Przetargi.pl
Usługa cateringowa na spotkaniu roboczym z podmiotami wspierającymi w Izabelinie - projekt LIFE+ - Nr referencyjny- OP - 2710 - 5/12

Dyrekcja Generalna Lasów Państwowych ogłasza przetarg

  • Adres: 02-362 Warszawa, ul. Bitwy Warszawskiej 1920 roku 3
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 589 82 80 , fax. 0-22 589 82 81
  • Data zamieszczenia: 2012-03-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dyrekcja Generalna Lasów Państwowych
    ul. Bitwy Warszawskiej 1920 roku 3 3
    02-362 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 589 82 80, fax. 0-22 589 82 81
    REGON: 00011577200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa na spotkaniu roboczym z podmiotami wspierającymi w Izabelinie - projekt LIFE+ - Nr referencyjny- OP - 2710 - 5/12
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie usługi cateringowej podczas organizowanego w Izabelinie spotkania roboczego z podmiotami wspierającymi kampanii informacyjno - edukacyjnej Świadomi zagrożenia realizowanej w ramach projektu: Ogień w lesie a przyroda - podniesienie świadomości mieszkańców terenów wiejskich w zakresie zapobiegania pożarom lasów (FORESTFIRE) LIFE08 INF/PL/000523. Przedmiot zamówienia obejmuje: Organizację i przeprowadzenie usługi cateringowej dla grupy 30 osób podczas jednodniowego spotkania organizowanego w dniu 29 marca 2012 roku w Centrum Edukacji Kampinoskiego Parku Narodowego w Izabelinie, ul. Tetmajera 38 w godz. 10 - 1530; w podziale na następujące kategorie: Serwis kawowy - w formie szwedzkiego stołu; Obiad - w formie szwedzkiego stołu. Do usług realizowanych w ramach przedmiotu zamówienia, wchodzą: 1. Serwis Kawowy (oczekujemy min. 2 propozycji menu, oznaczonych odpowiednio: Przerwa kawowa - Zestaw I, Zestaw II); Przykładowe menu na jedną osobę: kawa typu Jacobs (lub równoważna) bez ograniczeń, herbata Lipton (lub równoważna) - bez ograniczeń, cukier 5g, śmietanka do kawy 2 x 10g, soki owocowe 250 ml, woda gazowana 500 ml, woda niegazowana 500 ml, mieszanka ciasteczek bankietowych 3 szt. ciasto np. szarlotka lub sernik - 1 porcja, świeże krojone owoce. 2. Obiad (oczekujemy min. 2 propozycji menu - zawierających potrawy mięsne i wegetariańskie - oznaczonych odpowiednio: Obiad - Zestaw I, Zestaw II); Przykładowe menu na jedną osobę: zupa pieczarkowa lub pomidorowa 250 ml, porcja mięsna - 150g np. zrazy wołowe lub kotlet de volay, ziemniaki lub frytki lub ryż 200g, sałata lodowa 50g lub warzywa gotowane 150g lub surówki 150g. Danie wegetariańskie - np. lasagne ze szpinakiem 250g lub ryba (dorsz, sola) 200g, ziemniaki lub frytki lub ryż - 200g, kawa typu Jacobs (lub równoważna) bez ograniczeń, herbata Lipton (lub równoważna) - bez ograniczeń, cukier 5g, śmietanka do kawy 2 x 10g, mała drożdżówka lub ciastko, świeże krojone owoce. 3. Wykonawca zobowiązany jest do podania jednej ceny za daną kategorię: serwis kawowy, obiad, wystandaryzowanej dla tej kategorii. 4. Wykonawca zobowiązuje się do przedstawienia w ramach ceny podanej w danej kategorii wskazaną liczbę zestawów menu, które będą mogły być serwowane zgodnie ze wskazaniami Zamawiającego. 5. Wykonawca wskaże w złożonej ofercie kwoty dla każdej kategorii. Dla celów porównawczych ofert Wykonawca dokona wyliczenia zgodnie ze wskazaniami podanymi w SIWZ. 6. Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowania i dostarczenia przedmiotu zamówienia, we wskazane przez Zamawiającego miejsce, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem serwowania, odpowiednio serwis kawowy na godzinę przed przerwą kawową, zestawy obiadowe na godzinę przed planowanym obiadem. 7. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia i przygotowania w miejscu realizacji przedmiotu zamówienia: 1) stołów przykrytych obrusami, 2) zastawy stołowej (nie dopuszcza się użycia zastawy z tworzywa sztucznego), 3) sztućców (nie dopuszcza się użycia sztućców z tworzywa sztucznego), 4) ekspresów do kawy, herbaty, 5) termosów na kawę, herbatę, 6) bemarów, podgrzewaczy, 7) serwetek, 8) koszyczków na brudne sztućce, 9) koszy na śmieci, oraz innych przedmiotów niezbędnych do prawidłowego zrealizowania przedmiotu zamówienia. Jeśli z jakichkolwiek względów dostarczenie wyżej wymienionych elementów nie będzie konieczne, Zamawiający poinformuje o tym Wykonawcę. 8. Wykonawca zobowiązany będzie do zapewnienia wykwalifikowanej obsługi kelnerskiej w trakcie spotkania w liczbie odpowiedniej do liczby uczestników, ale nie mniejszej niż 2 osoby podczas serwowania posiłków oraz osoby do obsługi technicznej (wypakowanie sprzętu, posiłków, napojów, uprzątnięcie miejsca przeznaczonego na wykonanie usługi każdorazowo po jej realizacji). 9. Wykonawca zapewni utrzymanie czystości podczas obsługi cateringowej spotkania (zbieranie i wynoszenie brudnych i pustych naczyń, bieżące uzupełnianie brakujących produktów) i po jego zakończeniu. 10. Serwowanie posiłku odbędzie się zgodnie z agendą spotkania dostarczoną Wykonawcy, nie później niż 24 godziny przed jego rozpoczęciem przez Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/zamowienia_publiczne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach