posiłków w danym dniu do Zespołu Wykonawca będzie dostarczał posiłki do siedziby Zamawiającego zgodnie z harmonogramem ustalonym z Dyrektorem Zespołu Szkolno-Gimnazjalnego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szkola.gawluszowice.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla dzieci uczęszczających do Przedszkola Publicznego w Brzostku
Dodano: 2016-07-22 - Gmina Adamówka. /Przygotowywanie i sprzedaż obiadów w stołówce Gimnazjum w Adamówce/
Dodano: 2016-07-15 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2016-06-01 - Usługa obejmująca całodzienne wyżywienie uczestników szkoleń, kursów i doskonaleń zawodowych organizowanych w 2016 r w Ośrodku Szkolenia w Nisku - Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Rzeszowie
Dodano: 2016-02-11 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2015-12-11 - Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na codziennym przygotowaniu , gotowaniu oraz wydaniu w dniach nauki szkolnej w szkołach na terenie gminy Dzikowiec gorących posiłków uczniom oraz osobom dorosłym w godzinach od 8.30 do 13.00. Przedmiot usługi będzie realizowany ze środków finansowych Ośrodka Pomocy Społecznej w ramach wieloletniego programu wspierania finansowego gmin w zakresie dożywiania -Pomoc państwa w zakresie dożywiania
Dodano: 2015-12-11 - Dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Tryńcza w 2016 roku
Dodano: 2015-11-24 - Świadczenie usług polegających na produkcji i dostarczaniu posiłków oraz modyfikowanych mieszanek mlecznych, diet eliminacyjnych dla pacjentów Centrum Opieki Medycznej w Jarosławiu
Dodano: 2015-11-18 - na zakup posiłków
Dodano: 2015-11-05 - Dożywianie prowadzone przez MGOPS w Nowej Dębie na terenie Miasta i Gminy Nowa Dęba w okresie od 16.11.2015r. do 31.12.2016r. z podziałem na części - liczba części 2.
Dodano: 2015-10-23